|
![]() |
#1 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Bios
nakon temeljitog proucavanja BIOS vodica na ovim stranicama malo sam se upustio u provjeru istog nakon flashanja i sta da kazem ima nejasnoca. Imam opciju da namjestim u biosu brzinu proca to je na 900 a ispod nepromijenivo pise multiplayer 9.0x i brzina sabrinice procesora/PCI 100/33. ispod toga pise odnos brzine procesora i memorije 1:1 i mogu birati 3:4. a kad brzinu proca stavim na manual mogu micati sabirnicu npr na 133/33 ali nemogu micati multiplayer sa 9x. sad maticna mi podrzava 133mhz a memorija mi je ddr na 266mhz. pa kako da postavim sve ove postavke micanje jumpera ukljuceno za optimalan rad. P.S sto je PCI sabirnica hm mislim znam sta je ali sto daje ma znate ![]()
![]() |
#2 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Što se tiče mjenjanja množitelja to ti je vjerovatno jer ti procesor nije otključan. Dakle prvo moraš otključati množitelj procesora, pa ga tek onda možeš mijenjati. PCI sabirnica je sabirnica kojom putuju podaci sa PCI kartica (modema, zvučne itd..) Naj bolje je kad je ona na 33MHz. Nadam se da sam barem malo pojasnio.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|