Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.04.2013., 22:57   #4051
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Ni na kraj pameti mi nije da je jučer bio Prvi April...

Pa lako moguće da je vijest lažna.

Inače, od likova ovako, dva koja su me najviše živcirala u prvih sezonu i pol - Andrea i onaj mali, Cris, Carl, kako već da se zove, sad su postali jedni od najboljih.

Žao mi što više neće biti Andree, i u prošloj epizodi Merlea, a mali klinjo je totalni badass, i fino je čak i odgovorio Ricku.
Četvrta sezona će biti prilično iznenađenje, Phillip ostaje u seriji, makar je u knjizi poginuo u napadu na zatvor.

A Daryl mi je throught sve 3 sezone konstanta koja diže seriju na još razinu iznad.
Staro 03.04.2013., 09:28   #4052
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Mene jedino ko me živcirao je cijela Rickova obitelj, od žene, klinca i njega, neznam zašto, ali baš mi oni nisu pasali...

A ostatak
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 03.04.2013., 10:45   #4053
Feyd
hungry, for a little more

Feyd's Avatar

Datum registracije: Sep 2007

Zar vam nije bilo malo bezveze što je rasplet prijetnje na kojoj je građena napetost cijelu sezonu, govorim o prijetnji napada Woodburyja na zatvor, to da ispucaju po par okvira jedni na druge, ovi počnu bježati i onda ih Guverner sve naoružane do zuba pobije bez da itko zapuca na njega? Ne znam, možda sam to samo ja, ali nema nikakvog twista, samo dojam da se scenaristima baš nije dalo.

Također, Andrea je meni bila loša glumica u lošoj ulozi, neuvjerljiva potpuno. Ne slažete se? Pogledajte malog Carla i Michonne, karakterno prilagođeni svijetu gdje zombiji haraju. A Andrea? Od toga da nikada nije držala pištolj do ambicije da bude SEAL grade snajperist, od tough cure o kojoj najkul lik, a meni je to Michonne, ima girl on girl maštarije do Ghandija koji ponavlja stotinu puta, can't we all just get along, toliko da postaje retardirano.

I na kraju, Milton umire, turnat će se kad umre, a ona plače, umjesto da se pokušava osloboditi.

Ja kažem, ne vratila se.

Općeniti dojam o TWD, gledam jer mi se sviđa, a sviđa mi se jer je prva sezona imala 6 fantastičnih nastavaka o kojima su scenaristi, redatelji i producenti razmišljali dugo vremena prije nego što su snimili tih 6 jezgrovitih, uvjerljivih, breathtaking epizoda.

Kasnije je trebalo izbaciti 20-24, ili koliko već ovaj format TWD-a ima epizoda, obrati pare na reklamama, a sve ostalo je palo u drugi plan.

Hvala ti Bože pa je Firefly ukinut nakon prve sezone, što više serija gledam, to sam uvjereniji da nisam sposoban uživati u više od 20 nastavaka - bilo čega. Možda je do mene, ali tako je. Niti jedna ne-sitcom serija koja ima više od dvije-tri sezone, a možda sam puno i rekao, nije se vratila na put uzbrdo.
-->
Priključio bih se komentarima o TWD-u.

Zar vam nije bilo malo bezveze što je rasplet prijetnje na kojoj je građena napetost cijelu sezonu, govorim o prijetnji napada Woodburyja na zatvor, to da ispucaju po par okvira jedni na druge, ovi počnu bježati i onda ih Guverner sve naoružane do zuba pobije bez da itko zapuca na njega? Ne znam, možda sam to samo ja, ali nema nikakvog twista, samo dojam da se scenaristima baš nije dalo.

Također, Andrea je meni bila loša glumica u lošoj ulozi, neuvjerljiva potpuno. Ne slažete se? Pogledajte malog Carla i Michonne, karakterno prilagođeni svijetu gdje zombiji haraju. A Andrea? Od toga da nikada nije držala pištolj do ambicije da bude SEAL grade snajperist, od tough cure o kojoj najkul lik, a meni je to Michonne, ima girl on girl maštarije do Ghandija koji ponavlja stotinu puta, can't we all just get along, toliko da postaje retardirano.

I na kraju, Milton umire, turnat će se kad umre, a ona plače, umjesto da se pokušava osloboditi.

Ja kažem, ne vratila se.

Općeniti dojam o TWD, gledam jer mi se sviđa, a sviđa mi se jer je prva sezona imala 6 fantastičnih nastavaka o kojima su scenaristi, redatelji i producenti razmišljali dugo vremena prije nego što su snimili tih 6 jezgrovitih, uvjerljivih, breathtaking epizoda.

Kasnije je trebalo izbaciti 20-24, ili koliko već ovaj format TWD-a ima epizoda, obrati pare na reklamama, a sve ostalo je palo u drugi plan.

