|
![]() |
#4021 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
ja ne kontam šta je to opće bbt?! ![]() OMG, sad skužih da je to ona bazinga glupost; između tih novih američkih hit serija o pederima i geekovima, uvijek biram po 100x recycle Seinfelda. Jebiga, meni ovo novo nikako ne leži. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4023 | |
Guest
|
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt0264235/reference umjesto da 100x gledaš Seinfelda ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4025 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Ma ja se oduševljavam i dalje "serenity now" forama, šta ću kad sam glup ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4026 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4027 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() |
#4028 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4029 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
prva (pa i druga) sezona tbbt mete pod s it crowd, it crowd mete pod s ostatkom tbbt, to bi onda bilo even, otprlike. Mad_Duke jest priložio neke argumente u toj vs. raspravi, no onda se opet sjetim kako je svojedobno u 'Rage' podforumu uvjeravao ljude da se radi o uber-igretini, tako da... ![]() inače, nabacio oko na predzadnju epizodu kalifornikacije, moodyev raskalašeni lifestyle postaje sve više auto-kastriran na račun rastuće količine opscenosti ostatka likova u ovoj sezoni...te girls (koju sam počeo gledat zabunom, nakon preporuke za 'new girl' zapravo) - serija koja je nudila puno dobrih ideja iz pera/tipkovnice lene dunham u prvoj sezoni, u ovoj se srozala skoro na razinu priglupih američkih teen serija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4030 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
spartacus.......... stvarno dobar. iako me osobno malo iritiraju nepotrebne scene golotinje i seksa, jednostavno je sada cisto pretjerivanje, dok je u prvoj sezoni to bilo nekako prirodnije........ normalnije........ i usporene scene slow motiona kako robovi sakate rimljane....... i svako malo netko poskace ostricu, pa krv lipce, pa ovo, pa........ iritantno, manje od golotinje, ali iritantno. no uz ove dvije stvari koje bi volio da su drugacije napravljene - ogromna preporuka. posljednja epizoda malo iznenadujuca i ima par trenutaka za pamcenje ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4034 |
Guest
|
Evo. Walking Dead mogu konačno reći da sam pogledao u jednom dahu. Točnije. Sve zanimljive scene su mi stale u jedan dah. ![]() |
![]() |
![]() |
#4035 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4038 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4042 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Završila treća sezona The Walking Dead. Neloše. Četvrta sezona je potvrđena. A bogme i Game of Thrones je na nivou kao i inače.
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 01.04.2013. u 15:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4044 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() |
#4046 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#4048 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
>>Andrew Lincoln will not return as Rick Grimes in the series’ fourth season this fall.<< Bitno da Daryl ostaje.
![]() |
#4050 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Napokon da se i ja složim s Hammerom.. Epizoda TWD najbolja u cijeloj sezoni... A ova vijest, inače ne volim tog Ricka, ali zamjena glavnih glumaca iz sezone u sezono bilo koje serije mi seriju spusti zaaa jednu nijansu... Počeo gledati Vikings, prva epizoda je onak... Prosjek za mene iskreno. Možda kasnije bude bolje, nastavljam gledati ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 02.04.2013. u 19:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|