|
![]() |
#2191 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2193 |
Fresh Juice
|
Meni radi. Si restartao mob bio nakon sto si namjestio? |
![]() |
![]() |
#2195 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ajmo znalci, da cujem kako onemoguciti restart moba dugim drzanjem power tipke dok je ekran zakljucan. svako malo mi se govno restarta jer se tipka voli stiskati ![]() btw. gore je trenutno cyanogen mod 10.1, isto se događalo s ARHD 18.2 i sa stock romom |
![]() |
![]() |
#2196 |
Fresh Juice
|
Nikako. |
![]() |
![]() |
#2197 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ovaj AOSP definitivno ne radi kod mene, moram ga otključat čak i kad mi alarm zvoni, wtf. odnosno, ne zvoni, to jenovi problem, alarm ne daje zvuk, samo vibrira, detaljno sam pogledao postavke, dodijelio zvono, sve, i opet ne zvoni, samo vibrira. debilno bokte |
![]() |
![]() |
#2198 |
Fresh Juice
|
Vidi u temi od roma. Postoji hrpa aosp romova, ne čitamo misli pa ne znamo koji si stavio. A i sami aosp, svaki ima bugove neke, plus baterija traje kojih sat i pol manje na njima. |
![]() |
![]() |
#2199 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
EDIT: Bio ga pogledat danas u VIP centru u Splitu (CC1). Od nekih 10min druženja mogu reći ovo: Ekran - nešto najbolje šta sam vidio ikada na mobitelima, ukratko, nemojte suditi po slikama, uživo je još bolji ![]() Dizajn - meni predivan. Softver (Sense) - jednostavan, predivan, brz (ako se to tako može nazvat, zapravo kakav je trebao biti od početaka, fluidan), doduše malo čudan za korištenje jer nije tipični stock Android. Najveći minus tipke Back i Home, katkad ne reagiraju kad ih lagano i brzo tapnem, ne znam, možda je i do mene ![]() - Menu tipku nisam našao, probao double tap na home i back, dugo držati home i back...znam da su to integrirali u zadnjem update-u, ali ne znam jel ovaj mob imao zadnji softver, mislim da nije zbog slijedećeg: - Slike su užas, jednostavno žalosne i tragične. Doduše kamera je bila masna i nisam je imao s čime obrisat nego prstom pa ne znam koliko su sampleovi mjerodavni (dolje) ![]() - Blic je tragikomičan, nepostojeć. Upalio sam flashlight i nisam ga uopće primjetio, mislio da ga nisam dobro upalio. Ako budete radili slike sa flashom, očekujte veliko (-) iznenađenje. Sve u svemu sladak telefon, ima onaj neki "iPhone" feeling, sve je fluidno, kvalitetno integrirano, zgodno, odiše kvalitetom i premium feelingom. Ako porade na kameri kroz par softverskih updateova, vjerovatno najbolji telefon za nekog kome kamera nije bitna ![]() Slike telefona i 3 samplea unutra: https://picasaweb.google.com/1097681...544552/HTCOne# Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 07.04.2013. u 21:15. Razlog: prevelika slika |
![]() |
![]() |
#2202 | ||
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
#2203 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
O2 prodaje HO bez punjača http://crave.cnet.co.uk/mobiles/htc-...n-o2-50010833/
#2206 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#2207 |
Premium
|
Ispravili su grešku - 4,3" 720p http://www.htc.com/us/smartphones/htc-first/#specs 450$ http://www.att.com/shop/wireless/dev...id=oIcIOjX75KV |
![]() |
![]() |
#2211 |
Buying Bitcoin
|
Očajan da očajniji ne može biti review One-a: http://www.anandtech.com/show/6747/htc-one-review . . . Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 08.04.2013. u 02:15. |
![]() |
![]() |
#2212 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Afskroz. Review je očajan da očajniji ne može biti, i to iz jednog jednostavnog razloga jer lik ne da s.....a na one, nego je zaluđen istim i totalno je neobjektivan. Srećom išao sam čitati zaključak najprije, jer mi je smrdilo na to, i kad sam pročitao ovo - "There is no question in my mind that the One includes the best camera in the Android space right now", sve mi je dalje jasno ![]()
![]() |
#2213 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
+1 |
|
![]() |
![]() |
#2214 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
Btw. zar ti nisi rekao da ne gledaš reviewe? Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 08.04.2013. u 02:15. |
|
![]() |
![]() |
#2215 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
#2216 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
Kao da ti nedostaje nastavak rečenice, a da si pročitao review možda bi i shvatio zašto je to napisao. Treba i pročitat tekst da bi donosio zaključke. Možda tvoj post pak smrdi na trollanje. ![]() ![]() Edit: Probao si uređaj? |
|
![]() |
![]() |
#2217 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
šta ja znam... možda i zemem taj one, ali opet ta kamera, a imam već seriju mobitela sa lošim kamerama i nedostatak fizičkog shuttera me malo odbija. then again shutter nema ni nexus ni xperia z :/ blah... |
![]() |
![]() |
#2218 |
Fresh Juice
|
syss, Lumia 920 je za tebe. Fizicki shutter je tu. |
![]() |
![]() |
#2219 |
Buying Bitcoin
|
Vjeruj mi, kad se poigraš malo s uređajem uživo, zaboravit ćeš na kameru (koja se btw. poboljšava sa svakim softverskim updateom, doduše to će uvijek biti 4MP)... |
![]() |
![]() |
#2220 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
wp8 će mi ostati kao poslovni mob, ali ne bi privatno prešao na wp8 iskreno... prva i rekao bi krucijalnija stvar je kaj nemam mobilnog bankarstva i tokena podržanog od banke niti ima naznake da će biti (rba), a na to sam prenavikao. druga je ono debilno ne paljenje wlana kada se dođe u područje zapamćenih mreža. neo vjerujem da radi ko metak, ali taj shutter... imao sam prije nokijui 5800 sa shutterom i onda sam prešao na defy bez i sada xperia p sa... e pa drugi put nećeš razbojniče ![]() |
![]() |
![]() |
|
|