|
![]() |
#1261 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
#1263 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
pogi, aj prvo stisni home tipku da se upali ekran i onda drzi power tipku. Dali ti je dosao meni? Mislim da ti je bolje da na to kratko vrijeme ukljucis mobilni internet nego da se zafrkavas oko brisanja i namjestanja svega na novo. |
![]() |
![]() |
#1264 |
aka Mali Mirko
|
Danas cu probati, ali ne sjećam se da se na tom meniju nalazi opcija za upaliti WiFi ? Definitivno ću prvo to probati, onda Kies, i na kraju hard reset. |
![]() |
![]() |
#1265 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Jedno brzinsko pitanje, kakav je Galaxy S3 mini opcenito ka mob jel pouzdan (po spec za mene vise nego dovoljan)? Mozda san u mogucnosti ga uzet u T-mobile za 2400 i vidima da ima i titan pa ima li to kakve veze? |
![]() |
![]() |
#1267 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Iz osobnog iskustva - S2 je bolji. Iako su hardverski slični (dual core 1Ghz, 1Gb rama,....), S2 je kvalitetnije napravljen, brži u svakom pogledu, ima veći ekran i više int. memorije (16 vs 8Gb). Jedino u čemu je lošiji je što nema JB ka S3 Mini.
#1268 | |
Guest
|
Citiraj:
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=3621 Ne bih ga uzimao. Da je ista kamere i ostatak specsa, a da je noviji CPU (makar isto jak) sa slabijom potrošnjom onda bi razmislio. Ali nije. Također službeno su jedan i drugi na 4.1. Androidu. |
|
![]() |
#1270 |
Guest
|
Pa kaj nisi rekao za 2400 kuna? Kaj ti nije bolje polovni bez ogrebotine sa garancijom uzeti onda? Prođeš jeftinije, a onda se ne moraš vezati za te nekakve skupe tarife. |
![]() |
#1271 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Nemas wifi, napisao sam mobilni internet. Jest da njega placas, ali sigurno ti nece uzet puno kuna za to malo vremena sto potvrdis mail, a manje zezancije nego da ides brisat u recovery brisat sve i namjestat na novo. |
![]() |
![]() |
#1272 | |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() Jer da iman kes onda bi gleda mozda HTC one S ili X ili mozda S3 al ne mini Edit: a i dalo bi se nac S2 za cca 1700kn |
|
![]() |
![]() |
#1273 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
Misliš da sa tog menija mogu uključiti mobilni internet. To bi bilo super, vidjeti ću danas. |
|
![]() |
![]() |
#1276 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2013
|
Galaxy S3 Problem s kamerom
Pozz ljudi, ovako, imam problem s kamerom na svom galaxy-u s3. Danas sam ga kupio potpuno novog i prilikom pregledavanja mobitela i funkcija ustanovio sam da mi se kamera zaledi i izbaci grešku kada stisnem da pokrene snimanje. Fotografije rade sasvim normalno ali video ne. Ostale sve funkcije su isto oke. Do čega bi tu moglo biti i dali je netko imao sličan problem? Kako ga riješiti? Mogu li reinstalirati firmware preko kiesa? Na njemu je Android 4.1.2 verzija! |
![]() |
![]() |
#1277 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
A koja greska? Imas u postavkama reset moba(vracanje na tvornicko stanje) pa probaj to za pocetak. |
![]() |
![]() |
#1278 |
Registered User
|
Greška prilikom snimanja! Samo mi to izbaci... Koji je kod za reset telefona? Pretpostavljam treba napraviti hard-reset |
![]() |
![]() |
#1280 |
Registered User
|
Nažalost nije pomoglo... Dali može biti razlog jer nema sim ni micro sd kartice u telefonu? |
![]() |
![]() |
#1281 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Je li ti u opcijama kamere namješteno da snima na mobitel? Imaš li dovoljno memorije slobodno?
#1283 |
Premium
|
Prema ovome, Note 2 je beba. http://www.sammobile.com/2013/04/08/galaxy-mega-6-3-specifications-confirmed/
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 09.04.2013. u 11:28. |
![]() |
![]() |
#1284 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
E ovako imam jednu dilemu... Trenutno imam S3 mini, ali bi htio malo višlje. Vidim da se cijene S3 kreću sad oko 2700 - 3000kn po oglasnicima. Neznam da li da uzmem sad s3 ili da čekam s4 da padne tak na nekih 3k kuna, hehe. To mi se nekako čini da bi moglo potrajati neko vrijeme, duže malo. Drugo pitanje, ima li ovaj S3 nekih većih mana ili nedostataka? Ako bi uzeo planiram neki polovni, pa da znam na što da obratim pažnju ?? |
![]() |
![]() |
#1285 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Da nije popucao po rubovima, da ekran nije izdrapan, da je flash counter 0 i sve na stock samsung u download modu i da je prikaz boja ok, posebno kod malog otklona kuta gledanja prema ekranu. I ako možeš radije uzmi 32gb verziju. jamstveni list popunjen i sa žigom - HT, tele2, vip, europatrade, svijet medija. IMEI provjeri da je na mjestu, na telefonu, jamstvenom i software. Također provjeri, posebno na plavoj boji preko cijelog ekrana da nema burn-in, samsung ne priznaje garanciju na to. Zadnje izmijenjeno od: Mihael. 09.04.2013. u 12:49. |
![]() |
![]() |
#1286 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Definitivno probaj nac 32Gb verziju, one izgleda da ne pate od Suden Death Syndrome-a, a koji izgleda pogada samo 16Gb verzije...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
#1287 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
Može ukratko kaj je taj SDS ?? I jel garancija ne pokriva to ?? |
|
![]() |
![]() |
#1288 |
Premium
|
Cca. 200 dana od prvog korištenja, određeni čip rikne. Problem zahvaća samo 16Gb verzije i pokriven je garancijom. Razmisli o S2. Bolji je od S3 Mini, veći je od njega, brži i ugodniji za rad. Oko ljeta ili malo poslije bi mu trebao doći JB.
#1289 |
Guest
|
S2 je super, ali probaj uzeti neki što noviji. Prvo zbog garancije, drugo zbog baterije. |
![]() |
|
|