|
![]() |
#5971 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Čak i 1.3 drže cijenu na njuskalu, mislis da nije 4 malo?
![]() |
#5973 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
30000kn ili okvirno 4k eura je cijena za 06 sa skoro 130000km. Ovi na njuskalu traze previse, uglavnom a vecina su mladi auti sa puno manje km. Meni ga je u interesu prodat a ne drzat u oglasu pol godine sa nekom blesavom cifrom i na kraju ga prodat opet za istu lovu. Inace su najzahtjevniji su kupci koji kupuju aute za takve novce, najvise gledaju, pitaju, prigovaraju i zajebavaju, nije da ih krivim il nesto. 1.5 bi trebao vrijedit nesto vise jer se puno bolje vozi od 1.3 koji je anemican na niskim okretajima ali to kod nas nema veze nikakve, cak je i minus zbog litru vise potrosnje. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 05.05.2013. u 22:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5975 |
Premium
|
Kaj ti treba auto za grad, vecinom ili ides negdje dalje svaki dan? 3K eura nije bas neka lova za auto ispod 10 godina mada se da nac. Pogledaj Japance. Jednostvano i dobro slozeno, tesko mozes fulat, pogotovo sa benzinicima osim ak ne naletis na neki karambolirani, neodrzavani odron. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5976 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() punto gt Za tu lovu možda neki pug 206/ punto ima dobrih i sačuvanih. Japanca 10g starog za 3t€ teško da ćeš nači. Zadnje izmijenjeno od: Bravo. 06.05.2013. u 08:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5977 |
muimerP
|
punto gt je bas mala pila, ali nije za starije tipove ![]() mene sad da netko pita sto bi uzeo za 5k€, ja bih vrtio ocima. @dizel - lakse ce ti bit ako odmah kazes dali volis japance, korejce ili svabe?
![]() |
#5978 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ako se vec bira izmedju Punta i 206ice onda 206 ne treba ni gledati. ![]() Naravno, ovo vazi ako ce ga voziti neko ko ima oko 2 metra i oko 100 kila. Za manje ljude je svejedno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5979 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ako je Suzuki premalen, onda je i Punto, sva sreca. Svaka čast onome ko ima muda jurit u tom autiću od 100kW, a dezintegrira se ako ga jače dotakneš. Sad vi vlasnici možet reći bilo što u njegovu obranu, al nagledao sam ih se totalno skršenih do neprepoznatljivosti pri normalnim brzinama. Dizel, jel bi mali gradski auto, hatchback, sedan, karavan, pickup ili kombi, prije svega? Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 06.05.2013. u 14:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5980 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Znas ti koliko košta servisiranje tog auta? Netko tko placa auto 4000€ sigurno si to ne moze priustiti. Ti auti vise klase, polovni, su zesci macak u vreci. Opcenito se ljudi znaju zaletiti i napraviti overkill pa placu na servisu (ode turbo, lamela, itd...) zbog zamjene dijelova koji JESU potrosna roba ali kostaju ko svetog petra kajgana. Tu jos imas registracije, osiguranja koji su također veci izdatak. Onda na kraju balade kupuje polovne djelove i imaš krš od auta koji je (bezobzira sto je audi/bmw) opasnost na cesti. To pogotovo radi glupa mlađarija. Tak mi je jedan bivsi kolega sa faxa prije neke 4 godine kupio nekakvog BMWa. I sve to divno krasno, ali 18" kotaci gore. Tad je imao celestonke i sjecam se da je plakao oko toga. I bas ga neki dan sretnem i popijemo kavu i on sav u depresiji i prica kak ima jos uvijek te gume gore i kak su jako skupe gume na 18" cola ![]() Da je bio pametan kupio bi za iste novce mazdu 323, mlađu pa jedno 5-6 godina sa 100 000km, a ne razguljenu krstaricu sa 250 000km. Ne bi morao plakati kad ce mu turbina vrisnuti i mogao bi imati auto koji smije voziti po kisi, jer se set guma otprilike onoliko koliko ja popušim na mjesec... Danas se za 4000€ moze kupiti pametan auto koji te moze dugo sluziti. Treba gledati po specijiziranim forumima te tematika. Ljudi stvarno znaju prodavati pic pic auto za kikiriki. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5981 |
Premium
|
Kompletno se slažem sa tobom i sve to mi je jasno. Ne mogu shvatit ljude koji kod kupnje auta ne gledaju malo dalje od sutra. Nisam ga predlagao Dizelu, a kad bi sve sa oglasa bila istina, ne bi bio loš. Al sve mi se čini da su šanse za to manje od mogućeg dobitka na lutriji bez listića. Zato sam na kraju i maknuo link. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5982 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislim da su 626tice, stariji Avensisi ili Carisma sa osnovnim benzincima oko 3000 eura, 03 ili 02. Jednostavni auti, udobni sa puno mjesta i dobrom opremom. Vozio sam Carismu 4 godine i nije nist skuplja za odrzavat od nekog broj manjeg kompakta a nusporedivo konfornija, sicevi fantazija i sve je sklepano pic, mic. Stukla mi ju je tuca do bola pa sam je moral prodat. Ak nist drugo dobis neki Hyundai za tu lovu sigurno. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 06.05.2013. u 17:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5983 |
muimerP
|
kad se spominju auti, spusteni i to. Ja vozim zgewindan auto, i necu jos dugo, to je stvarno patnja...a lezeci, a nase ceste, a ceste kod mene. Fora je isfuravanje ljeti i to, i ak si mladji :-) . Kad pomislim na auto do 4k€ nista mi nepada da mi se svidja. vw bora recimo, ali je to sve izraubano...
