|
![]() |
#2251 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2252 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Ma Brko, sto ljudi sto cudi ![]() Srce bateriju dosta, skinuo sam ga s punjaca u 6 ujutro, maltretiram ga i sad ima 61%. Al mob rasturaaa, leti ![]()
#2253 | |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2256 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
N4 bez razmišljanja. Pentile i amoled su IMO živi užas. Stock rom na sgs3 je katastrofa naspram vanilla androida što se performansi tiče. Isto može potvrditi kolega koji je imao oba mobitela. |
![]() |
![]() |
#2258 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ako pomaže. Iako, opet IMO, ćeš svaki puniti svako večer. http://www.gsmarena.com/google_nexus...view-864p3.php |
![]() |
![]() |
#2259 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mada ne kužim na koju foru S3 ima veću autonomiju, a imaju iste veličine baterije, ne vjerujem baš da je tak veliki potrošač tj njegov zaslon na N4.. Al pretpostavljam da je to softverske prirode na N4.. |
![]() |
![]() |
#2260 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
S3 ima niži proizvodni proces svojih komponenti, šta troši i manje baterije. Ima Cyanogenmod (vanilla android), ima removable bateriju i ekran nije loš.
![]() |
#2261 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Jer postoji kakav mobitel oko 1000kn koji ima zadovoljavajucu kameru? Daje u rangu nekog jeftinog fotica barem po danu. Drugo mi i nije toliko bitno. Moze i koja stotka vise. Jer ova dva bila ok ili ima nest bolje za slicnu lovu? PRESTIGIO 4040 DUO GIGABYTE GSmart Rio R1 Inace koristim stariji Olympus ali mu je baterija u banani pa bi htio sredit dve muhe jednim udarcem.. |
![]() |
![]() |
#2262 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Ovo ostalo u tom rangu što sam gledao (mozda mi je nesto promaklo/nisam imao priliku probati) je više manje jad i bijeda. Mogu ti baciti na mail nesto testnih fotki sto sam radio sa tim mobovima, pa vidi i sam... |
|
![]() |
![]() |
#2263 |
Premium
|
Nema tog moba koji će napraviti bolju fotku od duplo jeftinijeg fotića. Mogu oni na mobu pisati da mu kamera ima trilijun MPixa, ali sve je to zaqurac kad je senzor mali i optika slaba. Mob od 1k kn+fotić od 1k kn su bolja opcija od 2k kn moba. EDIT: imaš novu bateriju za <10$ http://www.ebay.com/sch/i.html?_from...attery&_sop=15
#2264 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Ja sam ostao paf kako Huawei G300 radi dobre fotke! 1000kn - bonbon Par mojih slika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2266 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2267 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
#2268 | |
Premium
|
Citiraj:
I kolko čitam, navodno neki vele da baterija drži isto ili bolje spram S3.. Kolko ima istine u tome? Ma S3 dok sam imal prije bil sam zadovoljan, al znal sam ga naterat da za-laga ![]() Pretpostavljam da je to nepoznanica na N4.. Ma dok smo pred kraj, još me samo baterija muči.. Općenito po performansam N4 bi trebal bit bolji od S3, a i vidim ergonmija mu je dobra.. |
|
![]() |
![]() |
#2270 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2271 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Meni slije i spiza izgledaju skroz ok ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2273 |
Premium
|
Je to je u Rudi, nismo tamo ni planirali ici ali posto je na Cetini bilo sve zauzeto isli tamo i nismo falili. ![]() Za 1000kn mislim da nemoze bolje. Kamera i baterija ( 1500mAh ) su me stvarno odusevile. ![]() |
![]() |
![]() |
#2275 |
Premium
|
Hvala svima na preporukama. Odusto sam od te ideje o slikanju sa mobom ali sam svejedno kupio Prestigio 4040 da se malo moderniziram. Fotic ce dobit novu bateriju i svi sretni i zadovoljni. S obzirom a sam do sad nosio mobitel od 50kn, ovaj mi je svemirski brod iako znam da je to najjeftiniji i najslabiji mob od tih malo pametnijih. Sutra idem slikat trebe ak bu suncano pa cu stavit tu koju da se vidi kvaliteta. Dok ima svijetla slike su prihvatljive. GPS zajebava... Moja zelena Folka sa prozora.. ![]() Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 04.05.2013. u 17:57. |
![]() |
![]() |
#2276 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
pozdrav, moram djevojci kupiti mobitel oko nekih 1500kn. Problem je što mora biti na bonove, jer ima službeni mob na kojeg većinom zove, pa će imati troškove uglavnom za internet i nešto zvanja, sms-ova. 100 kn uvrh glave! Zasad "najbolje" što sam vidio od katastrofalne ponude je LG L7 na bobbon-u za 1250 kn. A čitam da i nije nešto, uglavnom čitam da u tom rangu ništa nije dobro, planiram kupovati i laptop pa para nemam za nešto bolje! I gdje inače kupujete mobitele kad idu na bonove. Operateri ili dućani i koji? |
![]() |
![]() |
#2277 | |
Premium
|
Citiraj:
Na bonove u nekom paketu (bonbon ili slično), mislim da ćeš teško bolje proć od L7.. Eventualno u dućanu da uzmeš jedan od Prestigia, dobar omjer uloženog i dobivenog.. |
|
![]() |
![]() |
#2279 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Dual core, Android OS v4.1, 4.5 incha, 1800 mAh battery itd ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2280 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Nakon masturibiranja s LG O2X vec par mjeseci, odlucio sam da kupujem novi jer tu sporost vise ne mogu trpiti, pogotovo kad je net u pitanju. Jbt. otvoris browser, tipkas, a sve kasni par sekundi itd. Ili ono kad mi u imenik i poruke uđe nakon 2 sekunde ![]() Do 3000 (oglasnik), sto je najbolje? Probao sam Nexus 4 i odusevio sam se. Ne znam za bateriju, ali je mob brutala kad se radi na njemu. Probao sam i 4X, ali samo kratko u Tele 2, ali to nije bilo dovoljno. S3 nisam probao. Ima ga jedna cura na faksu, mozda se i pali na mene, ali brate ruzna je. Da je pitam, mislila bi da joj se nabacujem ![]() Probao sam samo S3 mini, ali on je malo slabiji. Ima li jos koji Androidić koji bi trebao uzeti u razmatranje? Ugl. zelim pilu koja je brza za sve, autonomija baterije me ne zanima, svaki dan ga punim. Po noci se napuni i spreman je za nove radne pobjede na predavanjima i dok ne dodjem u stan ![]()
|
|