|
![]() |
#1891 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Kad citam kaj ovi planiraju za slijedeci patch nije mi dobro..opet neki novi tankovi..neke price o T10 premiumima..ocito su skuzili da vise t8 ne zadoivoljavaju vise kao nekad kad nije bilo toliko t9-t10 tankova...ma sve ode u tripm |
![]() |
![]() |
![]() |
#1893 |
Guest
|
@Buljo: Ne pretjerujem i nemoj me tjerati da okačim sve replayeve, jer hoću ![]() Btw, ammoracked si imao i danas dok smo igrali u platoon-u, ako se ne varam... A zašto ne tier X za randome/platoon? Ti bi ownao sa "sedmicom", samo tako...odigraš "sedmicu" npr., pa T34, i nemaš minusa ako te to brine. Čak i bez premiuma je izvedivo. S obzirom na dmg koji ti u prosjeku dijeliš, i to da igraš napadački, sa održavanjem "silvera" nemaš frke ![]() |
![]() |
![]() |
#1894 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Moguće, ne gledam više, osim kad imam preko 600 HP i okine me, onda pogledam. Tier 10 me ne privlači zasad toliko jer sa lošom partijom si debelo u minusu, rijetko kad si tamo u plusu. Sad sam zagrizao za arty, on mi je nekak za opuštanje.
![]() |
![]() |
#1895 | |
Banned
|
Citiraj:
mozda sam krivo skuzio, ne znam al citirat cu sa; http://ftr-wot.blogspot.cz/ - Premium tanks added to Supertesters' accounts for testing: British tier 5 heavy tank A33 Excelsior Soviet tier 10 tank "Object 907" US tier 10 medium tank M60 German tier 10 heavy tank VK7201 sto to znaci ne znam. nisam toliki expert. imas i na forumu topic http://forum.worldoftanks.com/index....-premiums/#top ak se mene pita, realno je za ocekivati bas iz razloga koji sma naveo.. T8 premium tankovi vise ne zadovoljavaju, odnosno, nisu vise ono sto su bili kada su ih izbacili..ne iz razloga samog tanka vec ne-premium konkuencije i MM u koje upadaju. po meni, realno je za ocekivati da ce u neko doba ove godine izbaciti t10 premium tankove.. ne vidim razlog zasto ne.. prije da nego ne.. Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 28.03.2013. u 22:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1896 | |
Guest
|
Zasad te premium desetke zovu "placeholders" i igraju ih samo supertesteri zbog balansiranja statsa. Naravno da neće upasti u igru kao obični premium tenkovi. WG će ih na kraju ubacit kao normalne tenkove, tj. kao tier 10 tenkove u novim granama. Ili kao nagrade za pobjedu na turniru, nagradnoj igri, neki achievement i sl. Još nije odlučeno, ali sigurno se neće kupovati za zlato tj. eure. ![]() Ono što mene veseli je: Citiraj:
Ne bi me začudilo da su kompletne najave za 8.5 patch samo šala za 1. April. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1899 |
Guest
|
Prvo se pobrini da igraš na EU serveru s EU klijentom. ![]() A onda samo ravno do svog prvog tier 5 tenka. Moja preporuka: američki T1 heavy tank. ![]() |
![]() |
![]() |
#1900 | |
Banned
|
Citiraj:
onda kad se malo ufuras i dolucis kojim ces putem ici prebaci se na pravi account ili ako si dobar nastavi s ovim.. to ti govorim cisto ako drzis do statistike.. ako ne onda kreni i rostaj pa kud koji mili moji.. to ti je tzv the hard way koji sma ja imao kad sam poceo igrat.. hahahah |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1901 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Od početka odi na TD. ![]() Tier4 Hetzer, Tier5 StuG III, Tier5 SU-85. Njemci i Rusi. Nakon TDa znat ćeš svaki tenkić vozit. U stvari ne slušaj mene, ja ne igram ništa drugo osim TD Njemce i Ruse. Drugi će ti preporučit šta valja. ![]()
![]() |
#1902 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Francuze zaboravi za početak, jedino je elc amx zabavan za vozikati. Britansku liniju isto jer su smeće svi od reda (iznad t7 ne znam kak ide stvar, fakat nemam volje više to grindati). Rusa kojeg god da odabereš je super, svi su predivni. Nijemci su zahvalni, ali tu treba znati iskoristiti potencijal, za početak pričekaj sa njima. Ameri slično kao i Rusi, stil igre je nešto drugačiji, ali ugodni su za igrati. Kinezi? E tek to nemam volje grindati više, nema smisla. DISCLAIMER: naravno, ovo je osobni ukus, ali ja kao totalni njubek sam doslovno uživao sa SU-85.
