|
![]() |
#5431 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
#5432 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Oh my ![]() Bijeli Nexus 4 s onim glitter uzorkom iza ![]() http://www.phonearena.com/news/White...013_id42947#2- Ne,hvala... |
![]() |
![]() |
#5435 | |
Premium
|
Citiraj:
http://blogs.sonymobile.com/press_re...y-engineering/
![]() |
#5437 |
Premium
|
Aluminijsko kućište, 5.7" IPS ekran, quad core i dual SIM za 300$, a nije Kinez http://blog.gsmarena.com/blu-life-vi...n-impressions/
#5439 |
Premium
|
Mob sa 8Gb interne meme (od toga će 50% zauzeti OS i bloatware) i prosječnim/lošim ekranom baš i nije neki bajan izbor za 2013.g. Jedina prednost mu je IP55.
#5440 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa ima podršku za microsd karticu |
![]() |
![]() |
#5441 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Pa da, što se mene tiče, mob može imati i 1 GB interne memorije, ako ima microSD slot, to ne okarakterizujem kao fail ![]() Ne mislim mobitel koristiti kao prenosni HDD ![]() |
![]() |
![]() |
#5442 |
Guest
|
Svakom svoje. Ja na S2 imam free oko 7 i neš gigi. Tako da mi je 16 minimalno, a onda tek može ići na SD. Na SD bi mi tak išao samo photo/audio/video sadržaj. |
![]() |
#5443 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Ali kako kažeš, svakom svoje ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5444 |
Guest
|
kako spojiti note2 na veci ekran? naime prije 5mj da bih si priustio note2 prodao sam cijeli svoj PC, ne fali mi vise se socijaliziram, nebitno uglavnom zelim biti u mogucnosti pogledati film na vecem ekranu u svojoj sobi... dakle pored samog monitora sta mi jos sve treba koji kabeli, i kakav monitor treba biti(prikljucci....) jel moguce wireless? |
![]() |
#5445 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Mob <-> mhl <-> hdmi <-> tv |
|
![]() |
![]() |
#5446 |
Premium
|
Kupi polovni media player tipa WD TV Live ili nađi neki Android tipa MK802iii(S)/808(B) (cca. 400kn na oglasniku).
#5447 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Treba ti struja, hdmi kabel i na tvu hdmi prikljucak. Slika je poprilično dobra. Jedino trebaš provjerit dal ti mob podržava MHL, tak nekaj ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5448 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5449 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
#5450 |
Guest
|
|
![]() |
#5452 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#5453 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 16.05.2013. u 21:50. |
|
![]() |
![]() |
#5454 |
Guest
|
Činjenica je da se razlika između 1920x1200 i 1280x800 kod normalnog korištenja NE VIDI osim ako držiš mob full blizu očima. A vi vjerujte marketingu, mene boli briga. ~800x480 i 1280x800 ima razlike, ali da je sigurno brutalni deal breaker. Nije jer većina ljudi koristi mob sa normalnim DPI postavkama. Na kakvih 5+ incha je to več pretjerano, na 4" bi bilo još oke. Uostalom. Ima ljudi koji se voli igrati na mobu pun kufer. Za takve je manja reza bogom dana. Jedino kaj mi je komedija ![]() ![]() |
![]() |
#5456 | ||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#5457 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Za ekran veličine 4" optimalna udaljenost da bi vidio sve detalje (ako imaš oke 20/20 vid) za 1080P je 16 centimetara (ja nemrem tak blizu fokusirati, oko 20 mi je optimalno) Za 720P je tu negjde malo ispod 40 centi. Iako mogu napisati da sigurno većina ne drži mobitel stalno bliže od 40, 30 i neš centimetara ne bum to tvrdio. Samo ću reći da ja OSOBNO nekog benefita od nečeg boljeg od 720P baš i nemam toliko sa vizualne (ekran) strane. Dobro, imam malo iznadprosječan vid pa mogu i na malo većoj udaljenosti od napisane uhvatiti, ali je razlika više/manje zanemariva. Iako pozdravljam "jače" displaye te mislim da bi za mob kakvih 1920x1200 bilo idealno čisto zato jer ako UI i sve radi fluidnoj na toj rezi na mobu, radit će i kad se spoji mob na eksterni mobitel/TV 1920x1080 ili 1920x1200 rezolucije. Također pozdravljam OLED zbog odličnog kontrasta koji se kuži (boje se narihtaju ako nekom smetaju prezasićene). Anyway. Jedina primjetna razlika nastaje zapravo kada se ide sa 1280x800 na 800x480 iako ona nije sama po sebi tak strašno (ali primjetno). Ako se radi o oke AMOLED ekranu ili nekom IPS-u osobno bi pregrmio i 800x480 u nekom low budget sa jačim ostatkom hardwarea mobu. |
|
![]() |
#5458 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Good 4 you, no brijem da hrpa ljudi uopće ne bi kužila razliku da nema uvid u specifikacije. Evo meni je naprimjer isti đava kad gledam video @iPhone 3GS ili @Note GT-N7000. Primjetim razliku od 1.8" u dijagonali, ali slika nije toliko drastično bolja ili lošija da bi bilo preočito. Za mene je sve to u "može proći" kategoriji. Više se fokusiram na performanse/durability akumulatora i to mi je numero uno stavka kod nečeg što nije stalno uštekano u struju. ![]()
#5459 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#5460 |
Premium
Datum registracije: Jan 2012
|
Brate o cemu ti? .. reagirao si kao da sam usporedio hox i G1, a ne HOS.. ti mozda imas istrenirano oko pa svaka cast ako vidis razliku.. a i to je subjektivno.. jer eto ja preferiram super amoled ispred super lcd2.. tim vise sta gledam dosta video sadrzaja.. |
![]() |
![]() |
|
|