|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Daljinski za računalo?
Da li se u Hrvatskoj može kupiti ovakav daljinski- već sam gledao kod nabava.net i nema rezultata kao i obično u ovakvoj selendri od države. ![]() Koji drugi naćini postoje za navigaciju Windows Explorera 5m udaljenosti bez micanja tipkovnice i miša? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
ako imaš android smartphone možeš koristiti program tipa AndroMouse, meni šljaka super |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Mozes kod nas kupiti Lenovo N5902 http://www.youtube.com/watch?v=d2-wSl6LR4M
![]() |
#6 |
Banned
|
Da li ima neki samo sa track-ballom ili drugim sistemom koji simulira miša? Trebam samo za navigaciju Windows Explorera, mijenjati svaka 3 mjeseca baterije zbog osvijetljene tipkovnice baš i nije razumno. Za sadašnje TV i DVD playere jedva mijenjam baterije svake druge godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Nemoras paliti osvjetljenu tipkovnicu ako neces, to se dodatno pali tako da to nije problem kod ovog Lenova. Ja ga imam malo vise od godinu dana i jos nisam mjenjao baterije (dvije obicne AAA baterije idu), doduse ja ga koristim samo za HTPC ali opet sasvim oko trajanje a i ja sam odavno presao na punjive baterije za sve urejdaje, satove, daljince i slicno u kuci ![]()
![]() |
#9 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
Usput, više ne želim imati nikakve TV-e i DVD playere, čak ni DVD čitač unutar računala. Uz brzi internet i jeftine hard diskove sada jedino ima smisla povezati sve na računalo, a televiziju već ne gledam skoro 5 godina od kad imam flat rate internet. Ako znaš engleski i imaš flat-rate brzi internet, televizija ispada kao izuzetno primitivan koncept. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Može preporuka za najjeftiniji irda receiver s kojim Logitechov Harmony provjereno funkcionira. Trenutno imam neki generički s MosChipom MSC7780 i nikako ga ne mogu upogoniti - niti MC, niti Foobar.
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
ja koristim https://play.google.com/store/apps/d...pcremote&hl=en i radi odlicno. imao sam 2 daljinska prije, jedan od tv kartice i jedan hp-ov bas za windows media centar ali nikad to nije radilo kako spada, zahvaljujuci naravno microsoftu, njihovim driverima i "podrsci" za multimediju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Jel ima kakva zamjena za imon daljinac, ubo sam komp s antecovim kućištem u kojem ima imon-ov displej ali nema daljinca. Jel može ovaj mali sa youtuba, takav već imam. Usput taj mali šljaka super, nikad zašteko (4$ na ebay-u), ali nisam ga još stigao ispitati s tim kompom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|