|
![]() |
#1051 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
To si ručno updateo? |
|
![]() |
![]() |
#1052 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Zasad ne vidim da bateriju troši brže. Promjenu vidim samo na ekranu. Light sensor sad puno brže radi. Ne znam kako da to objasnim, ali sad vidim trenutnu promjenu ovisno o količini svjetla u prostoriji. Možda je još mrvicu brži nego prije, a možda mi se samo čini. Storage check mi je beskoristan, a i stavili su ga na posebno mjesto. Sad se nalazi na 2 mjesta, a mogli su ga komotno spojiti s postojećim.
#1053 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1057 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ovo je pravi fon, ali ga tu nećete moći kupiti - Xenon flash, SAMOLED, alu kućište,.. http://www.etradesupply.com/oem-noki...-assembly.html http://www.phonearena.com/news/Nokia...ing_id41894#5-
#1058 |
Banned
|
Jučer izašla nova verzija skype-a ... - General fixes and stability improvements. |
![]() |
![]() |
#1060 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Glasine vezane za Nokiu EOS, bolje da nisam čitao, na kraju će biti razočaranje ![]() http://wmpoweruser.com/rumoured-spec...m-transmitter/ |
![]() |
![]() |
#1061 | |
Premium
|
Citiraj:
store svaki dan-dva sam provjerava ima li update instaliranih app-ova... ako znas da postoji update neceg mozes otvorit taj app u storeu i onda ce ti ponudit update, ili sacekat dan-dva da sam pronadje i onda te o tom obavjesti ![]() vise o tome ovdje: Nokia Windows Phone 8 App Updates, to je Nokia sluzbeni workaround koji se moze primjenit na sve app-ove ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1062 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Znam da je S4 na slabijem čipsetu (Snapdragon 600), ali naklokanom (1.9GHz vs. defaultnih 1.7GHz na HO) i da ima jaču bateriju (2600mAh vs 2000mAH), ali kako to da on nema problema s potrošnjom već rastura po pitanu štedljivosti?
![]() |
#1063 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
E da bude ovako, ja je odma uzimam.
![]() |
#1065 |
The mighty pirate
|
Par komentara na 1308.2 verziju firmwarea kod 820 sad kad sam napokon uhvatio malo više vremena i dojmova. Nakon flashanja novog softvera i restorea s Live accounta, čovjek bi očekivao da će sve raditi savršeno, ali ne baš. Prvo treba napraviti update svih Nokijinih aplikacija...ručno, jer automatski baca error. Tko bi rekao da nova verzija firmwarea nema nijednu "HERE" aplikaciju nego sve klasične stare Nokijine. Srećom su sve QR kodovi pa ide brzo, ali ono...nije ok. Kontakti, poruke, slike...sve se vratilo kako je i bilo...ALI...nigdje kod početnog postavljanja ne pita za WiFi vezu nego koristi 3G!!! (za koji ni ne znam otkud je izvukao postavke). Srećom sam imao još dosta prometa pa nije bilo štete. Kod baterije ne vidim razliku nikakvu, traje isto kao i prije (do 3 dana). U samoj brzini rada ne vidim nikakve značajne promjene. Ogromna promjena u radu svjetlosnog senzora. Brže reagira na promjene. Čini mi se i kao da je ekran još bolje vidljiv na suncu nego što je bio prije, vjerojatno zbog ovog gore. Kamera je dosta napredovala, danas sam malo u pauzi radnih akcija uzeo mobitel u ruke i napravio par slika i 1080p video. Shutter puno brže reagira sad. Smanjili su lag, ali još uvijek se osjeti. Video ne mogu usporediti s prijašnjim stanjem jer nisam ništa prije toga snimao. ![]() ![]() ![]() Usput, Nokijina Panorama aplikacija je zasad najbolja aplikacija takve vrste koju sam imao prilike koristiti. Fotka je direkt iz aplikacije, bez ikakve naknadne obrade, sve automatski odrađeno u nekoliko sekundi i s jako malo grešaka. ![]() Video Ono što nisu napravili, a nije mi jasno zašto je to tako...prebacivanje stvari na mobitel preko USB kabela. Zašto je pobogu to toliko sporo. Stavim par epizoda serije (oko 700 MB ukupno) i to se prebacuje 100 dugih godina. On the plus side...automatski kod prebacivanja nudi konverziju formata koje ne podržava (.mkv).
