|
![]() |
#1112 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
#1113 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
#1117 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1118 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Budem kroz par dana kad malo bolje proučim stvari ![]() Za sad sve šta sam radio je išlo fluidno. Trasfer kontakata s N97 na L920 nije htio raditi, ali to ne znam do čega je, pa sam to obavio preko SkyDrivea. Najnegativnija stvar do sada, a to sam primjetio i na Androidu - nema profila za zvonjenje?! Ne razumijem zašto proizvođači smatraju da je ta opcija suvišna ![]() Naviknut sam na profile i vidim da će teško biti bez toga, ali možda se pojavi kakva aplikacija ![]() |
![]() |
![]() |
#1119 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
možeš to odmah zaboraviti. Ja sam to doduše riješio pomoću NFC tagova. Na poslu imam tag, doma imam tag, i na vratima gdje izlazim s posla imam tag za postavke. Nevjerojatno kako me to oduševljava. ![]()
#1120 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Što je to "profil za zvonjenje"? |
|
![]() |
![]() |
#1121 |
The mighty pirate
|
Ma profili tipa silent, work, personal, car....koji su se nalazili u svim normalnim mobitelima koja je većina nas tu imala. Čekam NFC tagove da stignu pa ću riješiti to njima jer drugačije ne ide. EDIT: Netko se sjetio da bi mogli pojačati baterije ![]() Vjerojatno će uskoro biti i za ostale modele.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 25.04.2013. u 00:51. |
![]() |
![]() |
#1123 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
#1124 |
Propali Amigaš
|
|
![]() |
![]() |
#1126 |
Propali Amigaš
|
|
![]() |
![]() |
#1129 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#1130 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sve ![]() Ergonomija, baterije, ekran, fotić, video itd... Kolko sam čital navodno je baterija dobra, za video znam da je odličan, al za fotić negde vele da je prosjek, a drugde pak da je odličan.. Za sam OS znam da je brz, fluidan.. A surfanje je pretpostavljam milina na Lumiji.. Bilo je govora o njoj, al u kratkim crticama.. |
![]() |
![]() |
#1131 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
za sad jedino kaj mi ne radi je storage check al vidim da je to trenutno bug na 920 i 820 lumiama. najavljuju fix uskoro. ak imas jos kojih pitanja raspali. ![]()
![]() |
#1132 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Baterija ništa posebno, jedan dan korištenja ćeš dobit, nešto više teško. Ekran je dobar, od WP uredjaja najbolji vjerojatno, i prednost što se može koristit i s rukavicama. Fotić je dobar, ništa spektakularno, brzo slika pa nije problem udarit par slika u kratkom vremenu i odabrat najbolju. Dobre su slike. Po mraku u zatvorenom prostoru su takodjer dobre. OS je brz, nekad zna neš se malo zblesirat i zastat. No fluidan je sve u svemu. Što se surfanja tiče, explorer me iživcirao, jer kad bi na kratko izašao van preko home gumba i vratio se u njega Back funkcija nije radila više, kad bi stianuo back izašao bi van opet a ne vratio mi stranicu unazad. Mob je dobar, a meni je najveca mana WP na kojeg se ja nikako ne mogu naviknut. |
|
![]() |
![]() |
#1133 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1134 |
Premium
|
krivo sam se izrazio, na pola mobitela radi, na pola ne. (sa sluzbenog nokijinog foruma) ali sto sam htjeo reci je da su za sad samo ta dva modela koja imaju taj problem. nekima radi savrseno nekima ne kao meni npr.
#1135 |
The mighty pirate
|
Jesi probao Storage Check beta? Imam i standardni koji je došao uz firmware i beta verziju koja omogućava spremanje karti na SD karticu i obje verzije na 820 rade bez problema.