Hvala ti Bože pa je Firefly ukinut nakon prve sezone, što više serija gledam, to sam uvjereniji da nisam sposoban uživati u više od 20 nastavaka - bilo čega. Možda je do mene, ali tako je. Niti jedna ne-sitcom serija koja ima više od dvije-tri sezone, a možda sam puno i rekao, nije se vratila na put uzbrdo.
Feyd je offline   Reply With Quote
Staro 03.04.2013., 11:03   #4054
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Feyd Pregled postova
To recimo jednostavno nije pravilo. Supernatural. Prva sezona (osim ovih nakon 5. sezone) najslabija

Star Trek - TNG - Prva i druga sezona su puno slabije od treće.

Postoje jednostavno neke stvari kojima treba vremena da se ufuraju pa ne bi se složio sa ovim nikako.

A za Firefly reći da je dobro da je ukinut. To je blasfemija.
  Reply With Quote
Staro 03.04.2013., 11:12   #4055
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
A za Firefly reći da je dobro da je ukinut. To je blasfemija.
ok, a realno, zar nije cinjenica da su u filmu rekli i pokazali gro puta vise i bolje nego u cijeloj sezoni? mislim, ja stvarno volim SF (ne toliko SW koliko ST), ali...... firefly mi je jednostavno toliko u seriji ispao los naspram filma, da je to nevjerovatno.

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 03.04.2013., 11:19   #4056
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
ok, a realno, zar nije cinjenica da su u filmu rekli i pokazali gro puta vise i bolje nego u cijeloj sezoni? mislim, ja stvarno volim SF (ne toliko SW koliko ST), ali...... firefly mi je jednostavno toliko u seriji ispao los naspram filma, da je to nevjerovatno.
Meni nikako. Dapače. Film je probao odgovoriti na što više pitanje u jako kratkom vremenu, a nije uspio u svemu. Firefly je bila serija za 2 ili 3 dobre sezone u 13 ep. formatu. Kako je Whedon rekao da mu je žao što poglavito nije mogao pokriti cijelu Shepherdovu pozadinu kao još neke stvari od likova.

Serenity je recimo li la film i osobno znam više ljudi kojima je film lošiji od serije. Meni je film odličan jer ga gledam kao skupinu od nekoliko epizoda koje su eto, morale doći naknadno. A i sam film je morao biti skraćen te Whedon nije ni u njega mogao ubaciti sve kaj je htio. Blu-ray sa video picture-in-picture trackom sa Whedonom te drugim trackom sa dijelom casta govori o tome također.

Šteta kaj se nemremo nadati nečem novom jerbo je Whedon sada rezerviran sa Avengersima kao što je sam rekao na pitanje o mogućnosti "kickstarter" kampanje za još fireflya.
  Reply With Quote
Staro 03.04.2013., 11:56   #4057
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Film je probao odgovoriti na što više pitanje u jako kratkom vremenu......
ekstrakt . film naspram serije..........

jbg, ja ju nisam gledao kako je izasla nego naknadno. pa nakon serija koje su u meduvremenu prosle i pogledane..... a ne znam, meni nije sjela serija i to je to. nemam nista protiv, ali nekako djecije mi je sve izgledalo i tak tak .

Staro 03.04.2013., 21:21   #4058
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Pogledao 3 epizode Vikinga.. Nakon spartacusa sve mi se to čini bljedunjavo, ima potencijala, ali za sad neiskorišteno.. IMO
Staro 03.04.2013., 22:24   #4059
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Mene jedino ko me živcirao je cijela Rickova obitelj, od žene, klinca i njega, neznam zašto, ali baš mi oni nisu pasali...

A ostatak
i onaj šugavi šešir klincu na glavi. Nemogu opisati koliko iritira ta njegova uloga + taj preseratorski šešir... za popizdit
wnbeeeE je offline   Reply With Quote
Staro 04.04.2013., 10:02   #4060
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor wnbeeeE Pregled postova
i onaj šugavi šešir klincu na glavi. Nemogu opisati koliko iritira ta njegova uloga + taj preseratorski šešir... za popizdit
Staro 05.04.2013., 14:43   #4061
ivan77
Guest

Nova serija Hannibal počela.
Izgleda zanimljivo , vidjet ćemo, ima potencijala
  Reply With Quote
Staro 05.04.2013., 14:58   #4062
blackened
Premium
Moj komp

blackened's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Meni je i ova sezona Walking Deada podbačaj kao i druga. Baš to, kao što je kolega Feyd napisao u spoileru da ne kvarim ugođaj drugima.

Kao što je jedan prijatelj rekao - gledam ju samo zato što je serija - što te tjera gledati dalje.
blackened je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2013., 15:18   #4063
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

A gledaj, najjednostavnije je to sažeti ovako..

Moj frend, mrzi sve što nije s ovog svijeta, mrzi sve što nije povijesno bla bla bla.. Znači na samu pomisao SF-a, zombija, alien-a on ne želi ni pogledati...

Pogledao je jedva jedva jedva prvu sezonu TWD jer sam ga nagovorio da mora pogledati ako želi skužiti 2. i 3. sezonu. Rekel je da je serija 1. sezone sranje, jer jednostavno to ne voli..

Onda je pogledao 2. i 3. i oduševljen je bio i razloga, citiram: "Više nema zombija, nema priče o zombijima, ustvari apokalipsa je bačena u 2. plan".. Šta je istina. Oni bi trebali preživljavati, boriti se za budućnost, život, hranu, sigurnost, a oni cijelu 3. sezonu se igraju rata s drugim "selom"....

