Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.04.2013., 13:52   #211
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Citiraj:
Autor potemkin.hr Pregled postova
Izdaju jedan veliki patch koji doda više noviteta nego Blizz u godinu dana
Da nije smiješno bi bilo za plakanje...

Pa isto kao i GGG, veliki patch je na tjednoj bazi i taj gotovo redovito uključuje jedan novi skill, 3-4 nova uniqa, balans fixove, bug fixove etc...

Bacit ću pogled na steam, možda bi se i dalo napokon ovo uzet za neki popust

Pogotovo kad su modovi počeli izlazit, neznam jel ima bolje stvari za bilokoju igru
picajzlaaa je offline   Reply With Quote
Staro 02.04.2013., 13:56   #212
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Patch je dobar povod za malo obnovit gradivo. Moga bi popodne nakon posla malo klikat
Interpol je offline   Reply With Quote
Staro 04.04.2013., 14:03   #213
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Izbacili su GUTS iliti MOD toolse, na steamu je vec preko 90 raznih modova i dodataka za igru

Povodom toga traje akcija do 08.04, u pola cijene je sve, ja ću si uzeti kopiju, al sam htio provjeriti jel ima još tko zainteresiran za onaj 4 pack? Ispadne mizernih 7 eura po glavi ._.

Ak je netko za, javite se!
Staro 05.04.2013., 18:58   #214
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Necromancer

“SynergiesMOD is a complete conversion for Torchlight 2. Adding 108 Elite monsters, 6 Rare dragons, 28 Raid dungeons, 11 unique World Bosses, 4 Sets of Legendary Armor, 16 new Tier-1 Legendary Weapons, brand new Quest lines, a new World hub for ACT5, and a whole new class: The Necromancer. Future plans include 24 planned Classes, 3 more Raid Dungeon chains, 2 Quest hubs, 2 more ACTS of overworld play, 3 more Legendary Armor sets, a second tier of legendary weapons, as well as fleshing out the tier1 weapons with more options.”
Interpol je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2013., 22:26   #215
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Link?

Još 24 klase? O_O

novi act? mooože
Staro 05.04.2013., 22:43   #216
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor picajzlaaa Pregled postova
Link?

Još 24 klase? O_O

novi act? mooože
Otuda se subscribeaš i to je to. Svaki dan dolazi po desetak modova različitih, iako je većina loših...
Ja zarollao hardcore necromancera pa da vidimo što će biti s toga, možemo se za MP zbuksati da malo zaigramo.
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 06.04.2013., 14:57   #217
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

TL2 je na Steamu! Prije nego što instaliram, jel mogu sačuvati iteme i eventualno jednog lika iz krekane verzije? Ak krenem ispočetka, koji build mi preporučate?
Staro 06.04.2013., 17:42   #218
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Citiraj:
Autor picajzlaaa Pregled postova
TL2 je na Steamu! Prije nego što instaliram, jel mogu sačuvati iteme i eventualno jednog lika iz krekane verzije? Ak krenem ispočetka, koji build mi preporučate?
Možeš bez problema save si sačuvati, samo ga poslije skopiraš u "steam/steamapps/common/torchlight 2" mapu
Staro 06.04.2013., 21:31   #219
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Super, pogledat ću!

aj dajte nickove da vas dodam.. kak se dodaje uopce? Mozemo skupa igrat? Kak to ide u TL2? Nisam jos probao :/

Igra radi super, jedino mi muzika nesto cracka tu i tamo, malo se stisa pa poglasni i tak.
Staro 02.10.2013., 13:48   #220
praskatonick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012
Citiraj:
Autor potemkin.hr Pregled postova
Danas stigao pošteni update od 700+ MB za Torchlight preko Steama, evo notesa:

Code:
Steam Workshop Now Available for Torchlight II!
Announcement - Valve
The Steam Workshop is Now Available for Torchlight II and to celebrate the
game is on sale for 50% off!*

A new launcher synchronizes any mods you have subscribed to, and lets you
customize their activation state and loading priority. In addition, when playing
Internet games in the lobby, you will be able to filter modded games by mod
combination, and with a single button click, subscribe to those mods.
Torchlight II will then restart, synchronize them, and activate them before
returning you to the game.

