Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 10.04.2013., 01:52   #1321
dinos3
Dino Saur

dinos3's Avatar

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
Nosim ga sutra u europa trade, imam jos 11 mjeseci. A nista ne pokazuje kad ga ustekam na punjenje, ko da je skroz mrtav.
Eto. Ne mozes vjerovati, ni Bog ne zna sta mu je. Zamjenit ce ti maticnu i vratiti ga.
dinos3 je offline  
Staro 10.04.2013., 02:02   #1322
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor dinos3 Pregled postova
Eto. Ne mozes vjerovati, ni Bog ne zna sta mu je. Zamjenit ce ti maticnu i vratiti ga.
A podaci? Imam zadnji titanium backup od 15.12.2012.
Staro 10.04.2013., 02:54   #1323
dinos3
Dino Saur

dinos3's Avatar

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
A podaci? Imam zadnji titanium backup od 15.12.2012.
Ako je sve ostalo na mobitelu, podatci idu u nepovrat. Jedino ako si spremau u oblak,SD ili PC storage.
dinos3 je offline  
Staro 10.04.2013., 04:14   #1324
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Citiraj:
Autor dinos3 Pregled postova
Ako je sve ostalo na mobitelu, podatci idu u nepovrat. Jedino ako si spremau u oblak,SD ili PC storage.
Hvala da vise ne spamamo temu, na kompu je backup.
Staro 10.04.2013., 17:09   #1325
6Finger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2004
Meni prošao update normalno i mob radi super, čak buno bolje nego s oficijelnim talijanskim JB kojeg sam ranije probao...
6Finger je offline  
Staro 11.04.2013., 10:00   #1326
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Citiraj:
Autor 6Finger Pregled postova
Meni prošao update normalno i mob radi super, čak buno bolje nego s oficijelnim talijanskim JB kojeg sam ranije probao...
Nije do mene bilo, evo gotov je mobitel zvali su iz servisa (Europa trade), maticna ploca je otisla.
Staro 11.04.2013., 13:53   #1327
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
tutix je offline  
Staro 11.04.2013., 15:07   #1328
Mad_Duke
Guest

Sa baterijom kao neke Motorole. Stvarno nisu normalni!

Staro 11.04.2013., 15:13   #1329
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
ak vidim nekog na ulici da prislanja 6.3" divajs na uho, na drugo će dobit pljusketinu pa će onda imat šta pokrit kad se javlja.

prokleti hipsteri.

syss je offline  
Staro 11.04.2013., 15:14   #1330
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
ak vidim nekog na ulici da prislanja 6.3" divajs na uho, na drugo će dobit pljusketinu pa će onda imat šta pokrit kad se javlja.

prokleti hipsteri.

Pa kaj to tebe dira. Pogledaj prastare mobove kakvi su bili :P

Staro 11.04.2013., 16:08   #1331
Mihael
Premium
Moj komp

Mihael's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Nije do mene bilo, evo gotov je mobitel zvali su iz servisa (Europa trade), maticna ploca je otisla.
Takozvani SDS, sreća što je u garanciji.
Mihael je offline  
Staro 11.04.2013., 17:25   #1332
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Citiraj:
Autor Mihael Pregled postova
Dugo je i izdrzao, kupljen je 18.2.2012, skoro godinu i dva mjeseca.
Staro 11.04.2013., 17:35   #1333
Mitsuoka
Samsung Mob!ler
Moj komp

Mitsuoka's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Koji SDS, S II je u pitanju...
Mitsuoka je offline  
Staro 11.04.2013., 18:39   #1334
Mihael
Premium
Moj komp

Mihael's Avatar

Citiraj:
Autor Mitsuoka Pregled postova
Koji SDS, S II je u pitanju...
Note 1, note 2, sgs3 i očito sgs2 su pogođeni. A vjerujem u samsungovu tradiciju pa možemo isto očekivati i sa sgs4
Mihael je offline  
Staro 11.04.2013., 18:47   #1335
Mitsuoka
Samsung Mob!ler
Moj komp

Mitsuoka's Avatar

LOL, interesantno kako je svaki kvar na uređaju SDS. Onda je i Desire imao SDS kad bi mu otišla matična hahahah.
Mitsuoka je offline  
Staro 11.04.2013., 19:50   #1336
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Sa baterijom kao neke Motorole. Stvarno nisu normalni!
Ma presmjesno, al guraju koliko ima potraznje, ali ovo je sad stvarno preveliko.

