|
![]() |
#1 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
3.6V baterija za bežični telefon - gdje kupiti?
Riknula mi je baterija (NiMH 30AAAM3BMX) u Quadro DECT 3300 bežičnom telefonu. Inače je tel OK, pa mi je blesavo bacit ga, naročito zato što ga vrlo rijetko koristim. U Quadro servisu kažu da nemaju. Mislim da je to zapravo odjeb odgovor, ali dobro. Ovako izgleda: ![]() U Chipoteci ima takvih baterija od 3.6V s istim konektorom, ali su fizički druge veličine (veće su) - pa ne stane. Pogledao sam i po par dućana usput i nigdje nije bilo. Ima tko ideju ili prijedlog? Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 25.04.2013. u 14:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Ebay ili repariranje u Baterije Zagreb (firma na Zelenom valu)? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
"Samo vodu ne!"
|
Ebay mi je trenutno jako mrzak, jer mi 3 stvari zaredom nisu stigle, pa imam 3 "eskalacije"... Repariranje NiMh baterije? Kaj se to isplati? Koliko oni to cijene? Ne vidim cjenik na stranici... Meni to zvuči kao da se ne ispalti, i kao da će biti jeftinije kupiti novi telefon... U Chipoteci su 20-40kn takve baterije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
prije su imali takvih baterija, jel nije to dimenzija 3xAAA baterije, samo što su povezane i imaju taj konektor? EDIT: mislim da ti je to ova http://www.electronic-center.hr/prod...roducts_id=293 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
"Samo vodu ne!"
|
Da. To je to! Ali ovaj dućan je iz Osijeka! Ima li što iz ZG? Ali nije kao 3XAAA, jer su AAA baterije puno više. One su 42mm. I takvih baterija ima, ali ovih od 31mm nisam vidio do sada. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Freelancer
|
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() Cjenik ti je ovdje: http://baterije-zagreb.hr/baterije/?page_id=58 Uglavnom, kod njih sam reparirao Bosch bateriju za akumulatorsku bušilicu, napravili su mi to za sat vremena, dali račun i pola godine garancije, a baterija šljaka bolje nego originalna Boschova dan danas. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
"Samo vodu ne!"
|
Imaju cjenik, ali ništa slično ovoj bateriji. Nazvat ću ih. |
![]() |
![]() |
![]() |