|
![]() |
#1892 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Nemaš sreće ![]() Mrzim kad se to desi, ali koliko ja to čitam, da u više od 30% ima afk-era???? Pa koji k ti ljudi rade? 3.7 patch notes! Diana, Zac, Zed, Cait down. Akali malo buffaju opet ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 15.05.2013. u 22:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1893 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Za ZAC-a:
Ovo je malo veći bullshit. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1895 | |
Premium
|
Citiraj:
Pita te da li frend uopće shvaća igru. Kad engage, kad disengage, zašto ne rušiti turret odmah u 5. min makar i možeš, kad baron, kad dragon, kad tf, kako counter.. Znači čisto shvačanje igre. Možeš ti igrati i igrati ali ne pratiti streamove, i čitati, lol bez toga nejde. Ja gledam preko 4-5 sati tjedno streamove, a kad dođem s faksa igram ![]() Možda da neko s njim sjedne i objasni mu malo bar približno, kako i zašto ![]() Ja imam dosta frendova, neki i preko 2k pobjeda i bronze II su npr. ja sa 160 pobjeda, silver II. Nije mi jasno, zašto, i to pokušavam shvatiti. Znam da nisam toliko dobar, i kad npr igram s tom ekipom, slabiji sam dosta. Tako da ne shvaćam to. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 16.05.2013. u 09:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1896 |
Premium
|
Točno to. Ja osobno čitam masu o LoL, gledam streamove, turnire, guidove itd., i zato mogu reći da poprilično dobro razumijem igru. Mehaniku sam dosta poboljšao. Baš mi to govori frend, nisam znao igrati ADC, 3 tjedna sam pičio ADC, dok nisam počeo rasturati. Još uvijek ne znam dosta toga, i učim, ali o tome pričam. Mehanika same igre. Recimo, Guls piči svoj Hecarim jungle, i s njim znam da i ako imamo oboje po 300 hp, ako kažemo "okrenimo se", da ćemo se okrenuti i vjerojatno ih rasturiti, jer to je poznavanje što champ može i što su suparnički champovi iskoristili. Poznavati champa protiv kojeg ideš u lejn je ono što "moraš" znati. Zato učim top, jer sama mehanika dosta top champova mi je "nepoznata". Zato forsiram top sve više ![]() EDIT: Moram odigrati par gejmova s Lee Sinom, jer mi je njegova mehanika nepoznata makar sam ga igrao 1-2x. Naguzio me prošli tjedan Lee Sin u MID-u, još uvijek me boli guza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1898 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ma lik shvaća sve, inače nebi bio u platinumu. Evo baš danas mi je odigrao ranked za Silver III, trebala mi jedna pobjeda i rekoh bolje da njemu dam jer je "sigurica" jer mi se neda 8. puta u kvalifikacijama biti. Malo sam ja i pretjerao kad sam rekao da je malo bolji od mene, dosta je on bolji. Npr. kada igramo, on igra svoga champa i još objašnjava meni šta da radim protiv tog i tog u tom nekom trenutku trenutku. Inače je igrao na NA i tamo je sa konstantnim velikim pingom digao elo u nebesa, da ne govorim koja je razlika između NA i EUNE. Btw. back in Silver III fuck yeah |
![]() |
![]() |
![]() |
#1899 | |
Premium
|
A jel mi pričamo o istom liku? ![]() Gore si napisao: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1903 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1904 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#1905 |
Premium
|
Dobar meč ![]() ![]() Ja sam sada igrao meč života valjda ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 16.05.2013. u 23:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1906 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 17.05.2013. u 02:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1908 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Da, ovaj, igrali smo Go4LoL u srijedu, uspjeli smo odigrati tri gejma, izbili nas neki diamond/platinum igrači. U sva tri gejma, prvi ban Hecarim. Malo je reći da sam lio suze. Pa sam morao igrati Amumua huehuehue
![]() |
#1909 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Nemaš sreće, dosta se bana, ali češče se banaju tf, zac, thresh, shen i onda 2 picka ostaju, ti nisi imao sreće ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1912 |
Premium
|
Ma nemam ja ni znanja ni strpljenja ni živaca više, poteral sam to sve u tri krasne i sad s ženom igram aram, ne hebe me živa sila. Kud se nerviram na poslu, tu se još nerviram zbog debila u nekoj igrici, reko meštre nema više cile mile ![]()
![]() |
#1913 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Zato se ti zabavljaj s ženom i sve super ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1914 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja općenito kada igram s ovim frendom puštamo Amumua, i onda ga izbjegnemo kasnije u gejmu s kajtanjem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1915 |
Premium
|
Ovako, uzeo sam Zed-a umjesto Lissandre. Champ je OP, leži mi, prvi meč ovakva postava: Moj team: Zed (ja) mid Vlad top Noc jungle Nunu sup I Tristana adc Protiv: Cait i Nida bot Shaco Jungle Diana Mid Gang Top Izgubili smo. Počeo sam s 6:0:3, mogao sam oneshootati dianu npr. Nocturne nije gankao ni jednom. Ali NITI JEDNOM, ni mid ni bot. Bot izgubio turret već u 9. min. Ja na kraju završio 12:6:6, imao 300 cs, naš nocturne 2:9, tristana 2:7, nunu bez wardova cijeli meč 0:6 score, vlad 9:9 i još smo se borili dobro 40 min :S Za ne povjerovati kakvi ljudi igraju tu igru ![]() I da, svi hočemo reportati Nocturne, jer je doslovce sam ultao na njih 4 jedno 3 puta, i naravno: You all die by cancer etc. ![]() Btw. xGame Samo za tebe ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 17.05.2013. u 10:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1916 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Njega je brutalno lako counterjunglat i ako mu izbiješ par buffova i pokoji camp toliko jako zaostane za svima, da dosloovno možeš ostat u bazi i upalit one suzice. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1917 |
Premium
|
A je, kad sam ja low tier igrač, pa je meni Amumu dobar jungler, a još bolji ganker/tf inicijator. Ali kaj se tiče counterjunglanja, zbilja ga je lako pojesti early. Jučer sam na rankedu gledao najbolju Shyvannu u životu. Žena trese dve pente u jednom gejmu (protiv Zeda, Jaxa, Ahri, Ezreal, Nunu), ja sam joj malo pomogao sa Hecom, ali tenkanjem, bez dmg. Izgubili smo.
![]() |
#1918 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868 Znači winali smo opako zadnji game, da se nisam ja recallao slučajno na pogrešnom mjestu, ubili me i onda su bez problema očistili sve, i baš kada sam se oživio...gg wp, uništili nexus. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|