#1136 |
Premium
|
Ja ću uskoro napisati malo više, barem dobrih stvari, za sada bi se i dalje zadržao na lošim/čudnim ![]() Kamera...pa OK je, ali mi se slike čine nekako pretamne. Kad ekspoziciju stavim s 0 na 1 onda je puno bolje. Recimo detalji koji su u sjeni s normalnim postavkama ispadnu jako tamni, što nisam bio naviknut s N97, iako je kvaliteta slike puno bolja s Lumijom. E sad, internet... on je koliko ja kužim cijelo vrijeme spojen na net preko podatkovne veze, bilo G/E/3G/H, a kad je ekran otključan onda se spoji i na moj WLAN. Kakva je pri tome logika da provjeru Gmail-a može raditi najkraće svakih 15 minuta?! Želim da to provjerava svakih max. 5 min, ali ne ide ![]() OK, za sada se može Gmail postaviti kao Exchange ActiveSync pa poruke dolaze instantno, iako tada kada ih obrišem preko mobitela (spam...) one odu u All Mail folder a ne u Trash, al moram vidjeti može li se to nekako namjestiti. Kad se više neće moći postaviti kao EAS onda bi bilo dobro da IMAP kontrolira nešto češće. |
![]() |
![]() |
#1138 | |
Premium
|
Citiraj:
Sto se tice odusevljenja ja sam zadovoljan samo me nakon N9 koja ima valjda najbolji multitasking od svih mobitela ovo na wp8 ne zadovoljava. aj update je to popravio dosta al nije to to. sto se ostalog tice sve mi radi bez problema i nemam se na kaj zaliti. svakim danom se nadam samo boljem sa updatima.
![]() |
#1139 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Nokia Drive+ je super, kraj ovakvog ekrana ne treba nikakva druga navigacija u autu, radi brzo i bez zastajkivanja ![]() City Lens je igrarija, ali radi zanimljivo. Možda će mi nekad i trebati za nešto u stranom gradu ![]() Oduševljen sam integracijom sa svim i svačim. Povezao je mobitel moj Outlook račun s Facebookom i Skypom, pa mogu s jednog mjesta poslati sms poruku, poruku na Skype ili poruku na Facebook. Također je Skydrive integriran u sve i svašta i čak ga koristim, iako sam načelno protiv korištenja clouda kako to neki forsiraju, zaista mi je neke općenite dokumente koji se često mijenjaju lakše imati "gore" nego stalno updatati na uređaje. OneNote mi je također odlično otkriće, koristim za bilješke na terenu, za kupnju...i sve se automatski sinkronizira. Nisam instalirao previše aplikacija (po mom mišljenju je 90% stvari u "Trgovini" smeće), nego osnove, CroParking, CroVijesti, CroWeather, TuneIn radio... Jedino si još moram izabrati aplikaciju sa shortcutovima za uključivanje/isključivanje nekih stvari. Surfanje je, barem na wlanu, ultrabrzo, imam neki osjećaj da je brže nego na stolnom računalu (iako, naravno, nije ![]() ![]() Multitasking? Nisam ga previše testirao, ne koristim Whatsapp, ali recimo Skype javlja da su došle poruke, kad stavim da uploada slike na Skydrive to bude obavljeno i kad se nešto drugo radi na mobu. Baterija traje - 1 dan ![]() ![]() Ipak, uključeno je: -provjera outlooka svakih 15min, provjera gmaila preko EAS "push" -mobilni internet stalno, osim u roamingu (zapravo se tu bojim da mi kad sam blizu granice ne ode na Slovensku mrežu i tamo ide ažurirat sve i svašta) -wlan kad je ekran aktivan -lokacija (iako ću to isključivati kad sredim one "shortcutove") Osim toga, koristi se fotoaparat za 10-20 slika dnevno, par sms-ova, oko 30 min razgovora i to je to ![]() Sve u svemu, ja sam zadovoljan ![]() ![]() Uvijek se lakše sjetit stvari koje su van svake pameti - recimo pošalješ nekome SMS i nakon par sekundi tebi dođe novi SMS koji glasi "Poruka koju ste poslali korisniku 3859xxxxxxxx isporučena je." Pa da nisu mogli potvrdu isporuke riješiti kao neku ikonicu na poslanoj poruci je zaista nevjerojatno ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1140 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Notifikacija u notification zaslonu i/ili kvačica na tvom SMS-u ![]() Privlači me WP sustav, ali nikako da napravim taj korak i pređem sa Androida, pa makar samo na 2 godine. Ali mi je bar gušt čitati vaše postove na ovu temu... |
![]() |
![]() |
|
|