|
![]() |
#514 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Nakon tjedan dana natezanja uspio sam kompletno srediti Sony xperiu J, uključujući i swap memorije. Pa ako nekom može pomoći ovdje sam sve opisao http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=246486 Zadnje izmijenjeno od: Corvin. 06.04.2013. u 17:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Bum Sam Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 06.04.2013. u 18:01. Razlog: Thx :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Jel bi mi mogao netko pomoći? Znači pitanje je da moram napraviti partition na sd-u da bi mogao nju koristiti kao ram. Program koji koristim je - http://www.youtube.com/watch?v=m1mhd1r3WEU a mobitel Xperia x10. E sad problem je ja kad napravim taj partition i u tom programu ju trebam naći on mi automatski nju prikaže kao sd od 4gb i opet ne mogu.. Pa ako netko zna koji je problem ili šta bi trebao napraviti bio bi mu zahvalan ![]() P.S. imam kingston 16gb class 10 sd karticu |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Stavio manualno 4.1.2 jelly bean na Galaxy Advance lijepo je downloado preko odina, napisao PASS i nije se nikako bootao. Od tad nece vise nikako se bootati niti uci u recovery. Kako rijesiti problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Premium
|
Kako da fleshujem kad mi nece prepoznati mob, tj prepozna napise u8500 rom usb WTF cito sam i o tome na XDA ali nisam nasao nista pametno. Ni ekran se ne upali... mobitel star ni 2 tjedna fkt nemam sreće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pozdrav! Imam note n7000 pa me interesira kako napraviti root bez da brickan uređaj i slično. Na njemu je official JB 4.1.2 s tim da je: 1.osnovna verzija N7000XXLSO 2.broj verzije JZO54K.N7000XXLSZ 3.kernel verzija 3.0.31.-906407 Googla san stvarno masu o tome i pročita sve šta triban i netriban, al san čua da ovi mobitel ima kvarljiv neki eMMC čip pa san pokrenia program sa playstora koji mi je pokaza da je u mom noteu taj čip. Cilj mi je rootat mobitel da dobijem SU privilegije da mogu izbrisat bloatware s moba i oglase, ROM nebi stavlja drugi. Isto tako me interesira kako ću napraviti unroot i hoće li mi onaj counter prijeći sa 0 na 1. Skuzia san da treba napravit neki custom recovery al sve je to zbrka informacija i ljudi prilično nejasno pišu kako se roota mobitel, pogotovo na xda ako mogu primjetit(ali ajde i to razumin posto je to za developere). Eto ako ko može u par koraka opisat šta i kako se radi za note1 bia bi zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#525 |
Premium
|
Nisam uspio. EDIT: preko jitag riff boxa sam ga isao repairat i skonto sam da je otišla matična, pih a mob star ni 2 tjedna, fkt neam sreće. Jel mi EUROPATRADE moze priznati garanciju od samsunga, da ne idem sada u drugu državu reklamirati mob? Zadnje izmijenjeno od: poquel1n. 12.04.2013. u 15:12. Razlog: maticna |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Jedino još možeš probati s usb jigom. To ti je mali "usb stock" koji uključiš u mobitel i time uđeš u download mode. Odakle si, možda imaš nekoga u blizini da ti posudi jig?
![]() |
#527 |
Premium
|
Mogu ga i ja sam složiti, samo zar nije BOX jači od jiga mislim to je zadnja alternativa zar ne? Ako nije pokusat cu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Prijatelj mi ima Xperiu Go zaključanu na T-mobile koju bi sad proda pa ga zanima može li se otključati (makar se tribalo rootati).
![]() |
#530 |
Premium
|
Posto vidim nitko se nije udostojio odgovoriti covjeku. Rootaj ga prvo potrebno je zato da bi u play storeu mogao naci programe koje bez roota inace ne vidis. Neznam kako je tocno za xperiu ali za samsunge pogotovo s2, s3 ima dosta toolova koji ti otkljucaju mob na sve mreze. Moja preporuka najdi tool za sony ako slucajno kosta 1-2 dolara plati to preko kartice secure je, jer ti neki toolovi neprovjereni pogotovo beta verzije mogu sprzit mob besplatni su a sa ovim od 1-2 dolara nejdes u nikakav rizik. Ovo ti govorim izcosobnog iskustva. Jako pazi kako rootas . LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma znam za root, ali nisam siguran ima li opcija za otključavanje operatera nakon roota, pa da ne radimo to bezveze ako nema...
