|
![]() |
#1381 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
link or it didn't happen! našao. crying. ali nije lux baš ništa puno dobila po tamburi, više je akali ubijena. ali čemu nerfati moj najdraži item AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, kakve su ovo gluposti wotafak?! Spirit of the Ancient Golem New Recipe: Spirit Stone + Kindlegem + 450 gold = 2000 gold (total cost reduced from 2300 gold) No longer grants +30 Armor Now grants +10% Cooldown Reduction
![]() |
#1383 |
Premium
|
ma ne bu se to niš osjetilo na lux, kad dođe na lvl 6 već će on kupiti pokoji item tako da nema brige. nije to veliki nerf. ali akali, ona ga je dobila baš ono duboko, skoro do tankog crijeva.
![]() |
#1385 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma u redu je Lux, nije ovo problem... sviđa mi se ovo u svezi muramane... EDIT: Znači s CDR ult će biti svakih 30sec, a ne 24sec...ma dobro, to nije problem, stvarno nije. Više će me pilati ovih -10 movement napočetku, do nekog 6-7lv, tada je oke.. drago mi je da je akali dobila takav nerf, jer ako champ koji ima 60cs u 20oj minuti bez itema, uspijke napraviti double triple samo zbog spellova, i onda nakon toga shes one man army..jebeš to a ovo za junglere....-30 armor, ali +10% cdr...zanimljivo, budem isprobao sada ![]() Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 10.04.2013. u 10:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1386 |
Premium
|
![]() |
#1388 |
Premium
|
Uz redovito bananje Amumua i Malphitea na nižim ELO levelima, Heca/Lee/Volibear su trenutno najpickaniji jungleri. Heca brzo čisti kampove, ima potencijal za dmg/tank, nešto sitno cc-a, velik movement speed, odličan initiate s ultom. Jako podcijenjen champion u S2.
![]() |
#1390 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Jebeno. Overnerfali su Akali. To mi je jedan od main championa i s njom imam odigranih over 9000 gameova. Kako su jeb... jadni. Ljudi pretjeruju sa tim svojim vajnanjem da je ona toliko OP. Vecina tih koji placu niti ne znaju igrat Akali, niti ne znaju kako ona funkcionira, niti ne znaju kako funkcioniraju assassini. U to sam se i sam uvjerio; tko god je vajnao kako je OP, pitao sam doticnu osobu da li uopce zna sto koji njezin spell radi, kakav joj je passive i iz cega joj proizlazi takav DMG i nitko, ali bas nitko mi nije znao dati konstruktivan odgovor. Samo svi vajanaju. Njezin najproblematicniji spell je bio Twilight Shroud, kojeg su nerfali i sada je ok. Ali tog ljudi koji ne znaju igrat Akali nisu bili svjesni, njima je OP njezin ulti ili Mark of the Assassin. Dalje, trebali su joj sada samo vratiti stari Passive da mora imat tocno slozene rune i masteriese da su joj aktivna oba efekta. Njezin Q (Mark of the Assassin) su trebali ostaviti takav kakav je ili ga nerfat za manju kolicinu, a ne ovo. Ljudi idu na nju kada ih ona marka sa Q i onda se cude kako ih je ubila u 2 sekunde na levelu 6, pa wtf man!!!?? Koliko glup moras biti da to napravis?! Crescent Slash joj je bio u redu i to nisu trebali nista dirati, niti buffat niti nerfat. Ulti, povecat refresh na cca 5 sekundi i to je to, a ne ovo. Katastrofa. Slusaju ljude koji su tek poceli igrat igru, ili one koji u zivotu nisu odigrali Akali ili nisu odigrali vise od 10 gejmova s njom. GJ Riot -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#1391 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
A gle, sve to tvoje stoji na high elo-u, ali kad netko na low elo-u uzme Akali to je 70 % win za njezin tim. Npr. ja sam imao par game-ova i Akali suck-a hard i ima možda 0/3 skor. Dođe bot uzme double kill i izkerija cijeli game, mislim ono, prestrašno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1392 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
I je li to problem u championu ili ljudima koji ne znaju igrat protiv nje? Umjsto tolikog vremena kojeg utrose na rage ili whine prema Akali, neka radije nauce igrat protiv nje. Edit: Nesto sto puno ljudi ne zna, a to je wardat protiv nje. Kada si na bottomu i kada Akali lupi lvl 6, ne warda se onaj grm odmah kraj lejna, nego blize njezinom lejnu, zmaj je najidealnije mjesto i njihov threebush mora biti wardan obavezno (to ionak mora biti wardano). Isto tako onaj tko igra mid i ako zna igrat portiv nje counter-wardat ce je kao sto se Twisted Fatea counter-warda. Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 10.04.2013. u 14:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1393 | |
Premium
|
Citiraj:
Znam igrati Akali, i igrao sam ju, i igrao sam s njom u timu, i protiv nje. Problem je ono što je rekao Mirko, može imati užasan gejm, dobi 2 killa, i snowballa kasnije. Trebala je nerf, ali ovo je over nerf, poput Diane kada su overnerfali njen ult, pa ga ispravljali kasnije. Gledao sam i Westricea, brutalni Akali igrač...kako suxa u lejnu, pobere 3 killa, let the snowballing begins. Odigrao sam Luxicu, osjeti se to na ultu, neću reći da ne...ali sve u svemu, nije neki nerf.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1394 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Slažem se da je Akali trebao nerf ali ne tak užasan... I Lux znam da se osjeti, ali treba se naviknut da se igra malo pasivnije kasnije i to je to... Evo ti link... Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 10.04.2013. u 17:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1395 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Akali je trebala ovakav nerf, jer je noskill champ koji gotovo bez itema može ubiti jedan na jedan svakog i to samo zbog prokletog ultija, a sa dva itema Hextech Gublade i recimo Rylai Scepterom dobiva penta kill bez ikakvih problem u mid gameu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1396 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Uh, nebi se složio ni malo iskreno.. Niti da je noskill champ niti da je trebala ovoliki nerf.. EDIT: Pro Lee http://elohell.net/chill/235669 Obožavam ovu igru. Dođem u champion select i kata instant locka makar sam ja 10 sec prije nje rekao mid. I uđemo u igru, ja krenem mid igram, slupljam cs, kad se kata napokon pojavi u 3. min igre (bila je afk) i dođe mid. Nakon 3 min ode top, corki ima na kraju meča 27 cs (a rekao je adc), nami ode off u 7. min ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 10.04.2013. u 19:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1399 |
Premium
|
Ja bi Zeda nerfal da se mene pita, to je tako jako đubre da to nisu istine. Jučer suxam lane protiv nekakvog divljeg Jayce-a, u 20 min imam 0/7, 70cs i dva izgubljena turreta na topu. Bot lane također suxa, 0 killova, farma užas, izgubljena dva turreta. Jedino se mid koliko toliko držao sa samo jednim izgubljenim turretom i pristojnom farmom. Dolazi prvi teamfight, ja imam samo Black Cleaver i bootse. Triple kill. Drugi teamfight, imam ekstra BOTRK. Triple kill. Ace. GG. Đubre ima tako odvratan skillset i tons of damage. Na kraju sam doslovce twoshotao Ezreala.
![]() |
#1400 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1401 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1402 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja isto gledam sada da kupim Zed-a čisto zbog TOP/MID. Ja moram reći da je postalo milina igrati ranked, uvijek sam zadnji ili predzadnji pick, valjda zbog dobrog MMR-a, dobivam ščiliranu ekipu (u ovih cca 7-8 gejmova), ono zadnji pick si i ide ti dobro mid? uzmi ga brate. dođe ti champ protiv kojeg ti nije lagano na midu? idem ga ja counterati, uzmi junglu baš dobro ![]() inače, guls, si onlien ti danas od cca 15 30 ili? some duo might be in take |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1403 |
Premium
|
Ej danas sam online od 16.30h, mogli bi duo, jer sam u kvalifikacijama. S tobom sam dobio samo jedan ranked duo gejm, si svjestan toga? ![]()
![]() |
#1405 |
Premium
|
Dosadni su, svi izuzev Tresha i Blitza. To je tako dosadna i monotona rola, bilo mi je zanimljivo donedavno, ali nakon valjda 200 gejmova supporta, već mi se sere od njih.
![]() |
#1407 |
Premium
|
Ovisno na kojem levelu, ali koliko ja vidim, mene support uloga samo unazadi, jer nikako ne mogu direktno utjecati na gejm. Stavljaš wardove, tankaš se, radiš initiate u fightovima i to je to. Nikako ne možeš nekoga zeznuti ili ubiti ili votever. Imaš nekakav cc, no ako je tvoj tim sranje, nećeš ni ti ništa puno napraviti. Ako imaš dobar tim, onda je ionako gg.
![]() |
#1408 | |||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Ne znam, ja asm odigrao nekih 100-150 gejmova s supportima, i ja se zezam s Leonom, Blitzom i Lulu, s time da s Lulu i Blitzom imam najviše zajebancije. Možda zato što je Lulu tako funny champ, bacim E na protivničkog miniona i Q enemy i first kill ![]() S time da se nadam da ću slijedeći put i mid-late gejmu napraviti nashor tooth na njoj ![]() Citiraj:
True. Mislim, dosta ovisi i o momentu. S Lulu sam iscarryao jučer gejm, tako što sam u negdje 35-40 min njihovu nafidanu luxicu uhvatio sam i pretisnuo W na nju i moji svi doletjeli ejr sam je slowao , ubili je i završili game. Zato volim lulu/leonu/blitz, jer imaš mogućnost neko guhvatiti, ne baš toliko s lulu koliko s ovima. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1410 |
Premium
|
Da, Lulu je isto zabavan champ, ali mi nikada nije sjela kao ostali supporti. Kao i Alistair, nikada ga neću dobro odigrati, pa puta sam se pravil važan ali je to uvijek koma završilo. edit: GO GAY TARIC ![]()
![]() |
|
|