Citiraj:
Autor syss Pregled postova

prokleti hipsteri.

Najgore je sto su ti veliki Samsungi postali statusni simbol kao iPhone nekoc. Vidim dobrostojece klince od 13-14 godina, zenskice od vise godina u tramvaju vade te fosne iz torbica, vece im od glave. A kazu velicina nije bitna
tutix je offline  
Staro 11.04.2013., 20:05   #1337
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Najgore je sto su ti veliki Samsungi postali statusni simbol kao iPhone nekoc. Vidim dobrostojece klince od 13-14 godina, zenskice od vise godina u tramvaju vade te fosne iz torbica, vece im od glave. A kazu velicina nije bitna
Da se nadovezem,imam frenda koji je izvalio prije 2-3 mjeseca skoro 4 tisuce kuna za Note2 i prije par dana mu pokazem da ima zive pozadine i on onako wauu pa nisam znao za to,kako kul.
Umalo sam neki dan zamijenio LG 4X HD za S3,zenskoj sam napricao da S3 ima 5mpx kameru,da moj ima 12mpx i da ima Gorilla glass kao i HD rezoluciju,umalo
blava je offline  
Staro 11.04.2013., 20:23   #1338
Mad_Duke
Guest

Pa Note 2 je recimo jako popularan kod ženske populacije. One ih tak i onak ne nose u džepovima nego u torbicama. Ja ne vidim problem. Meni je neki džepni maksimum osobni 5-5.5" ovisno o veličini bezela. Ako je nekom veći, neka ga fura.

Citiraj:
Note 1, note 2, sgs3 i očito sgs2 su pogođeni. A vjerujem u samsungovu tradiciju pa možemo isto očekivati i sa sgs4
Joj, daj sjaši i prestani igrati Wormse sa Sudden Deathom. Već postaje debilno.

Citiraj:
LOL, interesantno kako je svaki kvar na uređaju SDS. Onda je i Desire imao SDS kad bi mu otišla matična hahahah.
Ja sam imao SDS - Slow Death Syndrome na Desireu. Jednostavno se gasio svako malo kad je matična otišla. Iskreno rađe bi da je bio ovaj novi Sudden, onda ne bi čekao par mjeseci da ga na garanciji zamjenim hehe :P

Staro 11.04.2013., 22:33   #1339
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Imam note 2 i to je prevelko, a sad nekakvo govanjce jos vece....jednostavno neeeee.

Samo cekam da dode ljeto i nema jakne ili trenirke...upucat cu se
vga killer je offline  
Staro 11.04.2013., 22:34   #1340
Mihael
Premium
Moj komp

Mihael's Avatar

Citiraj:
Nisam upoznat sa problemom na Desireu. Nikada nisam posjedovao ni jedan HTC uređaj tako da o tome ne mogu govoriti.

Citiraj:
Joj, daj sjaši i prestani igrati Wormse sa Sudden Deathom. Već postaje debilno.
Što tebe pati? imaš ignore, ako ne znaš naći u opcijama, javi pa ću ti objasniti postupak korak po korak sa slikama, ili si jednostavno preveliki fanboy pa moraš na svaki moj post biti poklopac? strašni ste
Mihael je offline  
Staro 11.04.2013., 22:38   #1341
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Što tebe pati? imaš ignore, ako ne znaš naći u opcijama, javi pa ću ti objasniti postupak korak po korak sa slikama, ili si jednostavno preveliki fanboy pa moraš na svaki moj post biti poklopac? strašni ste
Ja nisam taj koji drila o tom SDS-u kao da je neki brutalan problem koji zahvaća sve od S2, S3, Note 1, 2...

Fanboy nisam i S2 mi je jedini Samsung koji osobno koristim.

Staro 11.04.2013., 22:50   #1342
Mihael
Premium
Moj komp

Mihael's Avatar

Citiraj:
Ja nisam taj koji drila o tom SDS-u kao da je neki brutalan problem koji zahvaća sve od S2, S3, Note 1, 2...

Fanboy nisam i S2 mi je jedini Samsung koji osobno koristim.
Samo sam napisao da su zahvaćeni ti modeli. Tebe to očito pati iz nekog razloga i to nije moj problem pa lagano "sjaši"
Mihael je offline  
Staro 11.04.2013., 23:03   #1343
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Preporuka neke gel maske za S3 ??? Gledao sam otterbox i odlican mi al preskup...
Goranbm je offline  
Staro 11.04.2013., 23:16   #1344
Mitsuoka
Samsung Mob!ler
Moj komp

Mitsuoka's Avatar

Citiraj:
Ja sam imao SDS - Slow Death Syndrome na Desireu. Jednostavno se gasio svako malo kad je matična otišla. Iskreno rađe bi da je bio ovaj novi Sudden, onda ne bi čekao par mjeseci da ga na garanciji zamjenim hehe :P
Ma komedija mi je što je odjednom svaki kvar matične SDS (mislim na sudden DS)... wow, kompjuter mi je imao SDS znači? Bome...
SDS se softverski ispravio što implicira softverski problem, a kvar matične je hardverski problem. Ili?
Mitsuoka je offline  
Staro 11.04.2013., 23:36   #1345
Mihael
Premium
Moj komp

Mihael's Avatar

Problem je u memorijskom čipu koji je korišten na cijeloj lepezi modela. Zapisivanjem po određenom dijelu vremenom dovede do tkz. SDS-a. Dakle kvar je isključivo hardverske prirode, no navodno ga se može ispraviti softverski tako da se spriječi zapisivanje po kritičnom dijelu.
Zato sam i napisao da je SDS. Pretpostavio sam jer se dogodilo odmah po flešanju, a nije došlo do greške pri samom postupku.

Da se odmah ogradim od prebrzih zaključaka, ne, ne kažem da će svi krepati niti da oni koji krepaju, krepavaju od istog problema.
Mihael je offline  
Staro 12.04.2013., 00:09   #1346
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Citiraj:
Problem je u memorijskom čipu koji je korišten na cijeloj lepezi modela. Zapisivanjem po određenom dijelu vremenom dovede do tkz. SDS-a. Dakle kvar je isključivo hardverske prirode, no navodno ga se može ispraviti softverski tako da se spriječi zapisivanje po kritičnom dijelu.
Zato sam i napisao da je SDS. Pretpostavio sam jer se dogodilo odmah po flešanju, a nije došlo do greške pri samom postupku.

Da se odmah ogradim od prebrzih zaključaka, ne, ne kažem da će svi krepati niti da oni koji krepaju, krepavaju od istog problema.
Da, tu si u pravu, doslo je par sati nakon flashanja kad je izgledalo da je sve OK. Jednostavno se nije digao iz standby-a. Nazalost, nisam nigdje sacuvao koja je bila revizija mobitela.
Ovaj novi je:
Type: V3U00M
Date: 09/2012
FWRev: 0x0e

U svakom slucaju backup je vas prijatelj, ja sam imao 4 mjeseca star backup, morat cu preci na rezim svaki tjedan kao i za SSD disk isto od Samsunga.
Staro 12.04.2013., 07:55   #1347
ti.le
[CTN]Mr.Ti
Moj komp

ti.le's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Goranbm Pregled postova
Preporuka neke gel maske za S3 ??? Gledao sam otterbox i odlican mi al preskup...
Ja imam UAG

i stvar je super ali isto nije bas najjeftinija, imas ovdje cijelu temu:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1826668
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO
ti.le je offline  
Staro 12.04.2013., 09:07   #1348
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Problem je u memorijskom čipu koji je korišten na cijeloj lepezi modela. Zapisivanjem po određenom dijelu vremenom dovede do tkz. SDS...
Prvi put cujem da je i sgs2 u ovoj prici. On ima problema sa memorijskim cipom, to stoji, ali mob ne crkava nakon xy dana kao navodno sgs3. Sgs2 crkne u sekundi ako napravis krivi korak, nema agonije iscekivanja.
Staro 12.04.2013., 09:16   #1349
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Za S3 kažu oko 200 dana od prvog uključivanja.
Staro 12.04.2013., 13:15   #1350
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Koliko je to 200 dana? Moja zena ima bijeli od 3.7.2012 ,fleshan je bar 20 puta,cijeli dan je na fb,chat,pa razgovor,pa slikanje snimanje itd itd. Nema futrolu osim folije na ekranu. Ima taj sds chip i nikako da docekam tih 200 dana da dobiie novi. Damn!
spawn je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na