|
![]() |
#1264 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1265 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
6/0 sa Varusom na botu, a mulac koji je rekao da će counterat top uzme Nidalee i to AP na Zeda, koji se doslovno sprda sa svim AP champovima i da mu 12 killova u 20 minuta. Teamfigtovi su bili veseli, Zed skoči na mene i instagiba me... Kako ljudi ne razumiju igru to su čuda... Ono kad ljudi ne razumiju da je Zed mid champ, jer je assassin i gotovo svaki bruiser ga podere na top laneu, ali ne zašto biti pametan, kad možeš biti retardinjo i counterat samog sebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1269 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Po meni je poprilično useless, dobar je kao čisti tenk, ali u ovom današnjem META sistemu gdje je jungler tanky bruiser, on mi ne pripada. Još nisam vidio da ga je netko radio tanky+dmg... Ali ne mogu puno niti pričati, odigrao sam tek nekih 4-5 puta protiv njega... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1272 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Zac, odličan, jučer igrao ja na topu on u jungleu može skakat ko neka budaletina a i ponovno odigro Garena u toj igri, već sam i zaboravio koja je to životinja
![]() |
![]() |
#1274 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1275 |
Premium
|
Majko isusova, kakve buildove ljudi slažu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1278 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1280 |
Premium
|
Samo Madred`s radiš, jer za ovu razliku koju potrošiš na Wriggle`s dobiješ Giants Belt i još ti nekaj ostane. Uglavnom meni je na njemu super Randuin, jer si najbolji kad izmaltraš ADC-a te također Black Cleaver, Warmogs... Upravilu build ti je super, samo po meni Wriggle`s ne vrijedi love trenutno. Iako ja na gotovo svim junglerima radim u zadnje vrijeme Runic Bulwark i Locket of the Iron Solari, relativno jeftini itemi, supportu treba puno vremena da ih naprave, a tebi pomažu stravično kod gankova i na kraju balade rade jako veliku razliku u team fightovima. Inače toplo preporučam jungle Nasusa, kakva zvijer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1281 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1282 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1283 |
Premium
|
Ako si jedni tank, uzmi Madred`s pa kreni na Randuins ili Bulwark ili Locket, ovisno o lovi sa kojom rapolažeš, ali i o njihovom timu. Ako si možeš dopusiti neki ludi AD build onda: Madred`s, Brutalizer, Last Whisper, BOTRK. Barem bi ga ja tak gradio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1284 |
Premium
|
http://www.chewgame.com/en-eune/chew/ Dečki, bolje ovako? ![]() Htio sam ići tanky, ali sam vidio da smo počeli dobivati i gotovo. Išao sam wolves, blue, wraths i odma gank mid, i kill na akali, onda red, i gank bot i kill kayle. I odmah sam vidio kud to vodi. I onda su nam pushali top previše, pa sam gore išao, ubili ih oboje skoro, tako da su morali back, rumble je pushao to turreta i najs ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 01.04.2013. u 11:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1286 | |
Premium
|
Citiraj:
EDIT: Probao sam Annie, super mid champ, budem ju uzeo samo da popunim još jedan rune page ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 01.04.2013. u 13:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|