|
![]() |
#5491 | |
Guest
|
Citiraj:
Ako ti imaš problema na droidu, ugledaj se na hrpetinu appova koji glatko rade. Očito nešto krivo radiš. |
|
![]() |
#5492 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Navedi mi par, čisto da znam kome se obratiti. EDIT: Čisto ako ti treba,mogu ti navesti popriličan broj aplikacija za obrnuti slučaj. A zna i podosta ekipe na forumu.
#5493 |
Guest
|
Trenutačno nema appa osim Copilota koji mi lagga i to samo na map viewu dok free pomičem kartu. Tako da velika većina. Činjenica je da ista količina relevantnih appova radi dobro i na jednoj i drugoj platformi. Te da se isti appovi ruše otprilike isto (na androidu koliko god bio fragmentiran se ruše statistički manje". |
![]() |
#5494 |
PRO
|
Vidim da nisi shvatija moje pitanje: Navedi mi aplikacije koje štekaju na IOS-u, a rade fluidno na androidu, jer smo zajednički došli do zaključka da je stvar u lošem programiranju.
#5495 |
PRO
|
LG Optimus 4X je jučer domaćin Cyanogenmoda 10.1 (moj,naravno). Radi fino, nema ogromnog battery draina u airplane modu, baseband wakelock je smanjen na minimum. Mislim da je to sve šta se može poduzeti po pitanju "jako štedljive" Tegre 3.
#5496 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Daj mi samo reci koliki ti je screen on i pri kojim postavkama svjetline i korištenja (3G/WiFi,surfanje,video playback itd.) A kako ako ostavis preko noći ukljucen mob bez airplane moda ? |
![]() |
![]() |
#5497 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
#5498 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
O4X ko da jede struju prek noći. Ajd, možda je i do mene, meni je uvijek sve popaljeno, i wifi, i mobilni net, i 3g itd. No to isto je uvijek bilo upaljeno i na huawei 8650 pa je neš sitno skinuo od baterije do jutra. Nego Ivo, da nabaciš neki tutorial za root, stavljanje romova i sl.
#5499 |
Xulos :)
|
To ti je klasicna boljka o4x i onex-a . Mobitel neide u klasicni deep sleep nego zdere bateriju zbog buga al to ce ti kolega ivo objasnit ![]()
#5500 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5501 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
nema veze nikakav app,kod mene je sve hibernirano preko noci preko Greenify,maknut sav LG bloatware,iskljucen wifi,ukljucen je Airplane mod i opet pojede 11 % baterije problem je u nekom xxm_wakelock_baseband tako nesto,Tegra3 uredaji imaju problema s time i valjda ce izaci ocekivani patch na ljeto |
![]() |
![]() |
#5502 | |
PRO
|
Citiraj:
I zbog toga uređaj ne ide u deep sleep (iako piše da je u deep sleepu), nego ispucava baseband wake lock. Kod nekih tipova tegre je to žešće, a kod nekih blaže. Imaš nekoliko tipova tegre 3, točnije 4. Naravno, revizija 0 je najgora, a ja imam reviziju 0. ![]() ROM na kojem mi najmanje luduje baseband wakelock je ovaj: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2253129 Još uvijek ga testiram, no zasada sve na njemu radi i baterija mi je u standbyu odlična naspram stocka. Šta se tiče tutorijala, mogu ti nabrzinu napisati: 1. Budi siguran da si na v20a romu 2. otključaj bootloader 3. instaliraj cwm 4. bootaj u stock rom 5. instaliraj ROM manager i updateaj CWM na 6.0.3.1 minimalno 6. instaliraj custom ROM po želji. Najbolji alat za sve gore obaviti je ovaj. Uglavnom, kao i kod LG Optimus 2X, NVIDIA je napravila sranje sa tegrom i otpilili su odgovornost.