![]() |
#532 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
Imam Motorolu XT 910 (Razr Droid) i neki dan sam dobio offical update na 4.1.2 ali su se pogubile opcije rebootanja i nema vise 'sleep' opcije i ne rade mi slušalice, no dobro, to ne radi otkad sam stavio ICS. Jel se ikako mogu vratiti nazad na GB?, sigurno to nitko ne govori ali Ginger mi je zadnji radio bez greške, ili najbolje staviti neki custom room? Ima li tu nekih preporuka za Motorolu?
![]() |
#533 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izgleda da sam uspio bricakt LG HD X4, ne pitajte me kak, zabunom, htio sam stavit custom recovery cwm, al taj je namjenjen za 4.0.3, a nije predviđen za JB (kojeg imam gore) tj 4.1.2.. I eto sranja, dođe mi do logoa LG i tak se vrti.. Uštekan u komp prek usb-a, naravno pod my comp nema niš.. Probal sam i sa power+vol down, izbaci mi: error boot image signature.. Jedino možda sa stock recovery, pa nekak flešat.. ne znam.. Ak ko zna kak riješit problem... Pošto je mob pod garancijom, a bootloader je lockan, samo sam rootal.. Pretpostavljam da to ne bi kod njih prošlo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Za optimusa 2x je postojao neki program kojim flashash ponovno stock rom, zaboravio sam kako se zove. Kod doticnog moba sam nekoliko puta ponovno flashao stock nakon kaj nije htio bootati nijedan rom i uvijek sam ga tako vratio u život. Googlaj i vidi na xda
![]() |
#535 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Ironično, brikati telefon stavljajući recovery gore ![]() Probaj ući u download mode, ne u recovery. Ne znam kak je na tvom modelu, ali uglavnom izvadiš bateriju, vratiš bateriju i zatim... 1) držiš volume up i uštekaš mikro USB ili 2) držiš volume down i uštekaš mikro USB ili 3) držiš volume up + volume down i uštekaš mikro USB ... bez power gumba, sam bi morao bootati u download mode. Nakon toga preko ODIN programa staviš custom ili stock ROM. Ili probaj bez ODIN-a vratiti na najnoviji stock ROM uz pomoć LGMobile Support Toola - http://www.softpedia.com/progDownloa...ad-192760.html PS: Imaš i tu nešto materijala, druga točka ti možda pomogne za unbrick - http://www.lg-phones.org/category/lg-android-phone |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Premium
|
Nemrem niš, izbaci mi ELGE_SECURITY3 Error: boot image signature.. Izgubil sam stock recovery, i nemrem uć u ni u download mode, nemrem niš, cijelo vrijeme se vrti logo LG..., Imam sve drivere od njega, i uštekam prek usba, traži drivere, nađe, al nemre instalirat.. Ma tražim riješenje, al ne nalazim, bum se ujutro se s tim još poigral.. ah ta brzopletost me sad koštala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
I da, što ODIN nije samo za flashanje Samsungovih telefona? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#539 | |
Premium
|
Citiraj:
Skinul sam LG ( instaliral sam LG United Drivers) software update (kdz), i skinul sam stock firmware, al ništa, nemre usb driver LGE Android Net MTP Device instalirat, onda bi ja samo prek LG softa flešal firmware i to je to, a ovak nemrem niš, kad ga komp ne vidi da je mob uštekan.. http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1826378 Touch enabled ClockWorkMod for LG Optimus 4X HD 4.0.3 ONLY. A ja sam preletil to, i nisam videl, neg sam odma flešal, a imam 4.1.2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#540 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
LINK: http://www.droidrzr.com/index.php/to...dish-v2-31713/ Koristi BootMenuManager za recovery, ne SS jer je bolji 5x. Ako bude frke javi se. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|