|
![]() |
#5911 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5912 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Oba su zakeljeni za cestu. Clio je vise techno, PS4 auto sa robocop mjenjacem i pusta zvuk motora na zvucnike dok je 208ica ima rucni mjenjac, manje tehno spika i osjetno manju cijenu. Po defaultu je 208 zivlja i upravljivija od Clia tak da bi se mogla pokazat boljom na zatvorenijim cestama i isisvanju zadnjeg KS iz motora zbog rucnog mjenjaca. Mozda ne boljom ali vjerojatno zabavnijiom. Clio kosta ko Focus ST i sl. iz te klase ispod najjacih. Gledo sam neki dan Sebalja kak vozi Nismo Juke sa rucnim mjenjacem po Grobniku a ispred njega Jucki sa automatikom i reko je frajer da ih iskreno zali, vozace koje ih voze. Isti mjenjac ko u Cliju, dakle drek kao i 99% slicnih u takvim autima. Ni to GTR sa 500ks to je autic za gazenje iz kojeg ce svaki malo divljiji vozac izvlacit maksimum, bar iz motora,. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 27.04.2013. u 17:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5913 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
Nema tu veze lova, sorry tu si totalno fulal, moja lista se fundamentalno nije promijenila već 20 godina, samo kaj postaje duža zbog novih modela koji izlaze. Neda mi se ulazit u polemiku jer imam pametnijeg posla ali gledat sve kroz to tvoje "imaš para" je prilično žalosno, da se ne izrazim ružnije, ništa drugo. Usput rečeno, nisam čak ni komentirao da li je ili nije 208-ica muška, ženska, peder, lezbača ili hemafrodit... Ohladi.
![]() |
![]() |
#5915 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() Uostalom Router ti je jako dobro odgovorio, bolje da ja ne započinjem. A i dajem olakšicu onome tko još nije imao priliku odabrati auto koji vozi. Bez brige, uglavnom ne procjenjujem čovjeka po onome što vozi. Ovo mi je kompletno zasebna kategorija. ![]() Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 28.04.2013. u 02:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5916 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Jedno pitanje, koliko je po vama sigurno brzo voziti autoputem bez da vas presretač zeza? Odnosno, ima li neka "neslužbena" granica, tipa 160, 170? Ako je tko imao iskustava, bilo bi poželjno. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5917 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Sve preko, moš nagrabusit, no uglavnom love ekipu koja je ekscesnija (preko 200km/h), ali u dosadi/manjku posla love i sve preko gore navedene brojke.
![]() |
![]() |
#5918 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5919 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
I takvog bi ga vozio, pa da su mu i felge roza ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5922 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#5926 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#5928 |
Premium
|
Ionak se vise nitko ne vozi iznad 140, osim stranaca, bogatih i valjda neiskusnih. Nema vise ni presretaca na cesti ko prije bar na Zg - Gorican di idem skoro svaki dan. Prije sam ih vido svakodnevno a sad skoro nikad. Meni je prevelka razlika u potrosnji. Od kad se vozim 140, skinuo sam na 7.8l, prije je bilo preko 9. Ipak je kriza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5929 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Na stranu to, mene živcira kad vozin 150+ a majstor prilazi 3 šlepera sa 105.23 km/h, i siluje 5 minuta, zato izbjegavan liti autoput (osim ako baš ne moran). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5930 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
A jebenti, triba imat i pošteno auto za putne brzine preko 130. Meni ništa preko nije sigurno u autu koji nije koštao bar 25k€ nov i da nije starije preko 10god. A i nije mi baš ugodno vidjet tolike brzine, ne izgleda mi baš sigurno.
![]() |
#5931 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Mrzim autoput... Ravna cesta a smiješ vozit malo brže neg rikverc... Razmišljam da si dam ugradit tkalački stol pa da imam nekaj delat dok prduckam.
![]() |
#5933 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
nekakav kompakt sa 100-110ks od 2000 na ovamo bez pardona ako je u normalnom stanju drzi putnu 150... A brzine preko toga su silovanje u svakom normalnom autu. Ne pricam tu o potrosnji i da li auto/gume to mogu, nego cisto kao nesto nepotrebno i riskantno. Svi koji su probali ikakav manevar ili dozivjeli tehnicki problem na vecoj brzini znaju sto pricam. Probaj na autoputu na normalnom autu na 130 (odi u srednju traku kad nikog nema) malo cimnuti volan. Samo malo. To je fizika. Sad kak ces ti kao netko tko nije pro driver reagirat ak ti izleti merkat na cestu pred tebe - e to ti je to o cemu pricam. Svi smo probali koliko auto ide. Kvragu, pa i ja sam ga znao silovat i dan danas mi nekad dodje, ajde da vidim koliko ide, pogotovo ako se vozi nesto jace, ali to je ono 5 minuta. Da bi putovao ZG-ST i drzao cijelo vrijeme neku putnu brzinu na kojoj mrcvarim auto i sebe - nema šanse. A što se tice presretaca. nema ih vise toliko, jer su uglavnom po gradu... ali ima more samostojecih kamera po otvorenim cestama. Isao sam nedavno do sv. Ivana Zeline. Na 3 mjesta od centra Zagreba. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5935 |
Premium
|
Meni je pred dva tjedna otisla guma na autoputu i nist. Stal sam sa strane bez poteskoca. Sivonje koji su zatezali sarafe sam kleo 3000 puta u sekundi itd.. Otiso kod vulkanizera i pokrpal ju je za 50kn na brzaka ali auto trese na autoputu pa opet kod vulkanizera, drugog koji je ustvrdio da je neko smece upalo nutra i da je guma za bacit. Onda sam stavio ljetne a drugu zimu moram kupit dve nove. Ozren, dodi kod mene u Zagorje. Nebu ti dosadno a ni meni. Da probas malo lokalne ko stvorene za eva. Ne toliko zbog snage, nego zbog svega ostaloga kaj taj auto ima.. Da ima kamera nebi trebalo imat presretace. Snimi, saceka Golf SDI na naplatnima i naplati.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 29.04.2013. u 23:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5936 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
a ako zatrebaš usviravanje ovjesa dođi do mene na ferenščicu, točnije preko puta filijale zagrebačkih cesta... dva-tri puta gore-dolje po andrilovečkoj i neće te ni bilstein ni kw ni kn ni garret spasiti. bit ćeš usviran ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5938 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|