![]() |
#1903 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#1904 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Special: Back to Your Roots
Neobičan specijal ovaj vikend, ali meni se jako sviđa:
S obzirom na to da mi je pz38NA jedan od omiljenih i najzabavnijih tenkova (njemački tier IV light), očekujem dobar urod ovaj vikend jer u tier IV partijama je zvijer. Neki dan sam s njim ugrabio pobjedu iz ralja Siemka tima. Napeto je do samoga kraja, pa tko traži inspiraciju za tier IV moneymakera neka baci oko. Premotajte do 9 min pred kraj, do tad kempam/spottam na brdu ispod kojeg moj tim gine. ![]()
![]() |
#1909 |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
Bravo Amdejac, ja se ne mogu maknuti sa 7... Poskidao sam i pogledao redom vaše replaye, i mislim da sam kod nekoga vidio kako mu nišan "vibrira" dok puca. Iako većina ovo sigurno zna, ipak bi vam htio skrenuti pažnju na to, pa provjerite da li vam je isključeno u opcijama pod Game: "Enable vehicle vibration in Sniper Mode". Obavezno isključiti!... Dalje, ne znam da li povećavate veličinu minimape, jer na replayima je uvijek defaultna veličina. Vjerojatno znate, ali "zlu ne trebalo": minimapu možete povećati sa + tipkom (do backspacea), a smanjiti ju sa tipkom do +. Veća minimapa daje bolji pregled iste. Ovako je kod mene. Nedavno sam elitirao T-54, montirao D-10T2S, i doveo posadu na početak trećeg skilla. Evo kako to sad izgleda: ![]() Najdraži tenk! Od svih u garaži, sa T-54 igram najkomotnije! ![]() Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 30.03.2013. u 01:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1913 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() Kreten. ![]() Jel imaš video, to je lijepo gledat? Evo dva videa, totalne suprotnosti. Prvi je (nemojte zamjerit psovanje, to je sastavnio dio igre kad igraš sa debilima) kad je tim pun retarda i kad svatko igra za sebe, bez imalo mozga. ![]() A drugi nije niš posebno ali evo imam primjer kako to izgleda kad tim napada, malo je ostala sredina prazna ali su se ljudi brzo organizirali. ![]() Ima još par zanimljivih ali tko će to nać, danas sam odigrao valjda 50 partija ![]() I još jednom moram reć, IS3 je najbolji tenk koji sam do sad vozio, tko zna kakav će bit sa posadom sa 3-4 skila, sad imam jedan i drugi na 95%. Da pitam one koji koriste xvm, prije sam imao neku verziju koja poveća minimapu preko cijelog ekrana kad stisnem ctrl, i mogao sam odzumirat da vidim praktički cijelu mapu, sad sa novim xvmom to nemam. Jel netko zna neki link il nešto sa više tih verzija xvma? I da, počeo sam igrat sa artyjem, na ovoj mapi sam ispsovao sve kaj mi je palo na pamet, ne znam dal je ijedan igrač koristio 0,00001% mozga tu partiju. ![]()
![]() |
![]() |
#1914 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Buljo ako si igrao do 3 ujutro propustit ces cijeli vikend specijal i makljažu u niskim tierovima :-) . Da barem meni neki heavy tako leži ko tebi IS3. Vozim TigraP i ne mogu se oteti dojmu da sve krivo radim. To mi je prvi heavy i s brzinom starijeg HŽ vlaka na uzbrdici nikad ne stižem na prava mjesta. Možda će me Henschelova mica-maca bolje služiti. Danas postajte low tier makljažu i anti-siemka tretmane. Sretan lov!
![]() |
#1915 |
Guest
|
K'o stvoreno za Alecto ![]() Ako ulovim vremena, postam koju, i ono najvažnije pogotovo za ne-premium igrače: svaki "sniper" je 6.000silvera nagrade, pa...pazite kuda ciljate ![]() |
![]() |
![]() |
#1916 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Tigar P je spor do boli, istražuj sve pa vidi, mene privlače francuski autoloaderi ali tko će grindat za to... Rađe bi išao na američki T32. Ja sam danas na kraju bojišta, u SPGu, idem sa posadom na 100% dok je ovaj bonus na crew, i Is3 da drugi skill dovedem do kraja.
![]() |
![]() |
#1917 |
Guest
|
Tigar Vulgaris i Tigar P su dosta različiti strojevi... iako je obični Tigar lakši za početak, na bojištu u rukama pravoga vozača Tigar P je meni teži protivnik, đubre voli bouncing samo tako, i sa njime nikada ne znaš... @Buljo: probaj grind Francuza, linija lakih je jako zabavna ![]() |
![]() |
![]() |
#1918 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Teško, zasad jedini tenk koji mi se fakat svidio je ELC AMX. Sve do tada je banana, a bome se ni AMX 12t nije za pohvaliti. Jedino se mogu nadati dobrim iskustvima na forumima sa AMX 13 90. Koliko sam upoznat na bojišnici, to je fakat ok tenkić.
![]() |
#1920 |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
AMX 50B vs. T57 Heavy
O grindu Francuza: krenuo sam put heavy linije, ali već se dvoumim, ne zbog toga što mi nisu zabavni, daleko od toga, nego zbog završnog Tier 10 tenka. Što više istražujem dilemu AMX 50B ili T57 Heavy (oba heavy tenkovi sa autoloaderom), sve mi više to istraživanje ide na stranu T57 Heavija. Sporiji je i manje agilniji od AMXa, ali: 1.) ima brži reload, 2.) puno bolji oklop koji bounca malo, ali opet više nego AMXov 3.) izvrstan gun depresion ( -8) nasuprot AMX 50B koji u biti i NEMA gun depresion, 4.) AMX 50B je omiljena meta artiljerije jer prima PUNI damage artiljerijske granate, 5.) T57 ima manju siluetu i predstavlja manju metu 6.) a kada god u igri postavim pitanje AMX 50B vs. T57 Heavy, gotovo uvijek je odgovor T57, Što će biti nakon predviđenog nerfa za T57, ne znam. Sve su to faktori zbog kojih polako ali sigurno gubim povjerenje u Francusku heavy liniju, a pažnja mi sve više ide ka T57 heaviju. Bez obzira na sve ovo, dosadašnji grind francuskih heavija neću odbaciti, niti prekinuti, jer mi je žao truda, a i veselim se svom prvom autoloaderu. ![]() TL DR: Htio sam tenka sa autoloaderom, a da sam sve ove detalje bolje istražio prije početka grinda, išao bi odmah prema T57 Heavy, a ne prema AMX 50B! Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 30.03.2013. u 21:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|