|
![]() |
#3301 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Tako za pakete do 10 Mbit/s brzina u satima najvećeg (najgušćeg) internetskog prometa (od 19 do 23 sata) ne smije pasti ispod 50% maksimalne (oglašavane) brzine ili ispod maksimalne brzine prethodno nižeg maloprodajnog paketa, a za pakete iznad 10 Mbit/s ispod 70% ugovorene brzine ili ispod maksimalne brzine prethodno nižeg maloprodajnog paketa. Znači 70% od 24Mbps = 16,8Mbps To je minimalna brzina koju smo trebali dobiti. Znam da ti ne pomaže, i ja sam danas (pismeno) pokušao otkazati 3u1 i ostati na 2u1, ali meni ističe Ugovor, pa ako su nesposobni, ima drugih. Sada plačam 350kn/mj. Za tu lovu mogu imati stabilni net kod drugog oeratera. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3302 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Danas mi Amis napokon isključio Interleaving iako su me uvjeravali prošli tjedan da nije upaljen. Ping mi je sad fenomenalan ali sam primijetio da se brzina malo smanjila. Download sa 12.9 na 12.3 a upload sa 1.3 na 0.78 mbps. Jel to normalno da se brzina malo smanji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3303 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Nego nitko mi neodgovori što napraviti glede računa za ožujak koji traže da platim u punom iznosu od 335,00kn a ja od jučer više ne koristim IPTV i vratio sam im svu terminalnu opremu te se prebacio se na 2u1 Mislim debilno je da mi naplate nešto što ja fizički nemam i nisam u mogućnosti koristiti,..a te priče o povratu preplaćenog iznosa od 335,00 do 168,00kn mi se uopće ne sviđaju ![]()
![]() |
![]() |
#3304 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Sto se tice brzine, sve mi se cini da se T-com igra s paricama, preferiraju svoje korisnike, pa bi se tako mogao objasniti nagli pad brzina, nije da Amis odjednom zeli isporucivati manju brzinu, njima pase da je sto veca brzina i da je naplate kao najskuplji paket.
![]() |
![]() |
#3305 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ako netko prelazi na Amis, trebaju mu pozivnice, neka se javi na PM |
![]() |
![]() |
![]() |
#3306 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
IPTV u HR je jedna velika prevara. Osim što su parice i same centrale uglavnom u k**** oni vam niti ne daju ni približnu brzinu koju nude plus što vam taj isti bandwidth cucla i tv i internet.... Prije koju godinu smo plaćali, za neko sranje od neta, 5 puta više nego bilo koja druga zemlja u europi.....a i dalje imamo najbijedniji upload (i u najskupljim pakletima) na kugli zemaljskoj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3308 |
Uptime 99.99%
|
![]() |
#3309 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Pozdrav momci imam jedan problem, a ne znam kako riješiti. Korisnik sam 2 u 1 usluge i imam ovaj midi paket, iako mi je brzina oko 13-14mbps na neku foru , ali to je neka druga prica ![]() Probleme imam kada igram CS:Go i u većini slučajeva ping mi je solidan oko 20-30ms, ali zna na par sekundi podivljat i skoci na 150ms. To mi se tek nedavno poćelo događati i to pogotovo preko vikenda, kada se želim opustiti, pa se raspizdim još i više. Nazvao bih korisničku službu, ali ne znam šta da im kažem, jer kad bi išao mjeriti ping gotovo nikada nije preko 30ms. Sjećam se da sam tu nešto čitao o prebacivanju modema u bridge mode ili tako nešto?! Ajde ako netko zna rješenje bio bih zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3310 |
Uptime 99.99%
|
Pogledaj si koliko imas u statsima modema HEX i CRC errora, mozda ti je brzina prevelika za tvoju paricu. Daj mi IP od tog servera da pogledam koliki mi je ping, a kao sto sam prije spomenuo samo unutar CIX-a su bile oscilacije pinga, a to je rijeseno. Pratim ping, pa vidim da nema oscilacija.
![]() |
#3311 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Nakon godina i godina korištenja Amisa bez greške, evo i mene sa jednim problemom ![]() Do nedavno sam imao 2u1 paket. U Thomson ST780 bili su uštekani 1 komp preko LAN-a, 1 preko WLAN-a, tu i tamo koji mobitel, XBOX i mrežni WD hard. Problem je nastao kada sam se prebacio na 3u1 uslugu; WD mrežni hard mi se vidi jedino kada su mi uređaji spojeni bežično, znači na laptopu ga vidim i XBOX ga vidi kada je spojen bežično na router, ali npr. ako XBOX spojim žično tada ne prepoznaje mrežni hard, a ne prepoznaje ga ni komp koji je LAN kabelom spojen u router, ali laptop ga i dalje najnormalnije vidi (jer je i dalje spojen preko WLAN-a). Da li itko ima kakvu ideju zbog čega je to tako? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3312 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Ide optika polako.. krajem 5-tog pocinje izgradnja mreže u Trnskom i Sigetu. http://www.hakom.hr/default.aspx?id=1222 Ajde neka pokriju taj n.zg vise pa da konacno krenu dalje malo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3313 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Fino ![]()
![]() |
#3314 |
Premium
|
Radi se i na Vrbanima 3, cak i manji dio Vrbana 2 ako se ne varam. No nemaju planova za daljnje sirenje, takve informacije barem ja imam. Optika je cijeli moj kvart okruzila, prvo metronet, sad amis, a evo i t-skum... No naravno, nikako do mene da dodje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3315 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3316 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() ![]() Kako stoji stvar sa Zaprudjem, jel tamo zavrseno jel to sljaka. Zadnje izmijenjeno od: Cilim. 07.04.2013. u 17:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3317 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
U zapruđu su počeli skupljat zahtjeve ... razvalače instalacije po zgradama ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3318 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
poceli skupljati zahtjeve.......jel Amis dijeli po zgradama u Zaprudju te "zahtjeve" koje zainteresirani trebaju ispuniti i poslati Amisu ili ......... O kojim brzinama (paketima) se radi i za koju lovu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3319 | |
Banned
|
Citiraj:
Brzina 20/10 ja sam uzo total to je jedan od najjačih paketa (flat, 1500 tel, 70+ kanala) na 24 mjeseca 190 kn mjesečno ...imam cjenik i zahtjeve na mailu pa ga dignem ak oćeš |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3320 |
Banned
|
uglavnom na ljeto ide uključenje ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3323 |
Premium
|
Pristojne cijene. Steta sto je ta ista Amis optika nedostupna 99% korisnika cak i u ZG-u, a kamo li tek ostatku hrv ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3324 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3325 |
Uptime 99.99%
|
![]() |
#3328 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Auuu, kad bi jednog dana stigli do mene. ![]() Nadam se da će uvest međukorake povećanja brzine. Sa 20 na 100mbit je malo steep. Jedino što nije fora je kako te forsaju da uzmeš skup paket telke da bi dobio 20mbit. Dal ima ikakvih vijesti o limitu prometa? Ne znam dal je bilo, nisam procitao cijelu temu: Siget: http://amis.hr/dokumenti/podrucje%20...DM%20Siget.pdf Trnsko: http://amis.hr/dokumenti/podrucje%20...M%20Trnsko.pdf Vrbani: http://www.hakom.hr/UserDocsImages/2...e%201-5000.pdf Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 29.04.2013. u 18:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3329 | |
Premium
|
Citiraj:
Cijene su najnize na trzistu sobzirom sto se dobije. Steta sto su jako slabo dostupni a i ne razumijem da imaju samo skok sa 20 na 100 mbita. Izmedju paketa nema nista. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|