|
![]() |
#2162 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2165 |
Buying Bitcoin
|
|
![]() |
![]() |
#2168 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2169 |
Buying Bitcoin
|
Ukoliko vam se desi najčešća nesreća s mobitelom - padne i razbije se ekran, nemajte straha. Solucija je jednostavna - kupnja drugog uređaja, jer One se ne može popravljati ni otvoriti bez oštećenja. Ikako. http://cafe.mobil.hr/threads/78172-H...38#post1048938 |
![]() |
![]() |
#2174 | ||
Buying Bitcoin
|
Službena informacija sa HTC Hrvatska grupe na Facebooku: Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#2175 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Dva puta sam rastavljao smartphone radi zamjene dijelova (ekrana), i oba nisu još dugo poživjela jer je očito pad (ili moj "popravak") oštetio i nešto drugo. Tako da ovu rastavljivost na mobitelu za kojeg kod same kupnje znaš da ima unibody kućište ne smatram velikim minusom. Ako imaš peh da ti padne i razbije se - sorry but jebi ga.
Gledam, čitam, kad ne znam pitam! Zadnje izmijenjeno od: syss. 31.03.2013. u 15:12. |
![]() |
![]() |
#2178 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Na koji HTC? |
![]() |
![]() |
#2185 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Sumnjivo mi je izlazak 4.2.2 za HOX kada i H1 dolazi sa 4.1.x Dok oni to prebace proći će vremena, ali ne mogu niti reći da mi nešto fali. Rađe bi da nastavljaju popravljati bugove kako bi mobitel bio što brži i stabilniji, umjesto da opet dobivam polu-dovršen software. Jedino mi još uvijek nije jasno kada nisu mogli do sada napraviti veću sliku kada me netko zove. |
![]() |
![]() |
#2186 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
e meni jezapravo najveći minus Sense-a upravo taj dialer, katastrofa izgleda. slika mala, broj pozivatelje/baziv minijaturan. katastrofa probao par dialera sa appstore-a, to su takva smeća potpuno nefunkcionalna da nisu vrijedna zajebancije. ovo je jednostavno savršeno ![]() a ne ovo ![]() potrebno je povećalo za vidjeti naziv/broj recimo, ovo izgleda pristojno jako ![]() Zadnje izmijenjeno od: Gabre. 01.04.2013. u 20:55. |
![]() |
![]() |
#2187 |
Premium
|
Meni je sam dialer super, tj. T9 biranje kontakta gdje samo počmeš kucati po brojevima i izbaci ti kontakt. Ali slika mi je koma, mogli bi se na apple ugledati tu. Prije sam probavao onu fullscreencaller aplikaciju, ali to je toliko sporo bilo da sam ga uklonio. Jel ova zadnja slika neka aplikacija ili je to vanilla android ekran? |
![]() |
![]() |
#2188 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
@Gabre- imaš Vipera? Ako da, uključi u tweaksima aosp lockscreen i aosp za dolazne pozive i bit će ti veći brojevi |
![]() |
![]() |
#2190 |
Premium
|
Sada sam isprobao nekoliko full screen caller aplikacija i niti jedna se ne može javiti na poziv. Valjda HTC ima blokirano i samo se preko sense dialera možeš javiti. Ima li kakvo rješenje za to? |
![]() |
![]() |
|
|