"Who is your daddy and what does he do?" Zadnje izmijenjeno od: Ivo_Strojnica. 24.05.2013. u 15:42. |
|
![]() |
![]() |
#5503 |
Fresh Juice
|
Oppo otvara webshop za Europu tako da ćete moći nabaviti mobove. Cijena za Oppo 5 će biti 399 eura Od 27.5 kreće I sve će slati iz Europe, tako da nema dodatnih carina, troškova i sličnog kad uđemo u EU, a do tada skombinirate sa Slovenijom nešto. http://www.gsmarena.com/oppo_will_la...-news-6089.php |
![]() |
![]() |
#5504 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
U svakom slučaju, želim dobrodošlicu još jednom brandu u EU, nadam se da će malo jače igrače udrmati. |
|
![]() |
![]() |
#5505 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Pošto sam isprobal par kernela na stock ROMu, al nisam videl pomaka u vidu, manje potrošnje baterije.. |
|
![]() |
![]() |
#5507 | |
Premium
|
Citiraj:
Kaj koristiš njegov kernel, il neki custom? Kak se vidi ta revizija moba, il sam nekaj propustil? |
|
![]() |
![]() |
#5508 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5509 | |
PRO
|
Citiraj:
Ma nasa sam neku naredbu koju ispucas pa ti ispise reviziju cipa, no ona se mora ispucati odma na pocetku, cim se mob zboota, jer kasnije taj podatak bude pregazen iz log datoteke. Ma to nije uopce bitan podatak, ali eto, kad je vec tu, zasto se ne opterecivati? ![]()
![]() |
#5510 |
Premium
|
Android 4.3 ma N4 http://www.androidpolice.com/2013/05...d-mobile-expo/ Jedna dobra vijest. Oppo otvara Europsku podružnicu za 2 dana tj. 27.5. Find 5 košta 400 EUR http://europe.oppostyle.com/
#5512 |
Fresh Juice
|
Kriva tema http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=2395240 Inace, Nexus 7 je najbolji za to mislim |
![]() |
![]() |
#5513 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
mislio sam kupit ovih dana mobitel i taman došao jb za xperiu p... još jedna potvrda da je sony android po meni i dalje najbolje od svih tih brendanih modela. teme predivne, radi sve puno fluidnije tako da će sony ostati i dalje u kući, a kasnije možda onaj zr ili koji već kada dođe u hrv... ovaj njuškalo. go slony! |
![]() |
![]() |
#5516 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Xperia S je moj prvi i zadnji Sonyjev model i to samo radi njihovog jadnog supporta. Dizajnerski je predivan, 4.3" HD ekran mi je taman (osim jako lošeg kuta gledanja) i hardverski je dovoljan da vrti sve što je danas na Google Playu. Naravno, ako imam custom Jelly Bean ROM. Službeni JB je prvo trebao biti od kraja ožujka... trenutno je vijest da će JB biti izdan krajem svibnja. Međutim, od lokalnih podružnica (konkretno Sony Mobile Brazil) javljaju da će tek u lipnju izaći JB za XS. Znači, Sonyjev 2012 flagship još uvijek nije dobio 4.1.2 dok evo već polako cure informacije o Android 4.3. Sramota. Mislim, ne utječe to toliko na mene je me nije nit briga (jer meni je pravo iskustvo Androida = custom ROM pa zato uživam u SlimBeanu) koliko me ljuti Sonyjeva neorganiziranost. Twitter profil, Facebook profil, službeni blog, customer support i live chat - svaki odjel govori druge informacije. Neki kažu da je update već vani, neki nit ne znaju kaj je JB ![]() Katastrofa. Prvom prilikom vraćam se Samsungu. S njima bar nikad problema + updejtaju svoje prošlogodišnje flagshipove ali i mid range uređaje (Galaxy Mini 2 će dobiti JB dok Xperia U dobiva k.... ![]() BTW, postoje leakovi službenog JB ali opet, to nije to. Danas je baš leakala final verzija JB-a ali opet - treba imat otključan bootloader čime se gubi garancija.
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 25.05.2013. u 17:20. |
![]() |
![]() |
#5517 |
Fresh Juice
|
2012. flagship je bio Xperia T. Ne kužim, i to je jedini razlog zašto ćeš se vratit drugom proizvođaču? Koristiš custom romove, i umjesto da razlog bude jer mob nije dobar tebi je razlog jer odgađaju updejte. |
![]() |
![]() |
#5518 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
OK, early 2012 flagship, mea culpa. Pa zapravo da, to je jedini razlog ![]() Mobitel je meni dobar, štoviše odličan, bolji nego da sam primjerice uzeo Galaxy S2, gledajući moje potrebe i ono što je meni bitno (high res ekran, kamera, ergonomija). Softverski sam razočaran sa službenim ROM-ovima kao i Sonyjevim supportom. Sonyjev Android mi je osobno jedan od najljepših i najpotpunijih no što mi to vrijedi ako je bugovit, usporen i ako troši bateriju nenormalno?
#5519 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
#5520 |
Game Collector
Datum registracije: Jun 2010
|
Imam Samsung Galaxy Mini 2. Htio bi staviti koju igru pa mi preporučite nešto dobro. Jedino imam Plants vs Zombies i nju sam već nekoliko puta prešao pa mi je dosadila.
|
|