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 16.04.2013. u 23:50. |
![]() |
![]() |
#1066 |
Premium
|
ja samo ne znam kak ti bat na 820 izdrzi 3 dana ![]() meni je max 1.5 dana :/ obicno pukne kroz 1 dan.. juce ujutro sam ga skinio s punjaca, trenutno ima 37%, sto cak smatram dobrim rezultatom haha, al nema sanse da izdrzi do kraja dana ![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Kak misliš od kud? Pa ima APN postavke u softu, pa nisi ih ručno ukucavao prvi put, zar ne? No da, to nije ok. |
![]() |
![]() |
#1068 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Ako slučajno 3G ostavim cijelo vrijeme upaljen, ode baterija samo tako. Ne kopam po njemu non stop nego ga koristim po potrebi. Kroz noć se napunio, a do kraja dana očekujem minimalno 65%. Dosad sam kod mobitela kupljenih kod operatera imao postavke već unutra, ali svaki put nakon flashanja sam APN morao ručno postaviti. Očito Adriatic verzija softvera ima postavke svih operatera u regiji. Da pita za postavke, znao bih da se pokušava spojiti, ali nigdje se ni ne prikaže nikakav simbol da se spaja ili je spojen na 3G.
![]() |
#1070 |
Premium
|
Recenzije Lumie 520: http://www.phonearena.com/reviews/No...-Review_id3297 http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_520-review-920.php U US, 225$ - 1350kn http://www.expansys-usa.com/s.aspx?search=lumia%20520 Bolje dodat 150kn više za Lumiu 620, 249$, čini mi se bolji izbor ![]() Navigacija je vezana za državu u kojoj ga aktiviraš, lošiji ekran od 620, nema flash na kameri... |
![]() |
![]() |
#1071 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#1072 |
Premium
|
Recenzije kažu ne... HERE Drive gives you a navigation license for only one country (depending on the SIM card you put in the phone). Drive+ (npr.Lumia 620, 820, 920) gives you the global coverage. 'Unfortunately, the Lumia 520 just like the 720, comes with Drive, which can only be used for navigation in your home country, but not abroad. Even if you buy a new SIM when visiting abroad, it will not change the license.' ![]() |
![]() |
![]() |
#1074 | |
Premium
|
to sa HERE Drive je zapravo stara vijest, sam sto je recenzenti ponovo aktualizirali... HERE Drive ce bit dostupan na svim WP8 uredjajima (svih proizvodjaca), HERE drive ce se moc nadogradit na HERE Drive+ uz neku naknadu... high end Lumie ce u startu dolazit s HERE Drive+ (L620 je iznimka) ![]() ima ovdje poduzi clanak/intervju: HERE Drive & HERE Drive+ Differences Explained Citiraj:
osim toga ako premotamo plocu nekih 4-5god... Nokia/OVI Maps glasovna navigacija se orginalno naplacivala, jedino su "navigation edition" mobiteli imali free navigaciju ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 17.04.2013. u 12:53. |
|
![]() |
![]() |
#1075 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
@ 1v@n Daj mi molim te reci jesi li naletio negdje za nabaviti stražnji poklopac za 820? Zanima me isključivo cyan boja. Gledam po eBayu, uglavnom je tu samo onaj deblji za bežićno punjenje koji je preskup, a obični je samo kod jednog jedinog sellera i to isto ne baš povoljno (cca 200kn). |
![]() |
![]() |
#1076 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Ako se zainatim, mogu je potrošiti u 2ipo sata, bez problema.
![]() |
#1078 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1079 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Inače, baci oko na Mediamarkt
![]() |
#1080 |
Banned
|
vidio sam sa ima baterija za lumiu 620 od 1750 mah ... brijem da su to neki divljaci |
![]() |
![]() |
|
|