|
![]() |
#2101 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Za početak : http://wiki.worldoftanks.com/images/...king_Chart.png A kao drugo, shvati da si newbie, i da si na niskim tierima, i trenutno ne znaš apsolutno niš. I kad netko kuka za T9 borbe , vjeruj mi da ti sa T4 tenkićem nemaš VEZE sa tom pričom. Dakle, pitaj, čitaj, i naučit ćeš nešto.
![]() |
![]() |
#2103 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Ma sve stoji, nisan ni reka da san dobar igrac niti ista slicno. Citan sta pisete i citan te wiki-e samo kazen sta me zivcira u igri jer pored svega toga stavi me u neki poluretardirani tim tako da 90% slucajeva moj tim gubi tako da i kad san satra 6 tenkova dobija san oko 800 exp-a (rekord mi je sa shermanom oko 1000exp i 5 unistenih). Prosjecan exp mi je 181 tako da napredovanje mi je placi majko ![]() Znaci nebadan s marsa radi toga niti se necudim samo kazen sta me uzasno nervira jer mi je napredovanje ravno nemogucim ako uzmete u obzir da mi je iduci tenk 32.000 exp-a. To je ukratko rezime ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2104 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2105 | |
Does youer dewg byte?
|
Citiraj:
Zasad bih ti općenito preporučio da ti glavni cilj bude da ostaneš živ, pa makar nijednom ne puknuo u borbi. Pod time nikako ne mislim da budeš u bazi, nego kreći se sa tenkovima, samo budi uvijek malo iza, da dobiješ filing za prostor.
![]() |
![]() |
#2106 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Kad te baci sa visokim tierovima, probaj ostat živ i otkrivat druge tenkove, NIKAKO ići na njih niti biti na mjestima gdje bi te mogli upucat. Trebat će ti bar 500 bitki da koliko toliko uđeš u štos. Ja ih imam 2500 i još uvijek sam njub ![]() Ne kužim na kaj misliš? Zašto bi ih prebacili u tier 10?
![]() |
![]() |
#2107 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
a kaj je najgore navuces rage cijelog teama i nerijetko te teamkillaju zbog toga XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2108 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Tako je, kad si slab (ili mal tier), osobno se zaletim (ako imam brzi tenk) u neko siprazje, i pokusavam spotati, bez pucanja, jer cim opalis nahebo si. Dobro sve zavisi od mape, nekad i ostanem iza s arty, cekam da vidim sto ce protivnicki scout napravit, i nikad nije problem nakon 4min se zaletit do protivnicke arty, a nije za vjerovat koliko promatranje minimape i brojanje crvenih tockica moze znaciti za scouta/ malog tenka. A s heavy tenkovima, stojim malo iza, pokrivam rupe u mapi, i obicno uvijek nekog pogodim. Barem ja ![]()
![]() |
#2110 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Koliko sam cuo rade na tome (za njemacku arty) Tier IX ce se zvati V1 a Tier X ce biti V2 E sad biti ce problem u tome sto ces najvjerojatnije imati samo jedno punjenje svake 3minute za V1, ogranicen radijus djelovanja eksplozije, te mogucnost iznenadnog nestanka rakete s mape (npr. igras se na Malinovki, ispalis V1 raketu a ona zavrsi na Prohorovki, problem sigurno) Uglavnom, biti ce zeznuto igrati 9 i 10 tier arty njemacki
![]() |
#2112 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#2113 |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
Haha Churchill GC ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2114 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Danas imam takav fail matchmaking. 5-6 partija izgubili s 2-3-4:15, od toga ovih 2-3-4 moji killovi ![]() U jednoj partiji me ELC AMX slijedio i skrivao se zamnom, a ja u tier VI mediumu u teri VIII partiji. Jedva sam se suzdrzao da ga ne teamkillam. Srecom tu i tamo se nadje jos jedan posten igrac pa ostatak tima nemre zajebat koliko god da se trude. Pogledajte na primjeru ![]() ![]()
![]() |
#2115 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Danas sam nakon dugo dugo vremena ispjeo napraviti blow up i to na Tigru II i to sa scautom WZ 132 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2116 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Mene za vikend nije išlo, danas je već bolje, puno manje siemki.
![]() |
#2120 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
nasao sam najveceg gold premium nooba dosad. lik ima 1232 partije, od toga 1211 sa Lowe, i ostalo su 3 tenka(medju kojima je E75,dakle kupio ga konvertiranjem exp sa lava). Ugl pogledajte mu statistike u igri, zove se Cello10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2121 | |
Does youer dewg byte?
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2122 |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
Upravo izgrinda BIA na paklenoj mački, i nisam nesto odusevljen, reload sa ramerom pa s 6,9 na 6,75. sad s istom posadom idem na Đeksona i posli T25 AT posto neman niti jedan TD bez kupole pa da i to probam. Ta ista posada posli ide na Chaffu, čini mi se zanimljiv tenk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2124 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Nije ti baš dobra ideja toliko šetat posadu, previše expa se gubi. Ako baš hoćeš probat TD bez kupole onda idi na Hetzera ili Alecto i izigraj se. Oba se izgrindaju do fulla za jedan dan, a ni 75% posada im ne smeta previše. A imaš super tenkova i na još manjem tieru: T18, Panzerjager 1, Marder 2, Renault FT AC. Sve su to zvijerke. ![]() Na Chaffe-a ja zasad ne bi prebacivao nikakve "uber" posade. Mislim da u 8.6 patchu ide i on u tier 6, i da će bit kompletno rebalansiran zajedno s T-50-2. Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 10.04.2013. u 10:57. |
|
![]() |
![]() |
#2125 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
U 8.6 ti dolaze tier X arty i U.K arty, nece sve tier VIII arty biti prebacene kao tier X, za sada su potvrdene njemci i amerikanci. Postoji mogucnost da kod franceka i rusa Obj 261 i BC nece biti top tier arty. Njemacka linija (najvjerovatnije - ovo je za sada nagadanje): II. Sturmpanzer I III. Sturmpanzer II IV. Grille/Wespe V: Heuschrecke 10 VI. Skorpion VII. Hummel VIII:GW-Panther IX: GW-Tiger X. GW-TypE |
![]() |
![]() |
![]() |
#2126 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2127 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pojma nemaju jos sta ce biti sa Obj. 261, mozda ostane kao top tier arty, mozda ne, ako sam dobro shvatio Overlorda tko ima top tier arty prije 8.6ice imat ce ga i nakon update-a, no nemoj me drzati za rijec. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2128 |
Guest
|
Pa jedino bi to bilo pošteno. Glupo bi bilo da danas imam top tier arti, a da mi "sutra" fali jedno 300.000 expa da bi opet dobio top tier. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|