The Steam Workshop is also fully integrated with GUTS, the in-house editor
for Torchlight II. You can publish directly to Steam Workshop when you
compile your mod, making it available immediately for others to play. Mods
that have already been made with GUTS can also be quickly imported into
the Steam Workshop.

The Workshop launch also introduces new content into the base game, including:
The NetherRealm tileset - new NetherRealm dungeons can be found via portals
throughout the world
New Monsters
New armor sets
New weapons
New pets - including the Headcrab!
New endgame map content
Some additional new dungeons in New Game plus modes in large overworld
areas

*Offer ends April 8th at 2 PM Pacific Time
Izdaju jedan veliki patch koji doda više noviteta nego Blizz u godinu dana
Da nije smiješno bi bilo za plakanje...

uskoro i ja krećem na Torchlight 2 avanturu života, ako budem imo neke nejasnoće priupitam vas koji ste najiskusniji.

nego, kako skidam te patcheve, moram na torchlight stranicu ili? može neki link, hvala.
praskatonick je offline   Reply With Quote
Staro 02.10.2013., 15:33   #221
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Citiraj:
Autor praskatonick Pregled postova
uskoro i ja krećem na Torchlight 2 avanturu života, ako budem imo neke nejasnoće priupitam vas koji ste najiskusniji.

nego, kako skidam te patcheve, moram na torchlight stranicu ili? može neki link, hvala.
Imaš unutar ih preko Steam workshopa (Community > Workshop > Torchlight 2) unutar Steam klijenta, ako ti se nešto sviđa samo stisneš plusić i Steam ti sam skine i instalira mod za igru. Dok pokrećeš igru starta ti launcher u kojem aktiviraš modove prema želji - limit je 10 modova istovremeno.
Jednostavno da jednostavnije ne može bit.
Staro 03.10.2013., 02:33   #222
praskatonick
Banned
Moj komp

modova, misliš patcheva pod time?

inače, registriran sam na stem, i ponekad mi sam downloadira igru ako ima neka zakrpa, valjda će tako i u slučaju torchligt 2 biti. nadam se, ako ne prošvrljat ću sam pa ću naći vjerojatno.

by the way igru vjerojatno ne bih uzimao, da mi blizardovci s svojim nevjerojatno lošim dropom nisu pokvarili jednu od najdražih igara, ne kažem da Torchligt 2 nije izvrsna igra, znam da je, ali vjerojatno je ne bih kupovo da u D3 padaju dobri itemi kako padaju u T2. a tko im kriv, ovako si blizardovci samo jačaju konkurenciju, i s guštom ću dati pare likovima koji su i napravili diablo serijal ovako popularnim, a sada su napravili T2. ništa revolucionarno, ali svakako da je igra zanimljiva, igro sam kod frenda neki dan par sati i odlučio sam je kupit.

a tebe se sjećam još iz teme diablo 3, kada si reko da ćeš kupit torchlight čim izađe ja sam se prvo smijo, i mislio u sebi šta će mu torchlight kraj diabla, ali boga mi evo i mene danas u ulozi koju nisam mogo ni sanjat. dok dođe taj loot.2.0, cilj mi je fino se nauživat igrajući T2. i tu i tamo, barbu dizat do 100tke. mislim da je to pošteno.

Zadnje izmijenjeno od: praskatonick. 03.10.2013. u 02:39.
Staro 03.10.2013., 10:12   #223
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Citiraj:
Autor praskatonick Pregled postova
modova, misliš patcheva pod time?
Ne, baš mislim na modove

Sve igre na Steamu se po difoltu i inače patchaju same na zadnju verziju, ali i modovi koje skidaš preko Steama. Kako izađe neka novija verzija Steam ih automatski skine i zamijeni stare verzije...
Staro 03.10.2013., 15:24   #224
praskatonick
Banned
Moj komp

dakle, ako sam te dobro shvatio oni downloadiraju sve patcheve automatski, pa i onaj zadnji, ili samo zadnji patch?

evo igra mi se upravo skinula, sada još moram napravit acount na torchlight 2 i to je to. avantura života počinje.

piše mi dolje version, 1.25.5.2 jel to ok?
Staro 03.10.2013., 18:07   #225
praskatonick
Banned
Moj komp

zapeo sam ne znam kako na novi quest level 12 sam, trail of the grand regent, i treba ići na frosted hills, ali ne vidim ih nigdje na mapi, može li kakva pomoć?

našo put, sada sam 13 level. jebiga, ovo mi je prvi put da igram Torchlight, polako se uhodavam.

e a što se tiče modova, probo sam ih stavit ali tek nakon igranja par sati, i normalno piše mi create new game, dakle ne mogu ih više s outlenderom aktivirat, jer sam prije počeo igru. a šta da se radi, kada budem igro s nekim drugim likom, aktivirat ću ih.

