|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Monitor problemi
Imam Samsunga Sync Master 753 DFX i slima mi malo ko da se mice gore dolje, kao da titra amonitor j estar oko 1,5 god i ne znam st da radim , mjenjo sam refresh rate ali isto je Vasa preporuke!?!?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
SAMSUNG je ono 3 godine garancija ? Dakle reklaacija ako si probao druge drivere i još jednu grafičku na svim refreshima (70, 72, 75, 85, 100)...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Re: Monitor problemi
Citiraj:
Gore dole ili ljevo desno? Zvuci kao klasican primjer ometajuceg polja. Imas li neke ne-oklopljene zvucnike u blizini? Razne kombinacije mogu ovo uzrokovati, pa (malo vjerovatno ali opet moguce) probaj prvo malo smanjiti sliku (suziti) pa stavi neku ikonu sa obe strane i ocjeni dal se "senzacija" desava u tocno kontinuiranim intervalima ili u vecim pauzama. Ako je drugo onda je neko polje oko monitora. Ako je prvo, onda ces trebati podesiti optiku monitora u servisu (pretpostavljam po opisu) nije neki zahvat i neces platiti vise 50-tak kunica (u postenom servisu) Probaj izolirati kabel od monitora iz nezavisnog izvora napajanja od PC-a, ako nisi siguran, za test, povuci štek dozu iz druge sobe i u nju pukni monitor. Sad dobro pogledaj, desava li se ponovo pomicanje? Bilo bi idealno ako imas i neki UPS, pa da probas i preko njega. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Visage hvala rijesio sam Televizija je bila pre blizu monitoru sad je sve ok i super rad hvala na brzom odgovoru!!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|