|
![]() |
#2761 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Za ciljanje se još ništa sa sigurnošću ne zna, a neće se ni znati dok ne dođu test serveri. Sigurno je jedino to da će manje granata padati na rub ciljnika kad je nišan 100% sužen, ali ne piše nigdje da neće povećati ukupnu površinu ciljnika, da neće dirati vremena ciljanja, da neće povećati disperziju pri vožnji, pri okretanju kupole i elevaciji topa... mnogo je tu faktora. Ja bi bio najzadovoljniji kad bi drastično popravili preciznost topova s full aimom. Kad ja 10 sekundi ciljam u jednu točku onda očekujem i da ću ju u dlaku pogodit. A ne da na 200 metara kuću omašim. ![]() A kod IS-7 problem ionako nije preciznost, nego vrijeme nišanjenja. Dok se onaj krug suzi može me arti dvaput pokopat. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2762 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() bez zivciranja ili mozganja previsse, kao sto sam rekao i ovakvih partija sve vise i vise imam u zadnje vrijeme
![]() |
![]() |
#2764 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prilažem primjer trollanja u tier 8 partiji. Uspjeli smo spasiti propali lemming train. ![]() Da ne govorim da sam ja skupio 848 XPa, a prvi nakon mene 694. Takva mi je danas svaka partija.
Zenfone 9 | Zephyrus M16 | HP Chromebook X2 | Tesla Model Y LR Zadnje izmijenjeno od: CatKiller. 22.05.2013. u 22:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2765 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
sovjeti: http://youtu.be/KcqaDoXpq0E |
![]() |
![]() |
![]() |
#2766 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
ide u trajnu memoriju ,,, kv-1s i dvje male arty mi je najjaci, a ono s kapanjme baze mi je poznato, masu puta sam izgubio na slican nacin jer se biser odluci poceti vracati na 95% capa... strasno dobar video
![]() |
![]() |
#2767 |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
Otključao sam i kupio svoju drugu desetku: T110E5 ![]() Oprema: vent, rammer, vert.stab. Skillovi: BIA, Sixth sense, repair (u prosjeku 93.5%), snap shot (74%), clutch braking (74%), safe stowage (74%, neaktivan) Odigrao sam nekoliko partija da vidim kakve su mu performanse, nedovoljno za bilo kakve trajne zaključke, ali prema onome što sam vidio, zadovoljan sam. E5 mi je po svemu nabrijana M103-ca (prijelaz mi je sličan onome sa T29 na T32, ili sa Tigra2 na E-75). Dovoljno je brz i okretan za jednog heavija, poslušan na komande, dobro savladava uspon i okretanje u mjestu. Top sa nišanjenjem od 2 sekunde me je zaprepastio brzinom sužavanja kruga. Preciznost 0.35, reload ispod 8.5s, AP pen od 269, i alfa od pristojnih 400 damagea su sasvim u redu. Sada moram naučiti kako mu pozicionirati oklop, te otkriti najučinkovitiji stil igre za ovaj tenk odnosno kako najbolje iskoristiti njegov potencijal - moj omiljeni dio ove igre! ![]() Nadam se da je iduća desetka na popustu E-100! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2769 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#2770 | |
Premium
|
Citiraj:
Kad su retardusi u pitanju hebem svima sve po spisku, ako su poljaci u pitanju hebem im poljsko nasljede i rage quitam ili se zaletim da me koknu cim prije. ![]() One posebne krkane koji pucaju u mene, ili me blokiraju kod, oko zaklona roknem, pa poplavim itd. I jos nisam dobio ban. ![]() A i kad popijem ban, nece me previse dirati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2771 |
|
Zenfone 9 | Zephyrus M16 | HP Chromebook X2 | Tesla Model Y LR Zadnje izmijenjeno od: CatKiller. 23.05.2013. u 21:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2772 |
Hurr durr
|
![]() |
#2773 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2774 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Mrzim taj tenk kad ga vidim ![]() Jako spor ali jako tvrd. ![]()
