|
![]() |
#1741 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1742 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Nikad više defensive sine, samo ću to reći ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 07.05.2013. u 00:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1744 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
@Dujo Igrao si protiv debila, tima koji nema apsolutno nikakvu kompoziciju championa, tako da si tu komotno mogao i bez runa i masteriesa igrat ![]() Ovaj build koji si radio je jedino dobar (i samo onda) ako uspiješ dobit ogromnu prednost u early gameu i ako svaki tvoj lane dobije. Uz to moraš u timu i imat 2 tenka (jungler i support) jer ćeš im ti nedostajat. Takav game mora završiti oko 30 min jer će te kasnije uništit. Sa time se moglo u sezoni 2 igrat, sada skoro pa nikad. 21-9-0 masteries je loše za top lane, jako. Na topu se ne isplati imat 21 bod u offensive treeu jer nemaš koristi od toga za taj lane, puno važniji ti je sustain na tom laneu, nego to nešto malo dmga u početku. Pogotovo na Renektonu, šta če ti 21 u offensive? lol Top lane je uz mid lane najudarnije mjesto za gankove (top nešto više), pa ako se ti toliko sigurnim osjećaš da možeš bez sustaina protiv dvojice, gl, ali protiv dobro organizirane dvojice igrača skoro pa nećeš imat šanse. Uz nove masteriese u sezoni 3 apsolutno se ne isplati ići 21-9-0 na bruiserima na top laneu. Tu i tamo postoje iznimke, ali to je jako rijetko (ako si hard counter nečemu, ako jungler nema cc-a, ako se protivnički tim sastoji od championa koji nemaju nikakvu sinergiju kao na slici koju si stavio, ako si riven...) Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 07.05.2013. u 10:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1745 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
mene zadnja 2 dana samo neki loss streak pogodio, i onda jučer igrao normal malo, i neki komični MMR od nekog je stavio da je protiv mene išao mid iz bronze 5 ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1746 |
Hala Madrid!
|
@xGame ja se ne slažem sa tobom, probao sam pa znam... npr. protiv nasusa i yoricka sam igrao 9/21/0 i bez obzira na stackanje armora i mr-a su me ubijali, a nikakav dmg nisam radio dok su mi oni sa 2-3 udarca skoro na pol healtha skinuli, a ja njima možda sa defenzivim masterijima nisam skinuo niti 10% hp-a (oni su bili full def masteries). Znam da su mi oni nekakav counterpick, ali opet nije realno da mi nasus sa znači skoro 0/30/0 radi nenormalan dmg (nije bio nafeedan, imao je 1-0 možda). Možeš mi to pojasnit? Naravno ako vodim ili je izdjednačeno ili ako mi nije baš neki counter champ onda idem više dmg, a ako mi je counter odem MR ili armor(i masteries i itemi). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1747 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1748 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ali ako igraš dovoljno dugo defanzivno, i nedaš baš nasusu da farma, nego farmaš podjednako, u mid - late game ti si car.. Ako on ide bruiser.. Ako ide tanky isto je, ovisi o vama... Ja uvijek top igram s tanky mastery-ima, i možda me ubiju 1 - 2 puta u prvih 10-tak min, ali kasnije se to okrene bez problema... Ali jbg, nasus ako se nafarma, stack q i to je to.. Ne pomažu ti niti offense ni defense, jer ako on u 25. min ima oko 200cs, gg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1749 | |
Mirko, a ne Harry
|
Citiraj:
Mislim da će to sve objasnit... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1750 |
Premium
|
Pa ako ima 21:9:0 mastery onda je očito lvl 30 ![]() A ako ima oko 100 ranked mečeva, onda nije ni noob ![]() Evo, pogađa i mene taj usrani ranked sistem u community u ovoj igri. Igram tarica, pobjeda, easy... Drugi meč igram dianu, krenem 5:0 vs lux, i onda j4 afk i alistar lagga i samo se zaletava u njih sve.. 3v5 late game tf.. Nemožeš pobjediti niti da si voyboy i xpeke u jednom, ako 2 čeha jednostavno POSTOJE... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1751 |
Hala Madrid!
|
Šta znači ako volim takav stil igre više ofenzivni da sam noob? B*tch plz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1752 |
Premium
|
Nije on tebi rekao da si noob. Ali ti je rekao da ako naletiš nekoga ko ima skilla (a ne ove "igračine"), nemožeš protiv njega na topu ništa s tim mastery-ima.... Ja ti kažem da ako igram passivno i defanzivno i čekam te pod turretom, da ću okrenuti game samo tako... Jer si ti kasnije ništa, ako imaš samo junglera tanky... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1753 |
Hala Madrid!
