|
![]() |
#1382 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Stavio neoriginalan kabal sa 5 mikrica na ulazu za mobitel...puni normalno kao i kad je kupljen. Koliko je pametno puniti s tim kabelom s obzirom da original samsungov ima 4 mikrice? |
![]() |
![]() |
#1383 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Mislim da ne bi trebalo bit problema. Ja imam hrpu microUSB kabela (bilo Samsung, HTC, falši kabeli,...) i koristim kako mi koji padne pod ruku, nikad nikakvog problema. Evo koja crtica o meni zanimljivim featureima. Kad stignem, bude malo opširniji test, sad sam rastegnut na 100 strana, ni popišat se ne stignem kako bog zapovijeda ![]() |
![]() |
![]() |
#1384 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1385 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Dal mi može netko pomoći, kak da isključim da mi mobitel govori kaj da radim ![]() Mobitel je S III I9300... |
![]() |
![]() |
#1387 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Ma svako malo mi baca savjete, pa sam mislil da postoji opcija kojom bi se sve to dalo ugasiti. Mislim, koga vraga mi stalno govori da kliznem za otključavanje, pa dosta mi je jednom. ![]() |
![]() |
![]() |
#1391 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
#1393 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1399 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
#1403 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Isprobao sam S4. Prvi dojam, jako pozitivan! Ma zapravo i S3 i S4 su isti, ne primjeti se baš neka razlika u držanju, ali pošto S4 ima drukčiju masku, rupičastu, odma bolje leži u ruci, tj nije sklizak toliko. Te naravno sve prednosti koje ima su veliki plus, ali u normalnom radu nema nikakve razlike. Eto i slikao sam sa S3 nasljednika: KLIK, KLIK2, KLIK3
#1405 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
#1406 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
A gle, sigurno postoji neka razlika, ali ne mogu je vidjeti za nekoliko minuta koliko sam prčkao po S4. Po benchevima je dosta bolji, i ima cool features, valjda će i S3 dobit poneke kasnijom nadogradnjom sustava jer vjerujem da je sposoban za takve stvari.
#1408 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
nakon 10-minutnog druženja snjim u t-centru brzo se primjeti kako je dosta brži i fluidniji od s3, ali svejedno postoji lag tu i tamo, što mi se ne sviđa. Ako se kupuje mislim da treba ganjati verziju sa okta procem... barem sudeći prema internet testovima, čini se brži... U ruci odlično leži (po meni daleko bolje nego kockasta xperia z), a ekran je priča za sebe, baš impresivan, čak je i bijela boja dobra.. neznam dali i One tu može konkurirati. |
![]() |
![]() |
|
|