|
![]() |
#3091 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
#3092 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#3094 |
Premium
|
Pa tako je on i za Dinamo znao tekmu dvije i onda sezona dvije pauze do iduće dobre tekme. Još ćemo vidjeti šta će biti s njime. Uvijek mi se kao igrač sviđao ali je užasno loše igrao zadnje 2 sezone (ako se ne varam poslije onog potresa ili što je već bilo kada je otišao doma).
#3096 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Makaršto. ![]() ![]() Evo i PRAVIH hajlajca tekme. ![]() http://www.caughtoffside.com/2013/04...al-highlights/ |
![]() |
![]() |
#3097 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Svaka čast na pobjedi, ali kad pogledaš u prste Yellow cards Chelsea: Ryan Bertrand 60" César Azpilicueta 77" Juan Mata 89" Oscar 90" Manchester United: Tom Cleverly 54" Više o tome.. Foul na Hernandezu i Webecku dovoljno govori da igraju kao bunker. Valjda neće Građani (City) iskoristiti slabosti Chelsea ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
#3103 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Sastavi: Bayern: Neuer - Lahm, Van Buyten, Dante, Alaba - Schweinsteiger, Luiz Gustavo - Müller, Kroos, Ribery - Mandžukić Juventus: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Peluso - Matri, Quagliarella ----------------------------------------------------------------------- PSG: Sirigu - Jallet, Alex, Thiago Silva, Maxwell - Beckham, Matuidi - Lucas Moura, Pastore, Lavezzi - Ibrahimović Barcelona: Valdes - Dani Alves, Pique, Mascherano, Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Messi, Alexis Sanchez, Villa Vamos Barça! ![]() |
![]() |
![]() |
#3106 |
Pod naletima kopita zla
|
Barcelona za sada u potpunosti nadigrana. ![]() ![]() Valjaju ih ovi iz PSGa ko zadnje budale. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3111 |
Premium
|
Ma pitanje PSG-Barca je riješeno već kod izvlačenja. Ali Bayern-Juve e to će biti do zadnje sekunde u Torinu upitno tko će proći. Najbolji par ovog kruga po meni.
#3116 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#3117 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3118 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Bla bla bla ![]() ![]() Bolji je bio PSG. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3119 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
What? Jesmo mi gledali istu utakmicu? Barca je dominirala u prvom pol tj dok se Messi nije ozljedio, u drugom pol. je PSG stisnuo tek nakon sto su Beckham-a izvadili van ( bolje da je umjesto njega onaj lik koji ga je zamjenio igrao od prve min ). Po meni najveca rupa Barce je Valdes ![]() |
![]() |
![]() |
#3120 |
Pod naletima kopita zla
|
Jesi vidio ![]() ![]() ![]() Drugo mi se nije dalo. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|