![]() |
![]() |
#2775 |
Premium
|
NOW THE TREE WILL LOOK LIKE THIS: TIER II - SU-18 TIER III - SU-26 TIER IV - SU-5 TIER V - SU-122A (new vehicle) TIER VI - SU-8 (moved from Tier V) TIER VII - SU-51 (moved from Tier VI) ====== TIER VII - SU-14-1 (new vehicle) TIER VIII - SU-14 (moved from Tier VI) TIER IX - Obj. 212 (moved from Tier VII) TIER X - Obj. 261 (moved from Tier VIII) - German SPG line has been reworked: New SPGs added: G.Pz. Mk. VI (e) (Tier II), Pz.Sfl. IVb (Tier IV), G.W. Tiger (P) (Tier VIII) NOW THE TREE WILL LOOK LIKE THIS: TIER II - G.Pz. Mk. VI (e) (new vehicle) TIER III - Sturmpanzer I Bison (moved from Tier II) TIER IV - Pz.Sfl. IVb (new vehicle) ====== TIER IV Sturmpanzer II (moved from Tier II) TIER V - Sturmpanzer 38(t) Grille (moved from Tier IV) TIER VI - Hummel (moved from Tier V) TIER VII - Gw Panther (moved from Tier VI) TIER VIII - G.W. Tiger (P) (new vehicle) TIER IX - Gw Tiger (moved from Tier VII) TIER X - Gw E-100 (moved from Tier VIII) - USA SPG line has been reworked: Added new SPGs: M44 (Tier VI), M53/M55 (Tier IX). NOW THE TREE WILL LOOK LIKE THIS: TIER II - T57 TIER III - M37 TIER IV - M7 Priest TIER V - M41 TIER VI - M44 (new vehicle) TIER VII - M12 (moved from Tier VI) TIER VIII - M40/M43 (moved from Tier VII) TIER IX - M53/M55 (new vehicle) TIER X - T92 (moved from Tier VIII) - French SPG line has been reworked: Added new SPG: AMX 105 AM mle. 47 (Tier IV), Bat.-Châtillon 155 55 (Tier IX) NOW THE TREE WILL LOOK LIKE THIS: TIER II - BS TIER III - Lorr.39LAM TIER IV - AMX 105 AM mle. 47 (new vehicle) TIER V - AMX 105 AM (moved from Tier IV) TIER VI - AMX-13 F3 AM (moved from Tier V) TIER VII - Lorraine 155-50 (moved from Tier VI) TIER VIII - Lorraine 155-151 (moved from Tier VII) TIER IX - Bat.-Châtillon 155 55 (new vehicle) TIER X - Bat Chatillon 155 (moved from Tier VIII) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2777 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
![]() ![]() a danas popodne igram par s KV-1, sto da kazem 7/8 pobjeda, takav dan, uglavnom u zadnjoj partiji (Stepa mapa) svi kao po spagi u ljevo, vidim nece valjat (ipak je valjalo na kraju), ostanem u bazi branit, a ostao i jedan Churchill, po imenu vidim nase gore list ![]() Naravno, nasih 13 tenkova probijaju ljevu stranu, nas dvojica nadesno cekamo, a ovaj se oko mene vrti, ja se maknem i odem do iduceg kamena, on opet do mene, ja ga bubnem jednim metkom ukoso reda radi po oklopu da se odvoji od mene, samo sam ga dingo, pocme on meni rodbinu spominjat, ajd dobro, ja cekam iza kamena, a ovaj nas churchill puca po meni, sve me dinga metak za metkom, ja stojim i cekam, evo protivnika po desno, polagano pristizu, ja tucem po njima ovaj nas churchil po meni s boka i dinga me i lagano se povlaci u pozadinu, nezeli pomoci, neznam dal da se smijem ili placem (kontam ima osnovni top pa me ne probija), lagano saltam gold i obicne AP granate, nanizao 7 killova i jos na 100% zdravlja, nasi dotle dosli do baze i kapaju, ovaj nas jos tuce po meni, ali iz vece udaljenosti jer su ga protivnicki tenkovi par puta opleli, skinili ispod 10%, nasi kapaju bazu na 90% ja se okrecem i s jednom granatom ubijam churchilla (dotada sam ga ignorirao na chatu) .... i napisem mu: tako se to radi (nije mi stigao odgovoriti jer je zavrsila partija, pobjedili smo, naravno) ![]() Stvarno volim WoT ..... ponekad
![]() |
![]() |
#2778 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Kad stupaju na snagu ove promjene artya? Taman sam mislio krenut na s51, imam kv2 otkljucan. Kako ce to onda izgledat? Ocu sa kv dva ic na neku drugu haubu, ili kako, ako netko zna.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2779 |
Guest
|
