|
![]() |
#2161 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
neću minjat SU 85B za ništa ![]() cammo net...onaj perk za brže loadanje...i crew ide cijela BIA! loading time 3.88 sec za sad .... http://www.pohrani.com/f/29/jW/3JAbD6JX/screenshot3.png http://www.pohrani.com/f/1B/D8/4Xwjl5Kg/screenshot4.png četri partije za redom...4 i više killova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2162 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Uzas kako su mape ruzne bez drveca i zbunja. Jutros ga maknuo i sad vrtim normalno bez modova. Zabavnije mi je. A za rusenje, ponekad i meni iz cista mira pukne, samo me u Win sutne. Jos nisam skonto zasto to radi.
![]() |
![]() |
#2164 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#2165 |
Guest
|
Radi to valjda svima. Igra je iritantno nestabilna. Al'dobro. Čekati ćemo... Uglavnom, ja se samo nadam boljemu balansu, već mi je pun kufer dana u kojima ne mogu sastaviti dvije pobjede u nizu, iza toga opet naiđe serija po 10-ak pobjeda....pfff... Nema tu gušta, jedna tijesna, onako, do zadnjega metka, više vrijedi od tog 10-win strike-a. Ljudi se umore od grinda, i ako ne riješe taj MM kvalitetnije, loše nam se piše. |
![]() |
![]() |
#2166 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2167 |
Guest
|
Ma, nema to puno veze sa modovima, ja nemam ništa na jednome od kompova na kojemu igram, nVidia/AMD, nevažno, ruši se na svakome povremeno, ali sve češće, to je očito... Glavni uzrok je igra sama po sebi i driveri, nema greške |
![]() |
![]() |
#2168 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Sad će popust na premiume...T34,lowe ili jg88? Znam sve prednosti i mane tenkova,ali sam neodlučan!!!! Nekako bi najradije T34,iako i lowe može u hull down bez problema...a ima 5 rundi u minuti vs 4 od t34... Ima li netko oboje? Što je najgore,vozao sam sva 3 na test serveru ![]()
![]() |
#2169 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Kao ja da poludiš... jednom kad s Pershingom 20 zaredom izgubiš ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2172 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2173 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2174 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
navodno su obecali te iste zabraniti ali cisto sumnjam da je to moguce. igra je potencijalni cheater heaven ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2175 |
Guest
|
Ne znam kako kod vas, ali ja jutros neznam za poraz. ![]() Mislim da sam dosad oko 20 igara odigrao i max 2-3 poraza imao, i to na samom početku grinda. Nezagrijan bio. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 12.04.2013. u 11:54. |
![]() |
![]() |
#2176 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Veselim se današnjim X5 bonusima i SuperGrincajgu za 23€. S dva med premiuma mislim da mi je američka medium linija najbolji izbor za end game. Jel igra netko s Pattonom i ostalim "generalima"?
![]() |
![]() |
#2177 |
Guest
|
Ja sam se navozao generala. ![]() Najbolji tenk mi je Pershing bio, onda Jumbo Sherman i M4 naravno. M46 Patton je dosta nerfan, ali još uvijek solidan. M48 je zato smeće. Bat, T62 i E50M ga deru uzduž i poprijeko u klanskim bitkama. Za randome može proći. |
![]() |
![]() |
#2178 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
![]() uglavnom, od jutros 3 pobjede : 24 poraza, i napredujem prema vecem broju
![]() |
![]() |
#2180 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2181 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Kukam kako je lose, pa i je, odigram 6 partija zaredom s IS-4, nebi dobio ni da na glavi dubim. I onda se desi 7, sto da kazem, stigao sam samo 1 granatu ispaliti i jos sam promasio, cijeli tim ukljucujuci arty je pomeo neprijatelja, 2 mrtva u nasem timu, a nije proslo ni 5 min. I to sve za x5. Ovaj put sam imao srece pa me nije bubnio MM u "njub team". ![]()
![]() |
#2184 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Netko je pisao o nekakvom bonus code, ali ne vidim to na stranici isto kao niti code od nvidie koji je stigao na mail. Totalno sam se razočarao u Ferdinandu, imam s njim samo gubitak, grindam ga, ali neide. Užasno spor, što više prespor. Okretanje presporo i bez obzira što izdrži preko 10 direktnih pogodaka teško je s njime išta napraviti. Neznam da li da ga prodam i uzmem JgPantheraII?
![]() |
#2185 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#2187 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2189 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Ferdi je sporiji, ima oklopa tako da mozes igrati iz druge linije ali mozes i brawlati. Prvo pustis svoje i njihove da se prepucavaju, snipas iz daljine, pat pozicija niti oni napreduju ali niti tvoji. Krenes sa Ferdom u prve redove i predvodis napad, strah u ocima crvenih i povlacenje preko svojih mrtvih - Neopisiv osjecaj (Ferdi efekt) ![]() Nije panthera losa ali imas vise mogucnosti sa Ferdom, muka je istraziti sve module ali kad imas sve na mjestu ![]() Kako da ti to objasnim? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|