|
![]() |
#361 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
I da, Sammir nije igrao uopće loše. Imao je par finih okomitih lopti, a i par akcija koje su imale i glavu i rep. Ali zato Badelj, ubi bože. Na dobrom je putu da stekne reputaciju Boleta Topa ( čiji sam ja fan btw ) ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ubit te treba konjo ![]() Ovaj gol lovrena ko da je ronaldo puknuo (kristina, a ne pravi ![]() Napad nikak da dobije pravu loptu, a od svih badelj definitivno odron. Al svaka čast dečkima, igrali su do kraja. ![]()
#364 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ne dirajte mi Lovrena ![]() Badelj je veći kiks igrač od njega, bez obzira na Lovrenovih 8 crvenih i 16 žutih u Le Championatu ![]() Na kraju krajeva, nije niš previše zasro izuzev tog penala, kojeg bi realno i netko drugi na njegovom mjestu skrivio. Kad pogledaš i Ćorluka je požutio vrlo rano, panika je bila svima u obrani jer su svi znatno sporiji od Balea. A realno, baš i nije bio penal po meni. Strinić opet fuj ![]() Sammir niš posebno nije odigrao, ali bome nije bio ni među lošima. Kovačić opet dobar, Modrić kak tak. Svaka čast Štimcu na mudima (koje Bilić nema) što se usudi napraviti ovakve izmjene i ući u rizik kad treba. Ovak se pobjeđuje, loša i nepovezana igra (makar smo i kroz takvu igru stvorili 4-5 dobrih prilika), muka 70 minuta i onda bam bam i gotovo ![]() Belgija nikak da kiksa, bit će to opaka tekma na jesen...
#366 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Što se Belgije tiče, mislim da obje repke imaju puuuno prostora za napredak u svojoj igri. Tko se prije sredi, dobiva utakmicu.
![]() |
#367 | |
Premium
|
Citiraj:
Drugo poluvrijeme jučer je pokazalo koliko smo mi bolji kad igramo 3-5-2. Jebeš teorije, u praksi smo tako uvijek najbolje igrali ![]() Čarlija na libera, Šimunić i Šifo na stopere, Srna i Perišić (Rakitić) na krilima, u vezi Kovačić (Vukojević) Modrić i Rakitić (Kranjčar), naprijed Mandžukić i Olić. Moram nekak plasirat Štimcu ideju, možda već protiv Škotske da proba sa Sammirom umjesto Modrića ![]() Samo ne znam koga na libera umjesto Čarlija ![]()
![]() |
#369 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]()
#370 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Izgleda strašnije nego što je... ali definitivno namjeran faul. Ne znam zašto mi je došlo, ali sad sam se sjetio Kovačevog lakta protiv Engleza na Maksimiru koji je rezultirao crvenim kartonom. To je ništa naspram ovoga. Citiraj:
![]() Da, i primijetio sam jednu vrlo čudnu stvar, jučer su svi ovi kladioničari kaj "prognoziraju" safe pickove davali ovaj pick, a bilo je tu i solidnih uplata koliko čujem. Sve to smrdi, no i ne mora biti.
Zadnje izmijenjeno od: Guls. 27.03.2013. u 11:14. |
|
![]() |
![]() |
#371 |
|
Sljedeći update (11. travnja) FIFA ljestvice trebao bi ovako izgledati:
![]()
Ich fühle Mut, mich in die Welt zu wagen, mich in die Welt zu wagen, Der Erde Weh, der Erde Glück zu tragen, Mit Stürmen mich herumzuschlagen Und in des Schiffbruchs Knirschen nicht zu zagen. Zadnje izmijenjeno od: Dr. Faustus. 27.03.2013. u 16:31. |
![]() |
![]() |
#373 |
|
Na ovoj stranici imaš Prognosis Tool (FIFA Calculator), pa računaj.
#375 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
U krajnju ruku zanimljiva analiza: http://www.tportal.hr/sport/nogomet/251545/Izbornice-pobjedujemo-ali-igramo-lose-Dokle-tako.html Da ne bi slučajno ispalo da Štimac nije u ničemu pogriješio ![]() |
![]() |
![]() |
#376 | |
Premium
|
Citiraj:
- ima muda rotirati i mijenjati i dobro uočava kad to treba - ima plan B (3-5-2, pa 3-4-3 u drugom poluvremenu), što Bilić nije imao i uvijek je vrtio istu igru čekajući milost iz visina (koja naravno nije došla) Ima zanimljivih poanti u članku, puno toga stoji, ali sjetimo se i da se Bilića pljuvalo u njegovim zadnjim kvalifikacijama kako nema igre, pa je sve to skupa neloše izgledalo na EP (da je bilo malo više hrabrosti i odlučnosti bilo bi i bolje). Nikad nismo zadovoljni i uvijek nam nešto ne štima, a realno jako dobro stojimo - dijelimo prvo mjesto sa 16 bodova, dodatne kvale su praktički sigurne, a o prvom mjestu sami odlučujemo. i još plus toga ćemo biti 4. na FIFA listi.
![]() |
#377 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#378 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Englezima se baš ne da odgoditi taj prijateljski susret koji su unaprijed dogovorili kada su se trebale igrati kvalifikacije pa da se ne zafrkavaju sa zivkanjem i odgodama susreta očito FIFA ima namjeru skratiti im muke. http://www.index.hr/sport/clanak/fif...ka/669849.aspx
#379 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/...14-godina.html Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#380 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#382 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Danas tekma, a nitko ništ ne piše ? ![]() Danas moram priznat da me najviše zanimaju 4 tekme - Latvija - BiH, Belgija - Srbija, Litva - Grčka i Hrvatska - Škotska naravno ![]()
![]() |
#383 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ma pišemo, ali u kladionici ![]() Također Hrvatska, BiH, Belgija ![]() A ovako, s kladioničke strane me uz ta 3 para zanimaju Irska, Slovačka i Poljska ![]() I nadam se tandemu Kovačić - Sammir danas ![]() ![]()
#385 |
Guest
|
Pobjedit ćemo sa 2 razlike. Škoti loši. |
![]() |
#386 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Na stadionu u latviji izlgeda ima više bosanaca nego latvijaca ![]() i da, koja golčina za 0:3 ![]()
![]() |
#388 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#389 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Baš je Srna morao odbiti loptu za gol -.- a štimac ide u eksperiment utakmicu sa sammirom očito ga maminjo pod hitno želi prodat...
![]() |
#390 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Kaj je ovo!? Škoti nas rasturaju... |
![]() |
![]() |
|
|