Zadnje izmijenjeno od: praskatonick. 04.10.2013. u 04:10.
Staro 04.10.2013., 15:27   #226
Lourdin
Premium
Moj komp

Lourdin's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Ma to su kao dvije "zasebne" igre...
Jedna bez modova i jedna sa modovima, jer se mora prije ulaska u samu igru izabrati želimo li igrati sa modovima ili bez.
I svaka je ajmo reći zasebna, jer se heroji i itemi ne mogu prebacivati iz jedne u drugu.

Barem sa ja to tako shvatio i dosadašnje iskustvo me navelo na takav zaključak
Lourdin je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2013., 17:43   #227
praskatonick
Banned
Moj komp

ma da, skužio sam i ja da je tako, ma meni je dobra i bez tih modova, stvarno mi je outlander taj vuk samotnjak taj neviđeni pustolov strava.

sada sam na 18 levelu, i igra mi postaje sve bolja i bolja, mislim da vrijedi svake kune. 149 kuna sam je platio, pošteno da ne može biti poštenije, kada uzmeš u obzir da blizard 400-450 naplaćuje Diablo, milina jedna. i jako mi se sviđa što non stop padaju zeleni itemi po podu, a ako i nešto ne valja na opremi možeš kupit u gradu jer kod onog lika desno na actu 1 ima stvarno dobre opreme, što u Diablu možeš samo sanjat, jer nikada ništa nema kvalitetno za kupit, ako ti ništa ne padne možeš se slikat. ovdje takvih problema nema, jako sam zadovaljan s dropom, a i gameplay mi se sve više počinje sviđat, uglavnom pohvale ekipi iz runic games.
Staro 04.10.2013., 22:56   #228
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Evo skinuo i ja modove za Torch. Ali samo za grafiku i endless map. Nisam htio loot dirati. Jedva čekam da se skine
burmuz je offline   Reply With Quote
Staro 05.10.2013., 18:06   #229
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Htio bi zamoliti nekoga ako bi mi kupio igricu za steam pošto trenutno nemam para, a i dobio sam novu karticu u banci pa je moram ići aktivirati kako bih mogao preko paypala kupovati. Igra dodje 90kn, a ja bi nekome od Vas uplatio 100kn kao zahvalu za kupljenu igricu.

Našao sam stranicu di mi igricu kao steam gift pošalju.

Nisam prevarant i nije mi cilj zeznuti nekoga za 90kn. Do utorka-srijede Vam uplatim na račun
Mogy je offline   Reply With Quote
Staro 05.10.2013., 18:41   #230
ivan77
Guest

eh kad bi se moglo poklanjat već aktiviranu na steamu,dao bi ti je za 0 kn.
Ovako i meni je devizna na nuli
  Reply With Quote
Staro 05.10.2013., 19:12   #231
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Hvala na dobroj namjeri Ako se niko ne javi onda ću sačekat par dana pa sam to ići srediti

A baš mi se sad igra, fak

edit: puno hvala georgy na kupljenom accountu, još se kralj probudio u 5h(išao na wc) pa usput vidio da je došao mail od kupljene igrice pa mi došao javit odmah

Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 06.10.2013. u 05:49.
Mogy je offline   Reply With Quote
Staro 06.10.2013., 17:46   #232
praskatonick
Banned
Moj komp

33 level sam, opreme ko u priči ako ti nešto i pofali odeš se kod kockara kockat, evo maloprije mi izbacio odličan amulet, ili još bolje kod onog lika gore nađeš uvijek nešto kvalitetno, tako da ako ti u gameplayu ništa ne dropa u gradu imaš riješenje, to je ono što kronično nedostaje D3.

