|
![]() |
#31381 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Jako, najviše mi se sviđa dugi TT+kratka lulica+široki volan. Odsad furam stalno tako, super mi paše. Suspenzije fino rade, i čini mi se da sad malo lakše mogu bacat bajk u zrak zbog agresivnije geometrije.
![]() |
#31382 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
You don't say ![]()
![]() |
#31383 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Lovro, lepo kolo i želim ti mnogo veselih kilometara na njemu! Daj jednu fotku, onako k'o iz salona ![]()
![]() |
#31386 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Na Grmi ja imam svoju stazu, ne skačem. Em nemam muda, em bi se ubio zajedno sa bajkom. Staza sliči jednom dijelu dvadesetke, na svakom zavoju ima korijen koji služi kao prirodni skok, baš gušt totalni. Kad mi se da, spustim se po bermovima i skočim najmanji skok na Grmi, onaj poslije ceste.
![]() |
#31387 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Dobar je Epic, pogotovo u karbonskoj varijanti ![]() Jel ti Brain nabija kad ga malo više zatvoriš?
![]() |
#31388 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31390 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Biciklizam - savjeti za kupnju, popravci, dogovori za vožnje i ostalo
jaj, kako nam dalmatinci cijelu zimu vade mast.. pa to nije istina! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31392 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Dođem ja na ljeto, kad se već dijele pozivi ![]() Navrati do Zg, volio bih vidjet kako ide novija generacija Fuela.
![]() |
#31394 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#31395 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Mogli bi se dogovorit nešto prije nego počnem raditi 15.4. Ja gore do 10.4., onda imam nekih planova od 10.4.-15.4., a onda radno i skupljat za novi bike, tako da bi me u 6. mjesec mogli vidjet na nečemu sa 150-160mm hoda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31396 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Za FR ekipu..sad sam tek skuzio da je doso treci dio http://www.igre123.net/zabavne-igre/...ee-rider-3.php da malo nabite skill ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31397 |
Registered User
|
Danas dotka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31398 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Kako stvari stoje, danas ce nas zamesti snijeg, prema prognozi 15-20cm...a i sutra pada. Izgleda da ce Board opet u pogon, a taman sam u subotu skinuo nosace s auta ![]() Za vikend se mozemo slikati sto se bicikla tice...na svu srecu ja sam odradio 6 voznji na Sjeme ovaj mjesec, tako da mi boadanje nece tesko pasti he he. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31402 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#31404 |
Registered User
|
Gripovi?
HIiM raja, kontam da je ne'ko prodav'o gripove (Max??). Treba mi za jarana, ali je bitno da imaju crveni detalj (šminkeri) ![]() hvala EDIT: opet belo, konto sam sjutra na noćno na Sljeme. Radim do 18h i krećem iz Novog Zgb (Av.Dubrovnik 44)
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 25.03.2013. u 14:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31406 |
Registered User
|
Visak energije uspjesno ubijen ![]() ![]() http://imageshack.us/photo/my-images/687/dsc09442g.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/259/dsc09445g.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/11/dsc09447r.jpg/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#31407 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pozdrav, imam dva pitanja. -Odzracivanje kocnica, koga preporucate da zna poso, a da bas ne naplacuje Sv Petra kajganu - Bidon, zapremine 0.7+ l , no najbitnije mi je da je toplinski izoliran tj da mi se voda za topla vremena ne grije Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#31409 | |
Suit up!
|
Citiraj:
![]() Al onaj kanal u zadnjem dijelu videa je trollast ![]()
![]() |
![]() |
#31410 |
Registered User
|
![]() |
|
|