|
![]() |
#1711 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Kassadin je na kraju S2 bio ban ban ban ban ban....sada više nije, i zbog toga ti ga preporučujem da malo igraš s njim ...jer je bio i ostao OP. Ja s njim imam 14-8 u rankedu, i planiram ga sada malo više igrati zbog različitih stvari: 1. Q mu je prokleti silence. 2. W iako više ne djeluje na turret-e, još uvijek 1vs1 ti pomaže pogotovo negdje do lv 14 da dobiješ kill. Plus passive koji ti vraća manu. 3. E - ako si na midu protiv Karthusa ili tako nekog tko non stop troši spellove, maxas E , pustiš da se nastacka 5 spellova, you go all in. Možeš ti imati -20 cs do 6lv..ali onda radiš samo ovo: R + Q-E ..i nazad ako je netko tipa TF, Lux ili tako netko tko je squishy, to napraviš jednom ili dvaput..i treći put uzimaš kill. Općenito mislim da ga je dosta teško counterati, mislim imaš Dianu, Talona i tako neke assasine, ali ja čim pickam Kassadina, čim dođem u lejn idem drito na protivnika i bacam Q...na tim prvim levelima kako spamam Q gubim mane (but hey, mana pots)...ali on je već toliko "usran" od toga da ti se približi, da ti u najgorem slučaju imaš isti broj farma kao on, a ako imaš isti broj farma kao on kada dođeš na lv 6, ti si winao taj lane... Općenito ga možeš pickati protiv svih samo što te counteraju Diana, Talon...oni koji ti prije lv 6 mogu sjebati, jer ako kassadina ne counteraš do lv 6...on će biti samo jači i jači, jer njegov skillset kada ga ispraksiraš je OP. ako treba još nešto, pitaj...,.sada mi se baš igra Kassadin :/ Inače jučer sam naletio na ogroman bug vidimo mi na njihovom redu (red im je bio na našem topu) ikonu od Rengara, i kažemo da je Rengar top, i naši dole krenu, a ono rengar izađe iz busha na botu..gg riot |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1712 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Najveća ironija ove igre. Jungler si, top nafeeda, i onda ti ispadneš kriv - report the jungler, the jungler sucks? lolwut?
![]() |
![]() |
#1714 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
@X Tnx man ![]() Ma i ja sam skužio da je lik još uvijek OP, jednostavno svaki put kad je u mom ili enemy team-u niko mu ništa poslije 6. levela ne može. Znači Talon i Diana. A Zed i Panth, čini mi se da bi i oni mogli biti problem? Btw taj bug mi se često događa, ali već sam se navikao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1716 | |||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
A gledaj, svaki champ kojeg counteraš ima mogućnosti da te rasturi..jer nije isto recimo Neka igra Kassadin s 500 gejmova protiv Talona s 20 gejmova....veća je šansa da će Kassadin raskasapiti talona nego obrnuto. Citiraj:
Napadajte dole, Rengar je u jungli. ovi napadnu Rengar iskoči, i napravi double kill ako se ne varam ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1717 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1723 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Da, isto tako iako stisneš na miniona, a protivnički champ stoji blizu tog miniona napasti će automatski champa, a ne miniona sa spellom. Nadam se da sam dobro objasnio? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1725 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1726 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Evo ga, sreo se i ja s hackom... Igram 1v1 protiv nekog čeha, i ja kennen on ww... I igramo, ja ga outfarmam, i ubijem ga za first blood. I on o roku 5 sec se teleporta opet u mid (pogledam ja spellove, flash i ignite ima).. Ja onak wtf? How did you do it? On veli skill ![]() I igramo mi, on vodi 3:1, ja ga ubijem, i dođem mu do prvog turreta u bazi, i imam 20% hp, i vidim ga da dolazi, ja gas i pobjegnem u najbliži bush (kod svog red buffa), i on dođe i one shoota me.. Prvo kak me vidio, drugo kak me oneshootao.. (Rekli smo mid cijelo vrijeme, nije imao wardove ni ništa), čak me nije ni slijedio, nego se samo pojavio u bushu ![]() I opet on skill ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1730 |
Hala Madrid!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1734 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1736 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1737 |
Hala Madrid!
|
![]() Najbolji game sa renektonom što sam odigrao, niti jednu grešku nisam napravio u gameu. Flawless ![]() btw. trundleova basic attack animacija mi je predobra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1739 |
Hala Madrid!
|
Inače sam prije igrao defensive tree masteries sa ranektonom i ap runes i sad prebacio sa 9/21/0 na 21/9/0, puno bolje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1740 |
Premium
|
E, to me uvijek mučilo.. Ići defensive i igrati pasivno, ili napadati. Za sada igram Vi top uvijek 9:21:0, i ne radim dmg, ali je zanimljivo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|