|
![]() |
#5251 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
A i kvaliteta tih kamera je diskutabilna. Svi se qrče sa 8/12/13 Mpix, ali nitko ne daje slike na uvid ![]() I veliki je minus što nemaju europskog skladišta, osim ZoPo-a, tako da ti mob mora doći iz Kine. Garancija je samo godinu dana, a ako rikne moraš ga slati u Kinu. OK, ovaj BLU ima i na Amazonu. Budem i njega uzeo u obzir. A taj ZoPo mi ne odgovara već 4 dana za pitanje vezano za Italiju. |
|
![]() |
![]() |
#5252 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#5253 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Napokon sam nabavio kariku koja je nedostajala i sad u potpunosti uživam u svom najdražem phabletu. Radi savršeno. Kupite slobodno. Vrijedi svake lipe! http://www.amazon.co.uk/Hama-Adapter.../dp/B006JXK6M4 ![]() |
![]() |
![]() |
#5255 |
Premium
|
Bome sam ispalio na živce dok nisam našao zadovoljavajući adapter (s kabelom). Links drži one mutave ciglica adaptere (totalno nepraktičnog dizajna), Chipoteka nema ništa, Algoritam drži samo OTG za iPhone... Onak, davao sam urin i čupao sam pramenove kose (od muke), ali eto, na kraju je ipak stigla maca na vratanca. Eurotrade FTW! ![]() |
![]() |
![]() |
#5257 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Da pitam ovdje, jeli netko kupio ovo ili NO CUT verziju možda i dali to funkcionira? Uzeo bih za sgs2 ionaku su mi obadvije kartice već izrezane po defaultu pa reko CUT verziju. Ili ako znate za nešto jeftinije sa ebay-a jer gdje god čitam po forumima se spomnji neke 3-4$ verzije pa da proba stime da nedajem ~170kn za ovo. |
![]() |
![]() |
#5258 |
Guest
|
koliko na screen on time moze utjecati postavljanje potpuno crnog wallpapera na amoled mobitelima? jel eksperimentirao netko, kakvi su rezultati... |
![]() |
#5260 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ja sam probao i na S i S2 sam uvijek imao tamne pozadine. Baterija je dulje trajala svakako. Za ovaj USB OTG kabal sam htio reć da sam ja jedan kupio u čipoteci, samo što je bio direktan (bez kabla u sredini..), i nije radio baš najbolje... Dok ovi sa kablom rade puno bolje. Pa eto, moj savjet, uzmite ko ovaj sa linka gore. Naravno, ima ih i za 3-4$ već na ebayu ![]() I evo jedan video mogućnosti sa tim kablom, stvarno zapanjujuće! https://www.youtube.com/watch?v=46IiRyigUH0 |
|
![]() |
![]() |
#5264 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ovo je zvijer. Ako bude imao Snapdragon 800, mogao bi bit jači od S4 koji ima klokani Snapdragon 600. Baterija je ogromna, a ako još dodamo IP57 zaštitu (kao Xperia Z) i GG3 (kao S4), imamo odličan mobitel. Još kad bi imao vanilla Android poput Nexus serije, mila majka.
#5265 |
Guest
|
Točno to. Rezolucija isto veseli (bar mene) kaj je 1280 x 768, odnosno 16:10. Dugoročno bi to trebao biti IMO oke odabir. Ma, Vanilla android je fora, ali ja ću se zadovoljit sa otključanim bootloaderom i podrškom communityu. Sve ostalo bu sjelo na svoje. A baterija, ne da veseli, nego... to bi mi bilo idealno. Neki magnesium alloy da bude čvrsto djubre, a lagano naspram aluminija (težina bu tak otišla na bateriju... 4.7-5" sv dok je bezel mali mi isto odgovara. Bumo vidli ![]() |
![]() |
#5266 |
Antimićanin
|
Jel ima kakvih mišljenja vezano uz LG Optimus 4X HD P880? Gledam OVU USPOREDBU i gledam razliku u Tele2 da taj LG košta 800-tinjak kn manje od One X-a. Na netu se priča da je autofocus problem riješen i da je mobitel bomba. Vrijedi li taj One X 800kn više i zašto (ako uopće vrijedi)? |
![]() |
![]() |
#5267 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
oneX nevrijedi 800kn vise... imao sam 4X i mogu reci da je mob bomboncic... mana je jedino sto je LG i brzo gubi na vrijednosti, ako ga mislis prodavat i sto mu je dizajn "standard"...inace po specifikacijama je uz bok najboljima... |
![]() |
![]() |
#5269 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5270 |
Premium
|
Vidim da ima dosta povoljnih stiksona od 32 GB i mislim si kako bi bilo zgodno da uzmem jedan samo za video fajlove, ali ne bi htio da reprodukcija preko USB OTG kabela bude slideshow. Konkretno, gledao sam ovog mališana dolje. Valja li išta? http://www.kingston.com/us/usb/personal_business#dtmc |
![]() |
![]() |
#5271 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Protok podataka sa sticka je još uvijek debelo brži nego što mobitel može obraditi video tako da je svejedno koji uzmeš. Jedini problem je što dobar dio mobitela neće raspoznati stick ako nije u FAT32 formatu, a tu bi mogao imati problema s velikim video fileovima jer FAT32 prepoznaje samo fileove do 2Gb.
#5272 |
Premium
|
Ako se i zalomi koji fajl od preko 2 GB pogledat ću ga na računalniku. Inače, baš su mi fora ovi maleni stiksoni, a Kingston se izdvaja od konkurencije divnim jamstvom od 60 mjeseci i super povoljnom cijenom. Prvo sam gledao Corsair Flash Voyager Mini (pošto koristim njihove USB-ove godinama), ali strašno su se razbahatili s cijenama, tako da im je lagano odj** lansiran. |
![]() |
![]() |
#5277 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Digneš virtualku i podesiš dijeljenje mapa između host i guesta Staviš live distribuciju na stik Staviš live distribuciju na CD/DVD Instaliraš distru na stik Svašta se može ako je nekome potrebno više od 4gb po datoteci na koliko je FAT32 ograničen a ne želi silovat garanciju na mobu. Zadnje izmijenjeno od: Mihael. 28.03.2013. u 10:15. Razlog: 4gb ne 2 |
![]() |
![]() |
#5278 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako ti treba multimedija za po doma dignes cifs na mobu i sheras foldere na kompu pa svemu lijepo pristupas preko wifija. Terabajti i terabajti njave pod malim prstom ![]()
![]() |
#5279 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Imam mogućnost kupiti Lg Nexus 4 u US putem google play store-a, izračunao sam i 2400kn je 16gb model, pretpostavljam da garanciju neće biti važeća kod nas... Curina rodbina dolazi u 7mj. u Hrvatsku ali bi ga trebalo naručiti u 6mj. imam vremena da se odlučim... Kupiti to ili ne? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|