|
Ma znam da, zezam ga malo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1754 |
Premium
|
Gle, slažem se ![]() Normali su tu da učiš ![]() ![]() Ja sad sve više igram draft normal, da probam counter i pickati masterye da countram i tako ![]() EDIT: Win opet u ranked ![]() Imam 4:1 za sad u kvalifikacijama ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1755 |
Hala Madrid!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1756 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1758 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Odigrao sam ohoho gameova sa Renektonom protiv ove dvojice na topu i ne sjećam se kada sam zadnji puta izgubio lane protiv njih. Nekad davno u sezoni 2 mi je Yorick radio probleme na topu, u doba kada je bio brutalno OP. Toliko me razljutio i isfrustrirao da sam ga kupio i u narednih 2 tjedna igrao samo njega po cijele dane (6-7+h dnevno xD), sve dok ga nisam izgeekao koliko se može. Nakon toga više nikada nisam imao problema na topu protiv njega i dan danas se bez problema nosim sa njim na laneu. Nije stvar u championu, koliko u tvome načinu igranja. Yorick zahtijeva malo drugačiji pristup igranju, dok protiv Nasusa je malo lakše. Igraj ti kako želiš, što se mene tiče igraj i sa AP runama i masteriesima Renektona ako ti to paše ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1759 |
Premium
|
Ne znam baš što mi se dešava, gubim sve gejmove, koliko god dobro odigram, dobijem jednog koji odluči sve zeznuti ![]() uzmu mordea da me countera na midu, ja imam 3/0/0 ...ali naš zed protiv rengara ima 0/6/0...i kasnije ide 1vs5 cijeli tim ![]() komično mi je koliko mi se plače kada vidim te igrače..jebeni gold 5 na 0 bodova s gold 4 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1760 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Dobra rasprava o Renektonu, ja sam iskrenog mišljenja da njega možeš igrat "offensive" iskjlučivo u normal gameovima i u bronze ligi, jer su greške jako česte, a rijetko tko ih zna kaszniti na pravi način. Danas sam igrao Renektona top protiv Irelie koja je Gold 3, dakle lik je debelo ispred mene po ranku i očito zna kaj radi ako je stigao do Gold 3 ranka i bez obzira na to što je Renekton dosta jak counter za Ireliu morao sam raditi Sunfire + Randuin + imao sam skroz defensive masteriese kako bi je zaustavio u laneu, jer ako se Irelia imalo snowballa gotov je cijeli meč. Problem Renektona je što on dosta otpadne late game fazi i ako odeš na nekakv full damage zapravo si nikakav tank, a ultra te je lagano kajtat u svim team fightovima i ekspolidrat ćeš u doslovno 2 sekunde, dakle nisi donio ništa svom timu. Ako si tank onda bar možeš baciti opak zone na ADC-a, pa ako u tome uspiješ trebao bi teoretski pobijediti bez beda, jer tim bez aktivnog ADC-a nema šanse pobijediti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1762 |
Premium
|
Evo ekipa, imao super dan ![]() ![]() Imao sam 2:0 od prije, i jučer napravio niz od 6:2, s tim da mi se na zadnjem meču komp toliko zgrijal da mi je blue screen bacio i zabilježio mi ga kao leave (lost) :S I eto, s ponosom mogu reći, silver II nakon kvalifikacija ![]() I ikonu sam si otključao ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 08.05.2013. u 09:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1764 |
Premium
|
Ma to je bio sarkazam ![]() Dobio sam jučer kad sam igrao s dianom takav team da nisam mogao vjerovati.. Igram dianu mid, nunu i caitlyn bot, j4 jungle i shen top. Krene meč, ja imam 3:0 protiv ahri. J4 u 5 min ode off, a nunu lagga žestoko, i zaletava se sam na njih 2. Ahri u 12. min ima 5:0, ja 4:2, i dalje ju ubijam i sve.. Ali nemožemo 3v5 ![]() Neke sam greške napravio. Imam 7:3 u kvalifikacijama (s tim da mi se u 1 komp ugasio a 1 meč (makar su mi kolege rekle da se ne broji) ipak se brojao, a to je 3v3 team, što sam izgubio, a igrao sam ga tako bezveze pošto se "ne broji"). Znači mogao sam i silver I doći, možda i u gold. Ali gdje je tu zabava. Sad do ljeta ću probati u gold ![]() Ali ajde, zadovoljan sam. Silver II je i više od mojih očekivanja bio prije kvalifikacija. EDIT: Može mi netko objasniti kako sad to ide? Mogu ispasti iz silvera II? Jer me nema do drugog četvrtka, neće me valjda baciti van? ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 08.05.2013. u 18:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1766 |
Premium
|
Upao bi, imaš objašnjen detaljno sistem na youtube, 10 pobjeda je gold V, ako kreneš od 1200 elo. (od strane lol supporta) Ja sam imal 7:3 pa sam upao u silver II. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 08.05.2013. u 20:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1767 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1768 | |
Mirko, a ne Harry
|
Citiraj:
![]() Vidim da rokaš sa Taricom stalno na rankedu pa ti preporučam da si uzmeš Thresha što prije dok ga nisu nerfali do kraja i rokaj s njime jer je još uvijek užasno op. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1769 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |