|
![]() |
#5371 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#5373 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#5375 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Današnje baterije su tvornički već formirane, napuni koliko želiš, puni kada želiš i vozi. Dosta da proguglaš kako rade li-ionske baterije, nije da tupim nešto po svome. Zadnji manual u kojem je pisalo da bateriju prvi put moraš puniti xy sati je bilo za Nokiu 3310 ![]()
![]() |
#5376 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Pise kad indikator kaze da je 100%, da je onda to, to ![]() Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5377 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Već sam dao link u tips&tricks temi na temu baterija ![]() http://batteryuniversity.com/learn/a...ased_batteries
#5378 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
#5379 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Amlogic priprema nove Mali GPU sa 6 i 8 jezgri http://blog.gsmarena.com/there-are-6...quad-core-cpu/
#5380 |
Premium
|
Prije Androida 5.0 dolazi 4.3 http://www.androidauthority.com/andr...r-logs-199908/
#5381 |
Guest
|
gore u notification baru gdje se mijenja 3G/H/E, vrlo rijetko se pojavi samo slovo G. sto znaci? |
![]() |
#5384 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
G kao govno od veze E ti je edge, srednja žalost, možeš malo teže rss vijesti čitati, portale teško H H+ 3G je sve tu negdje, dobra veza, koje su točno razlike neznam ali sve je to u dlaku |
![]() |
![]() |
#5387 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#5390 |
Premium
|
Ne kontam. Google ima Motorolu i umjesto da izbacuju 'svoje' Nexusu, oni ih daju drugima. I to još LG-ju koji ni dan danas nije u stanju izbaciti na tržište dovoljno N4 iako je prošlo brdo vremena od predstavljanja. Kakav fail.
#5391 |
Premium
|
Pošto imam LG Optimu X4 HD, baš gledam pod battery use, Sad je na 10% tj 1d4h, screen time on, 3h6min... Nekak mi se čini malo taj screen on, 3h.. Kak je kod vas, vi kaj imate navedeni mob? Inače stock ROM, rootan, s TB su freezane neke app.. Kak dobit screen on 4h, tj produljit bateriju.. |
![]() |
![]() |
#5393 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
@zvonac Koliko ja znam jedino sa custom kernelom mozes izvuci vise iz baterije.. Iako, u mom iskustvu, sto je sveukupno duze mob na bateriji manji screen-time ispadne na kraju. Da bolje objasnim, nekidan sam uspija izvuci cak 6h screen-timea ali s tim da je sveukupno mob bija na bateriji samo oko 16h.. Danas npr. sa 1d13h20min imam 4h15min screen-time, znaci sto manje "praznog hoda" vise ekran-timea dobijes... Nadam se da kuzis ![]() Btw, zasto ne probas neki custom Rom/kernel kad vec imas rootan mob? Kod mene SIII, root, custom ROM i kernel, OC/UV. |
![]() |
![]() |
#5394 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Da li to imaš 3h screen time WiFi ili 3G i koliki ti je brightness ? Ja jedva dobijem 2 i pol sata na 3G,auto brightness,spider stoji na 60-70 % A kod kuće na WiFi dobijem oko 3-3 i pol sata Planiram sada otkljucati bootloader i gore CWM i polako Cyanogenmod gore ![]() |
![]() |
![]() |
#5396 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
#5397 |
Guest
|