|
![]() |
#2821 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2822 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2823 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Pari mi da je Apple iskoristio činjenicu da ima dosta masla u incijalnoj prodaji, i da se nebi blatio s "krpljenjem" sve diga na razinu zamjene ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2824 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
5S dolazi ubrzo http://gsminsider.com/2013/04/30/int...aunch-in-july/
#2825 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2826 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Meni za sada nije bitana veličina ekrana. Svjestan sam toga i znam da veličina bitna jer sam i osjetio na svojem Gnex ( Galaxy Nexus ). Veći ekran - ugodan za browsanje, listanje Flipboarda itd... Bitno je da sredi iOS kako treba , bugove s battery drain, bolji kalendar ( nije se mjenjao od 2007 i premalo opcija za razliku od sjajnog Fantastical app ) iOS 5 je bila najbolja nego iOS 6 ( samo je našminkan i pun bugova ) Za sada me malo zabrinjava da li će iOS 7 podržavati starije uređaje od ip4. Vidjet ćemo kako će odvijati.
__________________ |
![]() |
![]() |
#2827 |
Premium
|
Nisi jedini koji tako razmišlja http://tehnoklik.net.hr/vijesti/dona...zaslon-iphonea
#2828 | ||
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() EDIT: Citiraj:
@Carlo Nemaš razloga radit paniku, politika applea je da dobiješ NOVI uređaj, nikakav refurbished, ima foliju sa obje strane i nema nikakvih tragova korištenja. Neki ljudi su stvarno smiješni, apple je jedini koji za pokvaren uređaj (bilo koji dio) dobiješ potpuno novi a sad bi vi novo pakiranje, pa mašne pa ne znam šta još. Najbolje da će trošit dodatnu lovu na pakiranja i sve ostalo zato da ti vidiš da je novi. Ako ti se ne sviđa što dobiješ NOVI uređaj onda kupi bilo koji drugi pa ćeš kad ga odneseš u servis dobit svoj nazad ali popravljen sa svim ogrebotinama koje ima i baterijom slabijom za onoliko vremena koliko si ju koristio.
žmnpp Zadnje izmijenjeno od: buljo. 02.05.2013. u 09:49. |
||
![]() |
![]() |
#2829 |
Premium
|
iOS 7 će biti redizajniran u odnosu na iOS 6 http://9to5mac.com/2013/04/29/jony-i...ook-for-ios-7/
#2830 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Dakle ne mora biti da će odbiti zamjenu ako nije u besprijekornom stanju. Politika zamjene je na razini. Ali upitna je kvaliteta samog proizvoda. Taj famozni žuti ekran je bio česta pojava. Onda, na bratovom Iphoneu zaglavio se power button i o tome je ispisano 30 strana na njihovom support forumu. Apple odbija priznati kako je riječ o konstrukcijskoj pogrešci nego naplaćuje 150$ za novi telefon u USA (odnosno "popravak" starog). |
|
![]() |
![]() |
#2833 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Jučer na HRT-u vidio reklamu za iPhone 5, o veličini ekrana i zdravom razumu, odlično pogođeno ![]() |
![]() |
![]() |
#2835 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
|
![]() |
![]() |
#2837 | |
Banned
|
Citiraj:
Baš to, iako ima smisla za one s manjom da nije 4" sa 2:3 rezom, uz to bi se javio problem i širenja aplikacija... Uglavnom gleda san ove 5to9 koncepte, i stvarno ima dobrih ideja, nadan se da za iOS7 neće samo bit promjenjena boja izbornika... |
|
![]() |
![]() |
#2838 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#2839 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Zašto na iPhonu 5 ne radi wifi preko adhoca. U stanu imam share-an internet preko sticka i frend se sa svojim android zte-om spaja bez bad-a, a ja se spojim i imam onaj wifi znak i sve ip adrese ali kad pokušam bilo šta otvorit na mobu, internet jednostavno ne radi. Na iPhonu je iOS 6.0.2. Jel problem do WEPa ili WPA2-a? Da li bi možda update software riješio problem? EDIT: nekoliko hard resetova je riješilo problem
««-´`-´`·..·´`-´`-»» Zadnje izmijenjeno od: Z-man. 26.05.2013. u 15:30. |
![]() |
![]() |
#2840 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
iOS 7 je čudo znači totalni redizajn i milijon mogućnosti novih, očisto su se počeli natjecat s konkurencijom. http://www.apple.com/ios/ios7/
![]() Zadnje izmijenjeno od: mamutarka. 10.06.2013. u 21:18. |
![]() |
![]() |
#2843 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Čitam vijesti i komentare...inovativno...revolucionarno...genijalno...i ne kužim. Promijenili su skinove i ikonice, i dodali feature po uzoru na Android/WP/BB koje iOS nije imao, a ionako je trebao. I to je to. Mislim OK, smisleni su dodaci, ali ne kužim ovo revolucionarno i inovativno. Sam GUI skin vizulano i stilski podsjeća na HTS Sense (naročito na onaj zadnji propali WM6.5.5) i JellyBean. Tipografija vuče na WP. Očekivao sam puno drastičnije promjene u GUI-u. I ne mogu se oteti dojmu da sad izgleda jako feminizirano s tom kombinacijom pastelnih i flourescentnih boja sa low contrast prijelazima. A ove ikonice u flourescentnim bojama zbilja bodu u oči. Neke od njih će morati biti na home screenu...Kako će to izgledati s drugom, recimo tamnijom pozadinom? Ne znam...Nije Ive... Mogli bi me kupiti da malo otvore sustav, pa da recimo naprave integrirani file management system...ali to će se dogoditi nikad. Ne vidim ništa genijalno ni inovativno. Mac Pro već djeluje puno zanimljivije, ali to je OT. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 11.06.2013. u 11:56. |
![]() |
![]() |
#2844 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Lijepo izgleda, nadam se da ce i raditi tako. Svakako napredak u odnosu na prosle generacije iOS-a. Samo nek sad izdaju i normalan uredaj i pun pogodak.
#2845 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
http://i.imgur.com/Q9LMc1M.png ![]() Uglavnom, bolje izgleda nego iOS6 definitivno no i ovo nijansiranje ikona je užas. Ili su mogli napraviti suptilnije nijansiranje ili ga u potpunosti maknuti. Apple kombinira Windows Phone, Android i Aero UI ![]()
#2846 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Sličnosti iOS7 s Androidom ![]() http://www.droid-life.com/2013/06/10...-wwdc-keynote/ https://securecdn.disqus.com/uploads...8/original.jpg Sličnosti s WP ![]() http://www.wpcentral.com/latest-wind...arnation-ios-7 Inovacije su im 0 ali je pozitivno da su promjenili izgled UI ![]() |
![]() |
![]() |
#2847 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
#2849 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Ali stvarno odlično izgleda, ja san ljubitelj minimalizma i ovih čistih dizajnerskih crta ![]() Ali stvarno masu novosti, ja taman skidan betu s mege. Ali nisan UDID registrira, pa neman pojma oće radit ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|