|
![]() |
#1681 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pa baš zato jer smatram da nisam još dovoljno ni spretan ni sposoban da izbjegnem bronze odmah u ovim kvalifikacijama ![]() Neznam igrati adc-a još ![]() Još da završim ova 4 ispita šta imam, i bacam se po ljeti na ranked ![]() ![]() EDIT: Još jedan meč, taric, i opet pobjeda ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 01.05.2013. u 13:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1682 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Ako završiš u Silver 5 nikako nije dobro, jer Silver 5 znači da ćeš igrati gro mečeva sa ljudima koji su friški lvl 30 i nemaju niti jedan rune page, a malo bi probali ranked (to ti je 1200 ELO-a, jer na njemu svi počinju prije nego odrade cijele kvalifikacije), ta ekipa je uvijek prvi pick i uvijek uzme top/mid i uvijek zasere cijeli game. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1684 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Jednostavno izaći iz game clienta i prekinuti champ select. Btw kako je ARAM sad dobar, zapravo je isti ali opet kad ga imate za izabrat pod PLAY drugacije je. Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 01.05.2013. u 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1689 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Da on leava ako je loše..bilo bi poželjno da je taj lik silver 5 ili bronze 5, kako mu se ne bi skidali bodovi... Citiraj:
Ja sam u drugom mjesecu bio Silver 2, u preseason mi je bio TOP elo cca 1550, current cca 1330..sada je početak 5og mjeseca, ja sam u Gold IV i nadam se da ću ići gore ![]() za dizanje u ranked odaberi par champova koji nisu tako česti pick...a s njima je lako carryati..npr: Rumble - rijetko ga vidiš, vrhunski je Tristana - brutalan ADC KhaZix i Zed - ne znam što drugo da kažem Twisted Fate - ne preporučujem, jako težak champ i skupo plaćaš greške Karthus - so OP, makar ga igrao kao phantom lord (ja pičim ovako) s teleport/revive Annie/Ryze/Cassi - vrhunski mideri koji nisu toliko česti Katarina - ako nemaju CC Heca/Vi/J4/Trundle/Zac - Za junglanje Renekton/Wukong/Riven - za top Thresh - najači support samo par primjera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1690 |
Premium
|
Ma lagano ja skupljam u pool champove ![]() Top igram: Vi ili garena Mid: Diana, Kata, Ryze Jungle: Noc i Heca ADC: Tristana i Ez Support: Samo Taric za sad.. Njih samo, ajmo reći savladal, i lagano vježbam svakodnevno s njima, gledam streamove i učim i druge champove ![]() Thresh, Zed, Khazix, Fizz, Voli, Riven, Rumble, Varus to su mi želje i pomalo budem ih kupovao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1692 |
Premium
|
Da, on je jedan od onih, koji ako te outfarma i stacka Q, gotovo je ![]() I zaboravio sam reći.. Lissandra je OP, jedan od jačih mid champova u igri... Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 02.05.2013. u 12:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1693 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1694 | |
Premium
|
Citiraj:
Elise dobiva opaki nerf, neće više moći junglati tako kvalitetno niti ići direktno u fight kao što je prije mogla. Lux dobila ogromni nerf na W. S AD mid s3 spikom..ovo je jako veliki nerf. Zac-a masovno nerfaju...mislim da ću ga ovih dana forsati u jungli dok ga ne nerfaju .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1696 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
I trebaju dobit nerf. Ova Diana i Lux nisu normalni championi. Za Lux tvrdim od samog početka da je to jedan od naj OP likova u igri i sada nakon toliko vremena je to čak i Riot počeo shvaćati. A Zac, presretan sam. On je meni kao Vi, samo što je AP. Neuništiv je, radi poprilično dobar damage i ima nenormalan kit za svaku moguću situaciju u igri. Neka, neka, tako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1697 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1700 |
Premium
|
"These data mined "patch notes" often completely miss the boat, since they are just grabbing numbers without context into associated mechanics changes. We should probably develop a better system for communicating PBE changes to players as we put them on that environment. We just need a way of doing so without making speculative efforts seem like certainties. The change to Diana/Lux that is on PBE for testing is that their shields have lower values, but if the second trigger is met (3 orbs broken and boomerang double hitting respectively), the shields will stack instead of renew. Volty feels this opens up new opportunities for premeditated gameplay (like stacking a monster Lux shield on your team as you engage), while making aggressive counterplay more rewarding since hitting a Lux shield with the projectile still airborne can feel like an exercise in futility." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1703 |
Premium
|
Odigrao danas drugi ranked, s taricom :P Pobjeda ![]() ![]() Igramo, kennen top, kha mid, ashe i ja bot i elise jungle. Odmah u startu kha ukrade elise blue. Moja ashe ide solo na caitliy i alistara i ima 0:3 u startu, ali kennen je bio jakooo dobar i on nas je držao u koraku. Krenuli smo inače 0:8 ![]() ![]() Elise je imala 9k dmg na kraju (a ja 12k), 3:12 score ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1704 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Xin i Gragas su zajedno izasli, oboje OP ![]() TF i Xin su samo dijelić svega onog što je OP bilo ![]() Udyr u beti ajme meni terora. Ili twitch, kada nas je u ono vrijeme sadašnji Against All Authority klan (promijenili su se igrači, neki) satro sa twitchem u teamu xD Moglo bi se o OP championima tjedan dana ovdje pričat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1705 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ja se još uvijek pitam koji idiot je mogao napravit onakvog TF-a. Odkud uopće ideja za takvom gluposti. Btw. svakim danom se sve više zaljubljujem u ARAM. Zasad score 7-1 u pobjedama i losovima. Znam da je to više lutrija oko champova, ali opet je prezabavno i nema živciranja. Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 02.05.2013. u 22:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1706 |
Premium
|
Ja uopće to ne igram, nikad mi nije bilo zabavno ![]() EDIT: Nisam ni rekel jučer. Igram ranked, ja igram tarica (i koliko sam dobio dojam i komentare,ide mi dobro), i stunam njihovu vayne, ashe ne prati ništa.. Krene 0:3, ništa ne prati, ne farma dobro.. I prvi tf Ashe PENTAKILL ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 03.05.2013. u 12:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1707 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
50% off name change sale Za one koji misle mijenjati nickname(taj sam ![]() ![]() Od 13.5 počinje akcija ako se ne varam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1709 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |