|
![]() |
#1501 | |
Guest
|
Citiraj:
Stock android? Bio je za 3 sata na S2 kada sam ga uzeo. Prije Jellya sam mislio mijenjati mob nakon 2 godine, ali nakon Jellya i kada vidim da sve radi odlično. Mislim da neću. |
|
![]() |
#1503 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1504 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
A otkad je to ghosting/motion blur na AMOLEDu novost ![]() |
![]() |
![]() |
#1505 |
Guest
|
|
![]() |
#1506 |
Premium
|
Je, onda sam ja imao nenormalne ocito. Odi na neku stranicu sa crnom pozadinom i sivim ili bijelim tekstom. Motion blur jasan k'o dan na S2. |
![]() |
![]() |
#1507 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Ja ga ili nemam ili ne primijetim na S1. Inače sam full zadovoljan sa AMOLEDOM, nekima je drečav, ali meni paše savršena crna i kako se ističe kontrast boja u odnosu na savršeno crnu pozadinu. |
![]() |
![]() |
#1508 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Čak toliko brzo pomičem da mi oči ulove naziv opcije što bi bilo nemoguće kod prisutnosti dotičnog. Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 04.05.2013. u 18:39. |
|
![]() |
#1511 |
Premium
|
Ma lol ![]() Motion blur se inace i uocava pri sporijim pomacima, zato su i igre tipa FIFA ili PES neigrive na sporim LCDima a brzi shooteri i dalje izgledaju normalno. Nisam imao prilike vidjeti S4 ali okladio bih se da je manje vise isti po tom pitanju kao i ostali AMOLED ekrani i tko ne primjeti blur sada nece ni na S4. Drugim rijecima, tesko da je nekakav "serious display issue" u pitanju. |
![]() |
![]() |
#1513 |
Guest
|
Ako blura i titra pri scrolla (makar minimalno) meni to izgleda kao problem kod renderinga. Znao sam to imati na nekom romu. Možda čak i na Samsungovom (ne znam, furam custom od prvog dana). Što se tiče moje percepcije. Kažem ti refresh rate CRT monitora samo da ga pogledam sa +-10% fulanja ![]() |
![]() |
#1514 | |
Premium
|
Kakav smoothing fontova? Zasto kada napravim screenshot i skrolam taj tekst kao sliku identicna stvar se dogadja? Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1515 | |
Guest
|
Citiraj:
Anyway. Moj mobač nema problema sa nikakvim motion blurom. Očito sam jaaako sretan i u velikoj manjini ![]() |
|
![]() |
#1516 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Upravo sam izgubio 5 minuta tražeći taj blur s naočalama i bez. Dajte ljudi nemojte mi to više raditi ![]() Ove promjene u oštrini fonta (rendering, štogod) sam i ja jednom davno primjetio, ali da me ubiješ ne znam na kojem romu. Odavno su se AOSP romovi updejtali na novije Mali drivere, možda je imalo veze i s tim. Ali mogu reći sljedeće: blur postoji na Nexusu 7 i užasan je. Tamo kod skrolanja doslovno vidim duha iza teksta i onaj test sajt naveden gore je najbolji test za ovo. LCD ![]()
![]() |
#1517 | |
Guest
|
Citiraj:
Možemo pričati kak je "motion blur" na najnovijim LCDima tu negdje najnovijim AMOLEDima. Nije. AMOLED ima mrvu (ne puno) bolje karakteristike naspram LCDa ali to je nešto kaj se nemre vidjeti na mobitelima. Na velikim ekranima da, u usporedbi ali za to treba pričekati neke druge testove. |
|
![]() |
#1518 |
Premium
|
Pa zbog same sample and hold prirode AMOLEDa percipirani motion blur nece biti bolji od LCDa sposobnog da tranzicije izvrsi dovoljno brzo za svoj refresh rate, bez obzira koliko je odziv AMOLEDa brzi. Zato CRT i plazma imaju na oko toliko bolju pokretnu rezoluciju. Problem se vjerojatno moze rijesiti raznim tehnikama na TV-ima ubacivanjem crnih frejmova i sl. ali sumnjam da ce nesto takvo dolaziti na mobitele jer nema ni potrebe. |
![]() |
![]() |
#1519 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Dal netko zna kak da se podese one slike ljudi u imeniku? Znači ubacim si kontakte i sinkam ih sa facebookom, i on mi skine njihove slike i normalno ih pridruži, ali kad zovem ili me zovu ti ljudi slika je tolko loša da je sve to ružno za vidjeti. Recimo na HoX-u mi je bilo sve normalno, slika je bila normalna, i tu su mi neke normalne al samo par, ostale slike su ok dok gledam samo kontakt, ali kad idem zvat taj kontakt tu malu sliku mi razvuče po cijelom ekranu i onda to izgleda užasno... Jel imal ko sličan problem i kak ga riješiti! S3 je u pitanju. |
![]() |
![]() |
#1521 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
OMG, da to sam znao, al sam mislil da postoji način da to ne radim valjda 100x... Jer kad sam sinkal FB sa imenikom na HoX-u, automatski se je skinula slika kad sam bio spojen na wifi, tj skinula se ona prava slika, a ne ovak ko na S3...ko neka ikona. |
![]() |
![]() |
#1522 |
Fresh Juice
|
Zbog Sensea i integracije facebooka u njega ti se tako na HOXu napravilo. |
![]() |
![]() |
#1523 |
Guest
|
Yep. Sve stvar do stupnja i načina integracije sa servisima. Meni recimo facebook izgleda koma, dok mi google+ profili (koje fala bogu hrpa mojih ima) izgledaju odlično ![]() |
![]() |
#1524 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Imam jedno pitanje, tj. problem, ali neznam da li da ga povežem sa mobitelom ili mrežom ili s čime već. Radi se o S3, kada pričam, nekad mi se odjednom zna pojaviti tišina, totalna tišina, i ništa, probam hold, resume, probam svašta, ali jedino riješenje je prekid poziva i novo uspostavljanje istog .... |
![]() |
![]() |
#1525 |
Fresh Juice
|
Jesi na kakvom custom romu, kernelu? Događa se u svakom pozivu? |
![]() |
![]() |
#1527 |
Fresh Juice
|
Na kojoj si mrezi? Simpa(tmobile) mozda? Signal je dobar u tom podrucju? |
![]() |
![]() |
#1528 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Meni se to dogadalo na tmobilu pretplata 4.0.4 stock rom s2, sad na 4.1.2 mi se to ne dogada.
#1530 |
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
prijatelj kupio s4 neki dan, nikakav motion blur ili ghosting se ne vidi. Radi ko urica, skrolanje s očima malo teže radi a moguće da su nam malo oči bile zatvorene od noći prije. ali zagrijavanje se osjeti, dok smo se bili zajebavali s njim i testirali u predjelu di držiš uho kad pričaš se osjetno zagrijao. iako nije bila bas 50°C temp. puno mi je ljepši u ruci nego S3, ekran je također dobar. stavili smo full HD film od red bulla(prikazuje se u kinu prije filmova), slika je fenomenalna.
|
|