|
![]() |
#2462 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() sala mala.... a ja evo ovaj update od (sad) 654MB skidam vec treci dan, u medjuvremenu skinio dva bluray filma od cca 15GB svaki i pogledao ih, WoT se jos skida...
![]() |
![]() |
#2464 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 28.04.2013. u 15:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2465 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Evo kupio sam novu grafu i odigrao jednu.. nisam se uopće snašao, imao neki spori mali tenkić, nigdje nikoga nisam vidio, skrivao se po bush-evima jer nisam znao šta da radim i uništio me neki lik niodkud ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2466 |
Guest
|
Dođi online da odigramo jednu skupa. ![]() |
![]() |
![]() |
#2468 |
Guest
|
Pa u platoonu. Gore ispod "Battle" tipke imaš drop down menu u kojem izabereš "Platoon" i pozoveš si kolegu da igra s tobom. ![]() |
![]() |
![]() |
#2469 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
![]() ja cekam patch 8.6 ... ovaj 8.5 nemogu nikako instalirati tj. skinuti ... a cijeli klijent iz principa nezelim skidati Dotle se odmaram od WoTa malo
![]() |
![]() |
#2470 |
Banned
|
team "mrcine" jedino ja i par likova zeleni. sve ljubicasto da nemre bit ljubicastije.. najebem ko zuti jer kampiraju sa mrcinama i cekaju da im neko spota..naravno ja nema zivaca za takve stvari.. tipovi imaju 30k bitkaa 65% w/r prosjek katastrofa. debosi bez mozga.. oni su mrtvi dole..i jos e50 rego jer je nesto sitno spotal.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2471 |
Vozi Miškoooo!!!
|
imate srece jer koliko vidim protivnicki platoon 3 je zesci "njub" team, kombinacija idiota i premium tenka, idealno, njihova arty je bila raspolozena ali nemozes s Tier X koji nanesu 0 dmg pobjediti partiju, tj. mozes ali na tezi nacin
![]() |
#2472 |
Banned
|
kad je pocelo odbrojavat reko, covjece gle mi team..zmirecki cemo ih pregazit..onda sma vidio kakve napumpane debile imam i skoro smo zgubili...uniCUM... pazi sad ove; lik ima 51k partija 70k+ unistenih. tip je robot. ![]() ![]() krenulo katatstrofa na kraju smo ih pojeli. likovi su krenuli ko furije. p.s. pocel me WOT asocirat na poker..sto bolje protivnike imam bolje mi ide..sto losije protivnike imam losije prolazimo.. nepredvidivi su.. Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 28.04.2013. u 21:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2473 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Batmobili "posjeduju" :-) . Vikend ko i svaki, partije 15:2 ili 2:15. Treniranje kočijaškog engleskog na "dream team" siemkama... Svejedno sam popravio WR i nagrindao par tenkova. Iskoristio sam vikend akciju za 3 tenka, no onaj koji me najvise odusevljava sam platio po punoj cijeni: M4A3E2... samo je 1... Jumbo Sherman (Dobar slogan ;-) ) Turret od "Bounceaniuma" (152/152/152) i prednjih nakošenih 101 mm su kao stvoreni za trollanje u tier VI partijama. Tu je i Derp gun sa shermana za slanje čestitki. Pro tip - auto aim radi vrhunski s "howitzerima"! Jučer sam okinuo KV1 na 610 metara ![]() Izgleda da je put do Pattona poplocan draguljima!
![]() |
#2475 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() Izgrindao desetku pattona i odustao od kupovine,eh da sam znao... Sad grindam IS7 i T110E5 ![]()
![]() |
![]() |
#2477 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Pozdrav ekipa =) evo i ja poceo igrati ovu prekrasnu igru.Isprva mi se nije svidjela,no kako sam sada vec stigao do level 4 tiera u par dana ocito je da se ne mogu skinuti... pa imam jedno jednostavno pitanje,pogledao sam razne filmice na youtubeu o mehanici igre pa sam to donekle pohvatao ali me zanima koje je vase misljenje o najboljim lv4 tenku i na koji leve5 tier tenk se isplati ici... i da nick u igri mi je: Stipo111 pa dodajte me ako zelite nabacit koju partiju sa njubinom =)) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2479 | |
Banned
|
Citiraj:
KV-1, KV1S, IS, IS3 M4, T29, T32--e5 za pocetak reecmo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2480 | |||
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
Citiraj:
a i prednost je kad igras s arty, tri arty u platoonu cuda rade (to sam par puta vidio s Tier IX i X tenkovima, 3 arty = 12 killova) Citiraj:
-osobno sam krenuo na rusku granu na drugom acc i skoro sam na KV-1 (ako mi glavni acc popushi ban ![]()
![]() |
![]() |
#2481 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
hvala na savjetima,ali daleko sam ja od tier 8 tenkova =) trenutno igram sa matildom,simpaticna mi je zbog ogromnog armora(sto mislite o njoj inace) kv1 mi se cini odlican,sto mislite o churchillu isplati li se ici na njega? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2483 | |
Guest
|
Citiraj:
KV1 je standardno dobar, solidan moneymaker. Nećeš požaliti ako ga nabaviš. Nije loš ni američki T1. Ima slabiji oklop ali je brži i ima više depresije, pa je zabavniji za igru. Depresija je inače, ako ima netko da ne zna ![]() Churchilli su svi tromi, veliki, bez depresije, dosadni. A ako naletiš na nekog s gold municijom ili nekog s dvije daske u glavi onda praktično nemaju ni oklopa. Ipak, isplati se Churchill I. Bolji je od ostalih Churcheva i fino zarađuje. Ako ti se sviđaju spori tenkovi s odličnim oklopom idi na KV-1 i možda AT-2. AT je baš ekstrem. Od frontalnog oklopa svakog protivnika zaboli glava, ali je spor za popizdit. |
|
![]() |
![]() |
#2485 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Rođeni antitalenti i kreteni svoje vrste, gori su mi čak i od botova, kod botova bar znaš da ne možeš računat na njih. Užas, trebalo bi njima i poljacima dat njihov server i mirna bosna, a i hrvatska ![]()
![]() |
#2486 |
Banned
|
![]() sad su me napala tri idiota poceli me maltretirat ja napravil 5k damage 4 killa likovi arty igrali platoon lik je napravil 750dmg sa gwtiger njih tri arty 2k i ponda mi pocnu filozofirat o statsima, a likovi imaju skupa ko ja bitaka. pre pre pre strasno reko sam im da si odahojkaju i odpjevuse jer.. THEY PLAY FOR FUN... nemres vjerovat. they SPOIL MY FUN! Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 29.04.2013. u 20:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2487 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Dajte ljudi ako neko od vas koristi nove modele tenkova da me uputi na neki dobar site... Trazim remodel za E-75 trenutno, a i drugi bi dobro dosli. Ja sam trazi ali jako malo dobrih stranica ima; zapravo nasa san samo 2 P.S. ne trazim neke modele da tenk zamjenim kosilicom, samo da doda ili popravi neke stvari koje fale i slicno (npr net preko tenka ili animirani ventilatori za E-75 koje sam nasao) Evo primjera: http://mirtankov.com/german/gerheavy...6588-e-75.html
![]() |
#2489 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Ne, skinovi samo daju nove boje i to. Npr. zelim da dodaje nove dijelove i slicno... evo ovako (samo sto ne zelim ovo sr*** ![]() http://mirtankov.net/remodel/germany...8833-e-75.html Vidis komplet novi tenk
![]() |
|
|