meni je ova igra super, i grafička mi puno tiše radi na T2 nego s D3. najviša temp do sad mi je 54 stupnja, a diablu redovno 75-6 ljeti to ide i do 83-4 stupnja. tako da, jako sam zadovoljan što mi grafika T2 ne ganja grafičku na neko veliko zagrijavanje.

nakon što prođem act2 kažem svoj dojam, a nakon što pređem igru komplet budem dao i konačnu ocijenu, za sada sam s viđenim zadovoljan.
Staro 08.10.2013., 17:26   #233
praskatonick
Banned
Moj komp

poz, može li mi netko iskusan reći, za svaku klasu igrača dakle enginere outlander itd, šta moram najviše ulagat bodove?

dakle za svaku klasu, da mi navede što joj najvažnije, outlander koliko sam skužio dexterity i focus, a šta je s ostalima? hvala unaprijed na odgovoru.

ps sada sam act 3, igram na normal i igra je stvarno postala izazovna, i drago mi je da nisam odabro veteran jer bi me klali non stop. ovako ipak preživljavam.
Staro 08.10.2013., 19:42   #234
newyxX
Mlatimudan
Moj komp

newyxX's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Sve ti ovisi kakav build igras.
newyxX je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2013., 20:11   #235
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
evo ti jedan fora guide koji ti objasni ukratko sve klase, pa ti prilagodis po svome dalje

http://www.pcgamer.com/2012/09/22/to...2-class-guide/
Staro 08.10.2013., 23:07   #236
Lourdin
Premium
Moj komp

Lourdin's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Zanima me je li netko imao problem sa "cave in" questom?
Ja sam nabavio dinamit, ali čovjek kojemu ga moram dati kako bi raznijeli špilju mi je jednostavno nestao.. odnosno, nema ga na mjestu gdje bi trebao biti..

Jel se netko susreo sa sličnim problemom?

A vezano sa statove i buildove, ima na runicgames forumu dosta toga..kao i na steamu
Lourdin je offline   Reply With Quote
Staro 24.12.2013., 10:51   #237
praskatonick
Banned
Moj komp

da vas pitam, ja sam s 53 levelom čini mi se ubio alcemista i sad me ona ženska skroz lijevo pitala dal hoću pokrenut novi mod tako nešto, i opet me vratilo na početak igre, act 1 sad me zanima pošto vidim da hrpa ljudi ima level 100 kako to da je meni s 53 došo do kraja igre, ili sam ja nešto sjebo pa me vratilo na početak? mislim da nisam, ali ajde dajte vi iskusniji riješio sam onog velikog s krakovima što ima onaj mač, a vidim da ljudi igraju igru i da dižu likove do 100, znači sad idem ispočetak i jel se nešto mjenja, jesu teži monsteri ili u čemu je caka? ili samo dobivam mogućnost, da još jednom prođem igru na isti način kao i prvi put? nije mi baš jasno, jer kažem znam da se može doći do 100 levela a samo me brine da se ja nisam zajebo negdje nešto, pa da me s 53 katapultiralo na početak, čini mi se da nisam jer sam ubio onog što na kraju srce stoji u sredini one mašine što se vrti, to mi je bio zadnji filimić i gotovo. nisam imo više nikakvih novih questova, ni na imperial camp ni na onaj u nastavku minde kako li se već zove.

može samo potvrda, jesam li ja prešo igru ili nisam.
Staro 24.12.2013., 11:51   #238
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

to je rpg isto kao i diablo, tu igru nemoras preci nikada
Tj. mozes jednom, i onda ugasit, ali to nije takav tip igre.
Ostalo se zove farmanje, probaj malo i multiplayer igrat

Uglavnom, ti nisi nista zeznuo, level 100 mozes ganjat i dalje, odaberi tezinu, act i rokaj.
Staro 25.12.2013., 13:07   #239
praskatonick
Banned
Moj komp

hvala na odg, pa to mi se i učinilo, uglavnom igra je zabavna, tu negdje s diablom 3. volim te rpg igre, skoro i najviše. pucačina i strategija mi dolazi nakon rpg.
Staro 25.12.2013., 13:29   #240
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Uglavnom, sad kad imas svog dragog lika u t2, kada god se osjećaš da ti se malo roka po kripovima -> upalis igru, iživiš se na kripovima uz prigodnu glazbu, mozda padne neki imba item i to ti to

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na