Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Web dizajn, programiranje i ostalo
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.05.2013., 23:37   #1
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Music player za Android

Zadnjih tjedana razmišljam se napravit music player za android po svome guštu, dodat neke funkcije i gluposti koje su mi uvik falile u tim playerima, i pošto nisam baš toliko iskusan u programiranju za android(napravio sam kalkulator, ne bas neki :P)ali znam ponešto jave, zanima me šta vi mislite, jel bolje uzet neki open source player,i možda znate s kojim je dobro počet(našao sam ih i ja par sad kod proučavam ),
i onda radit po njemu, ili pak da sam napravim kompletan player, iako bi mi to moglo uzet previše vremena, dok se smisli, napiše, dizajnira te debugira.

Open source player mi štedi vrijeme ali nemogu sa njim bit fleksibilan baš kao i sa kodom koji sam napišem.

Pa eto čisto mi dajte svoj komentar šta bi vi, i ako imate koju idejicu slobodno
OuttaControl je offline   Reply With Quote
Staro 06.05.2013., 23:42   #2
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Jesi prvo istrazio da nema playera koji sadrzi funkcije koje tebi trebaju?
Kojebti trebaju uostalom?

Ako imas vremena i volje kreni otpocetka.
Ako nemas vremena uzmi neki i prilagodi.
Juice je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.05.2013., 23:53   #3
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Ma vjerojatno postoji, ali baš oću nešto šta će bit točno kako ja želim tipa da ima modul pristupa shareanim folderima na kompu(kao airdroid), da mogu slagat liste na svoj način(prvo pisma koju oću pa shuffle pisma pa pisma koju oću itd.) i dizajn da bude svaka tipka di ja oću da bude i ima još nekih sitnica
a nemogu reći da nemam vremena al mi se nekako neda sve radit ispočetka, iako mi se čini da će ovo sve teško ići sa nekim već postojećim playerom, al vridi probat
Staro 08.05.2013., 17:20   #4
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Evo ga, naša sam player na kojem cu počet radit, zove se Vannila music, open source sa MIT licencom; funkcije koje planiram ubacit:

1. Play Next tipka - u libraryu pjesama će, kod naziva svake, biti tipka, koja kad se klikne stavi pjesmu u playlistu koja će biti na vrhu all music play liste te će tu pijesmu svirati iduću(ili nakon ostalih play next), moći će se i dodat shuffle pisma u playlistu(vidio sam da vanilla vec ima enqueue, tako da ga samo treba doradit) - nesto kao jukebox

2. Micanje pjesama iz all music playliste u "unused", kada pjesmu ne želite izbrisati a ne želite da svira neko vrijeme - jer je mnogo ljudi, kako ja, pravit playliste a požele se pjesme kasnije pa je nežele brisat.

3. Sleep nakon odsviranih # pjesama, ne nakon # minuta kako je inače, sa mogućnosti kombinacije obe jednostavan counter neki s or uvjetom(jao kad god ja kažem jednostavno...)

4. Easy Sharing koristeći youtube po nazivu pjesme i autoru iz ID3 - program koristi Google "I feel lucky" sa "site:youtube.com"

5. Ovisno o izvedivosti, pristupanje shareanim folderima u kompu putem Wi Fi-a (ovo bi moglo biti vrlo komplicirano) te download direktno s kompa na mob

iii možda sam zaboravio nešto ako se sitim napisat ću

i volio bih vaše mišljenje, jeli vrijedno truda
Staro 08.05.2013., 18:16   #5
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Jako zanimljive ideje, jedva cekam viditi kako ce to funkcionirati... Good luck
Staro 09.05.2013., 14:52   #6
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

hvala na podršci, evo još proučavam kod, ima ga dosta sleep ce ipak bit lako izvesti, play next nebi trebao biti problem, a za druge dvije još moram gledat

I ime playera će biti vjerojatno
Play: Next music player
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke