|
![]() |
#2072 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Kupola ftw ![]() Čekam zadnji top, muka je ovo, a tenk je papirnat ufff. Treba doć do T30 ![]() Jel igra tko sa artyjem? Koje imate?
![]() |
![]() |
#2078 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#2079 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Razumljivo mi je da se Maus skrije iza 3 lista kupusa, ali me definitivno živcira kad se tenk stvori jer je on ima scouta a ja nisan. I da ne govorin da ima magična granica kad uopće ne vidim ljude iako su na mini mapi, pa moran se micat s TDom umisto da deren sa spawna... Druga stvar je brzina granata, ~1000m/s je 88mm top izlazna brzina, na 300 metara pola sekunde leti WTF, i fali mi metu koja je ~5 metara x 2 metra ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2080 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Baja ti moras definitivno, ako se ne zelis zivcirati radi ovakvih stvari, prvo se upoznati mehanikom igre, netko je stavio linkove gdje sve mozes vidjeti, a pogotovo moras vidjeti: draw distance, view distance, camo value, accuracy, penetration itd. I nemoj previse usporedivati stvari sa pravim tenkovima, samo se osnovno veze na prave stvari, a ostale je sve igra...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#2081 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2082 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Ovo je najbolji TD u igri, sviđa mi se više od Jagdpanthera, a to sigurno nisam očekivao. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2083 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Baja 001 jednostavno nece da prihvati ovaj nacin ratovanja, a zivciranje je EPIC ![]()
![]() |
#2084 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2085 | ||
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
imam GwType E i obj.261, na cca pola puta do t92, a francuze nisam mislio igrat jer ih nevolim, ali iznerviran americkom preciznoscu sam krenuo i to onako usput za relaksaciju ![]() trenutno farmam pare za nadolazeci event u nadi da cu kupit nekaj pametno i povoljno, a onda se primam jednog po jednog tenka i ne igram nis drugo dok ih ne zavrsim, znaci m40/43, t54, e75. jer ak to ne napravim krenut cu na ove nove svabe (exp i posada vec cekaju 8.5 ![]()
![]() |
![]() |
#2086 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Osobno imam u garazi Object 261 i Grille, ta dva su mi za zabavu, tj. grille vise nego object, i nekidan prodao Humella i kupio njemacki arty tier 6 (zaboravio sam joj ime), odigrao s njom par partija samo, nije nesto. Zasada. Sto se tice arty, S-51, zakon arty, prosle godine sam mjesec i vise dana samo s njom igrao, tjedno preko 1M kredita zaradjivao. Nakon nekog patcha (od mnogih) sam odustao od igranja s arty u vecem broju partija, samo par ponekad dnevno, reda radi. A od svih tenkova i grana, americki su mi jako dragi. M6 za svoj tier cuda radi, u vise od 3/4 partija sam u top 3 po dmg/exp u partiji kad s njim igram, bez obzira dali igram protiv Tier 8 ili Tier 6 tenkova. Poslje KV-1 najbolji tenk po meni. A uglavnom svi su tenkovi dobri, recimo Amx 12t, ispocetka sam ludio s njim, ali kad je dobar tim, mali amx cuda radi. M4 Sherman, sto da kazem, jedinstveno iskustvo igranja s njim. Americki T32, ako znas di se sakriti i kako igrati, i jos kad na njubeke naletis. Negine ti dobra partija. U garazi samo nemam TD, nijedan jedini, planiram ici na britansku granu cim istrazim do kraja Churchill I. Mislim da je CG oznaka ? Jos nijedan nisam sreo u igri dosada, za nevjerovati, nije mi jasno zasto ga ljudi nekoriste ?
![]() |
![]() |
#2087 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
I ja san mislij izbrisat acc al samo iz razloga sta me redovito stavlja sa prejakin tenkovima. Tipa ja biden Tier 3 i stavi me sa tier 8 (to je za sad rekord razlika) i ja ispalim 8 metaka neskinem mu ni 1 helt (a 1% necu ni razmislit) a on mene samo okrze i gotov san. Al eto jos se nekako drzin u igri vidit cemo koliko dugo, mozda patch 8.5 malo izbalansira to |
![]() |
![]() |
![]() |
#2088 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
trgam se. jesi ti proucio ono sto smo ti gore napisali svi? ako ne vozis SCOUTA ili ARTY ili nisu u platoonu s nekim ko je nesto od toga ili puno veci tier od tebe NEMOGUCE je da te baci 5 tierova gore dole..NEMOGUCE maksimum je ako vozis medium ili heavy da te baci +/- 2 tiera. molim te da nam napises koji to tnak tiera 3 vozis da t ebaca sa osmicama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2089 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
ja sam tek sad poceo gustat,SU85B,cammo na njemu samo za sad...crew na 100%..samo neznam sto da sa skillovima radim,moze neki prijedlog!? ![]() i tenk je lud skroz...nemam osjecaj da nema kupole,7 killova u partiji za sad s njim...jedino sam s ms-1 imao vise(8) ![]() btw.ova ruska td grana je vrhunska...cim se tenk elitira nema mu mane..ni jednom za sad...sad cu vidit SU 100 i ostale! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2091 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Ako igraš sa Scout tenkom ili artiljerijom stavlja te sa takivim tierovima. Ako igraš sa TDovim (tank destroyerima) nekad završiš sa 2 tiera jačim tenkovima. Daj napiši sa kojim tenkom si igrao da te stavio u tier 8.
![]() |
![]() |
#2092 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Do danas mi je bio rekord sa njim 1350 dmg u jednom šutu i to u IS3 u bok, danas sam pomaknuo taj dmg na 1474 dmg, a i roknuo sam IS3 za 1200-1300 i zapalio ga i ubio. Još nemam puno partija sa njim ali mi zasad ide prema mjestu broj 1, igrao sam samo njemačke artyje. Kasnije planiram grindat KV2 da dođem do objecta 212, kažu za njega da je najbolji tier VII arty. I da specijalnost mi je gađanje meta u pokretu na velikoj udaljenosti, neki dan okinuo gwpanthera (ko moj) na 1100 m dok je bježao od opsade tenkova ![]() Super su TDovi, tier 6,7,8, ti u bok padaju sa jednim shotom, bez jebemti.
žmnpp Zadnje izmijenjeno od: buljo. 09.04.2013. u 20:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2097 | |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Najvise sta me sa njima stavilo je Tier 8, a kad san igra sa artyen Tier3 isto me stavi sa 8, ne uvik al cesto. Igran u platunu sa prikon on je rus a mislin da je light tenk i on je teir 4. Samo nekuzim koji je bit toga jer kad igram sa artyem lvl3 nemogu ni ogrebat lvl 8 ili shermanom protiv hevia lvl8. Apsolutno besmisleno jer mi se svodi bit igre da bizin po mapi i cekan da ili istece vrijeme ili me ubije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2098 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
![]() |
#2099 |
Strichek Moderator
|
To je to, scout tenkovi, platoon, ako nemate sreće baci vas visoko, uzima u obzir da ste scouti i kombinira oba tima sa platunima, bolje ćeš prolazit ako igraš sam ili kad uzmeš med ili heavy tenk ili td.
![]() |
#2100 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Dobro si i prošo, ako si igrao sa frendom koji ima T-50 tier4 jer te može zbog njega bacit u tier9. On je scout isto kao i ti sa Shermanom. Ne dobivaš exp i pare samo pucanjem iz topa nego i otkrivanjem neprijateljskih tenkova. Za svaki otkriveni, a potom i uništeni tenk ti dobivaš 50%. Pogledaj ovaj vido od Peperminta pa će ti biti jasnije. Čovjek stoji u grmlju i samo promatra i otkriva tenkove.
![]() |
|
|