|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Joomla pomoć
Tko se na ovom forumu kuži u joomlu a voljan je pomoći? Imam stranicu napravljenu u joomli ali imam jedan problem koji ne mogu riješiti, pa bi molio ako je netko voljan nek se javi ovdje i ja ću mu sve objasniti preko PM-a Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Radio sam u joomli negdje prije 3 godine cca., tak da ne znam hoću li ti moć bit od pomoći. Mogao si okvirno napisat problem možda nije nužno znanje joomle nego općenito php, css, sql ... tehnologije ispod joomle itd? Ili ti treba pomoć u vezi nečega vezanog za temu ...? napiši okvirno prije će ti netko odgovorit nego prek pp.a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Dakle ovako, www.avenio.hr je stranica... Ispod kontakt se vidi search dio, odnosno htio bi da kad netko tamo upiše npr. DeskJet 2000 da mi izbaci sve tinte/tonere koje imamo u ponudi za taj printer.. Ne znam točno u cemu je problem, zato bi htio da mi se javi netko na PM da mu dam user i pass da vidi gdje je zapelo. Tu stranicu mi je jedan dečko slagao, koji nema vremena otkloniti problem, odnosno staviti to u funkciju |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Search input je fino sakriven. ![]() Tražilica će pronaći sve (više-manje sve) što joj zadaš. Sad je samo pitanje kako je taj sadržaj uopće organiziran. Možeš probati potražiti u ekstenzijama za joomlu neki search plugin/modul koji bi bolje odradio zadatak od defaultne tražilice.
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 13.05.2013. u 22:36. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|