![]() |
#5986 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
A Hyundai Elantra? Zna ih se nać dost dobrih za tu cijenu. (2003. pa nadalje) Ne znam kakvi su dizelaši, ali benzinci su ok auti. EDIT: Zabrijal sam do 4 kile ojra da kupuješ. Zna ih se nać po 3.500 bez beda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5987 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ukoliko je auto odrzavan onda je okej, ako nije onda je problem. Jako puno toga moze otici a cak i oni najsitniji dijelovi elekreonike su skupi kao dragi kamen (OE, OEM - svejedno). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5988 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5989 |
Premium
|
[RANT] Trebalo bi zakonski dozvolit barem lagani bump u covjeka koji prelazi cestu sa 4 trake brzog prometa, a kad mu trubnes okrene glavu na drugu stranu i nastavi svojim tempom "jer ga ne smijes pregazit". Istu tu stvar vozaci auta mogu izvest po nogostupu i okrenut glavu... [/RANT] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5990 |
Premium
|
Da sad je sezona penzionera, pogotovo po Novom Zagrebu. Izgubil sam tak frenda u nesreci s motorom i dva mrtva. Ne vide vise niti ne cuju bas najbolje ali idu prek ceste. To jos mogu skuzit jer nije ni njima lako ic po stepenicama pothodnika ali mladi nemaju nikakvog opravdanja i njih bi trebalo malo bumpat da im ne prede u naviku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5991 |
Premium
|
Uvijek rado pustam bilo koga, pa i penzice jer su sretni ko da su dobili na lotu. ![]() Neki prelaze na njima crveno isto ispred auta i onda ti psuje i mase rukama jer je tebi zeleno. Logicno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5992 |
JDM
|
Ja se sjecam svog instruktora u autoskoli kak je volio te izletace. Sto pjesake sto vozace. Primio mi je volan i derao se - GAZI ![]() Najjaci su pjesaci na av. Dubrovnik kod av. Malla. Uvijek ali uvijek mi neki debil tam iskoci na cestu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5993 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Tamo sam redovito u punom sprintu preko oba traka V. Holjevca, trcim prije auta koje pusti istocni semafor za uklj. na V. Holjevca, do stanice ispred Malla ![]() Vec sam ispraksiran u tome, posto nije fora cekat sljedeci bus 45 min...
![]() |
![]() |
#5994 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#5995 |
Premium
|
Audi R8 V10 Plus, Porsche 911 Turbo S, Litchfield GT-R. Track, Drag-Race - CHRIS HARRIS ON CARS 7:26 - "second there to trim it" - VROOOOOOM 11:54 - kako je preso iz smijeha u smrtno ozbiljnu facu ![]() 12:56 - lik nije normalan kako skače po cesticama Prokleto su male šanse, ali ako ću ikad moći… Audi R8 mi je kralj, dream car, prvi na listi. A ova Litchfield GT-Rica je zvijer. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 09.05.2013. u 00:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5996 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Preporuke kaj da tražim, obiteljski rabljeni, uglavnom gradska vožnja, vjerovatno benzinac jer bi godišnja km bila mala, recimo 5-6k eura? Megan karavan, focus ?
![]() |
#5997 |
muimerP
|
...sve su neki profi vozači.
![]() |
#5998 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5999 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6000 |
Premium
|
Koji k vozi takav auto po kisi. To je kocka ziva, narocto za takvu noobinu ko taj vozac.. Dio moje rute ponedjeljkom, sigurno i malo brze profurano. Skola, deda sijece grane, tu i tamo koji traktor itd.. Na zalost nije bilo patki ni purica ovaj put. Ne treba Ferrari, dosta je takva nekakva cesta i bar mrvicu zivota u autu. U biti sam htio testirat kameru na novom mobu, video je nabrzaka osakacen tak da je kvaliteta slabija. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|