Ja sam svaku epizodu komentirao tu, i ako pogledaš komentare, vidiš da je svaka epizoda, onak, meh... Osim jedna ili dvije...

EDIT: Pogledao Vikinge svih 5 epizoda, i mogu reći da sam se zainteresirao preko uha, pa ću pratiti dalje..

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 05.04.2013. u 17:37.
Staro 05.04.2013., 23:41   #4064
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor wnbeeeE Pregled postova
Mene zivcira njegov sajlenser jbt di je to samo nasao
Zmaj000 je offline   Reply With Quote
Staro 06.04.2013., 07:48   #4065
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Čovjek misli na sve, što reći. Makar sam vidio i ljepših silencera. Moderniji mu je šešir.
Staro 06.04.2013., 12:25   #4066
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Ma, mali je spec ko i stari.. Šešir, revolver, taj sajlenser... Seljačine
Staro 06.04.2013., 12:32   #4067
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Sajlenser izgleda kao glokna Slavonci ce znati sta je to
Zmaj000 je offline   Reply With Quote
Staro 06.04.2013., 13:35   #4068
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Znam šta je, možda je malo predugo Ali da, uglavnom, dobra usporedba
Staro 06.04.2013., 17:25   #4069
ti.le
[CTN]Mr.Ti
Moj komp

ti.le's Avatar

Datum registracije: May 2007
Neznam kak mi je promakla, upravo pogledah Banshee

Nelose, barem meni...

https://www.google.hr/search?hl=hr&s...=1920&bih=1075
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO
ti.le je offline   Reply With Quote
Staro 06.04.2013., 19:04   #4070
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Predzadnji spartacus i dalje na razini, isti tempo
Staro 06.04.2013., 19:34   #4071
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

kada tjeraju rimljane da se bore u onoj improviziranoj areni, pa snimaju face gledatelja, pa face gledatelja, pa face, pa one dve tuke koje dobro da se nisu ko' u losim USA filmovima pljesnule rukama uz YEAH! uzvik, give me five sistem.........

ali je serija, pa, jedva cekam sljedecu epizodu .
-->
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Predzadnji spartacus i dalje na razini, isti tempo
skroz mi fascinantno, serija koja je sada vec generalno cetvrta sezona i dalje odgledam epizodu sa wau izrazom na kraju epizode .

ima opet par iritantnih scena:

kada tjeraju rimljane da se bore u onoj improviziranoj areni, pa snimaju face gledatelja, pa face gledatelja, pa face, pa one dve tuke koje dobro da se nisu ko' u losim USA filmovima pljesnule rukama uz YEAH! uzvik, give me five sistem.........

ali je serija, pa, jedva cekam sljedecu epizodu .

Staro 07.04.2013., 11:02   #4072
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Nažalost zadnju
Staro 07.04.2013., 13:22   #4073
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

zadnja - zadnja, ili zadnja u sezoni? ako je ovo drugo, to znam......... ako je zadnja, ali skroz zadnja.......... fak, steta.

Staro 07.04.2013., 13:44   #4074
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Mislim da neće bit nove sezone, al još niš nije službeno.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2013., 13:53   #4075
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Koliko sam čitao i znam o povijesti on umire sad (Spartacus)

-->
Zadnja, skroz zadnja, barem bi tako trebalo biti...

Koliko sam čitao i znam o povijesti on umire sad (Spartacus)

Staro 07.04.2013., 15:54   #4076
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Negdje sam pročitao kako je Starz zainteresiran baviti se Caesarom kao glavnim likom, kao čisti spinoff Spartacusa, glumci i produkcija bi ostala ista. Jest da su to samo nagađanja ali imho bilo bi i to dobro. Usput, u najavi treće sezone su odmah rekli da je i zadnja.
doky je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2013., 16:13   #4077
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

e jebiga onda!

steta, stvarno dobra serija, tocka. ja se ponadao da ce biti pojma nemam, dok ne splasne interes ili postanu dosadni ili ne zatvori pipu. sta me briga za povijest, ko' da sam ja isao provjeravati kad ko' umre....... steta.

Staro 08.04.2013., 22:20   #4078
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Prati li netko Continuum ?
Pogledao sam prve dvije epizode i cini se zanimljivom serijom,takvi scenariji su vec "prozvakani" kroz filmove i serije,no vidjeti cemo,mozda ce me zadrzati pred ekranom
inace,dobila je 7,7 na IMDB-u iako to nije relevantno,ali opet
blava je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2013., 22:27   #4079
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

to je dost loša ocjena za seriju, no nije uvjet naravno.
Staro 08.04.2013., 23:05   #4080
Mad_Duke
Guest

Serije je oke. Mislim, nemreš imati Cancer mana i biti loš hehe

Prva sezona je bila kul, druga bu uskoro pokazala dal je serija keeper ili ne IMO. S obzirom na ostatak "SF-a". Ovo je jedna od boljih stvari kaj se nudi
  Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na