Pa idi čim prije, jer bi se moglo dogoditi da moraš pregrindavati i ovaj novi da bi tek onda došao do S-51. Mislim da ovo važi generalno- čim prije sjesti u novo vozilo ![]() |
![]() |
![]() |
#2780 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ovo je jutros bilo na webu WOT-a,rasprodalo se u sekundi,pa maknuli i s weba... http://www.pcgamer.com/2013/04/30/pc...orld-of-tanks/
![]() |
#2781 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Danasnje partije, sto da kazem, za rubriku: Vjerovali ili ne!!! Krene partija, svi u vlakić... ću-ću-ću I onda nam T-43 kapa bazu, sredio 4 nasa tenka koji su ga namjeravali resetirati, svi bili u sredini a on prosao kraj njih. IS nije zelio da ga napadane, stoji i ceka. 5sek nam falilo da bude draw, jer je nas Panther isao na arty, nije htio capat. I onda kolega par postovi vise kaze blago meni kako se ne zivciram. A sto vrijedi. ![]()
![]() |
#2783 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Moja najbolja partija s ovim tenkom http://wotreplays.eu/site/207744#south_coast-sbaky-t-43
![]() |
#2784 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2785 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#2786 | |
Drone
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2787 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
vecinom ekipa stoji na cap-u kad je partija sigurna i nabijaju eff,e pa ne vise kao prije,kada si za cap mogao dobiti 16k eff |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2788 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Mda, tužno je kad praktično ne uspiješ napraviti ništa, a završiš ni kriv ni dužan prvi na listi. ![]() EDIT : Ako ovo sa T-50-2 nije bilo dosta, evo još jedna katastrofa... ![]() Podrška su mi bili Tiger2 i Tortoise koji su upravljali tenkom kao da su prvi put na bicikl sjeli.Čim mwreplays proradi, šaljem borbe.
" Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it is plugged in ? " ![]() Zadnje izmijenjeno od: m4dm4n. 25.05.2013. u 03:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2789 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
jako si nizak tier,sve sto si pospotao i sto su tvoji uspjeli pogoditi se tebi pribrojava u 50% stete kao da si ti ostetio,zato si tako visoko na listi.. ![]() edit : koliko sam se takvih nagledao, haha, jedan moj dobar kolega iz CTN klana je pametno rekao, uveo bi restriciju za kupnju tier 9 i 10 tenkova ljudima koji imaju ispod 800 wn6 ili 7 eff,jbg,malo je okrutno ali ima smisla,pa neka se malo potrude moze se svakome dogoditi koji put da uletis nepromisljeno ili te arty skine ali kada u startu imas sansu od 30% za dobiti mec,pa jbt? nije da se takvi ne mogu dobiti ali tu su onda vec faktori koliko se kome igra,koliko je popio,popusio ili sta vec... mm je sranje ![]() tip sa mausom na brdo ili is7 u hull down a top treba spustiti 10 stupnjeva?? Zadnje izmijenjeno od: VulcanRaven. 25.05.2013. u 04:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2790 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja vozim sao TDove i stvarno se nagledam svega. TD nije za prvu crtu, ali otraga uz mene ostaju HTovi i skauti. Kako pobjediti, ako nemaš skauta kojega prate teški tenkovi, ja pratim sa TDom cijelu bitku i pomažem im. Iza mene su SPG. I u 50% slučajeva popi..im i odem sam naprjed. Naravno narušiš si wn6, wn7 itd., ali igrači koji imaju HTove kao da nisu svjesni oklopa tenka. Kad vozim ferdu i kad zauzmem poziciju ne mičem se nikome i takvih stvari bi trebali biti svjesni oni koji voze HTove iznad tiera8. A da ne govorim o tome da ne koriste engleski, ne slušaju naredbe. Lik neki dan muči se sa IS-7, a ja sa ISU-152. Tražim ga da se pomakne unazad da mu očistim put, ali njemu je to ispod časti. Zbog svega toga igram sam svoju igru i ne oslanjam se na nikoga.
![]() |
|
|