|
![]() |
#1741 |
Guest
|
Evo da se pohvalim ![]() danas prvi puta igrao u platonu i pogubio se ko mali zeko pred hajkom ![]() Naš Buljo je bio žrtva, i svaka mu čast na živcima...(sry Buljo) ![]() Odlično čovjek igra, btw ![]() |
![]() |
![]() |
#1743 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
To je anti-stres terapija ![]()
![]() |
![]() |
#1744 |
Guest
|
Evo jedna "siemka" tipična, Fjords mapa, ja u T28 držim prolaz istočno sam samcat, samo jedan arty surađuje, jer vidi da je nahebao teško ako "padnem"...nevjerovatno kako ljude boli q*c, pingaj koliko hoćeš...uglavnom, "za dlaku" ![]() ...i još jedna u kojoj sam imao osjećaj da igram protiv petogodišnjaka u oba tima ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 22.03.2013. u 18:38. |
![]() |
![]() |
#1745 |
Guest
|
W10:L19 sam imao u zadnja 24h, ali uspio sam to sad okrenut na W24:L24. Ajmo još dvije-tri pobjede i ja sam zadovoljan. Prijelaz na clustere je bio gadan. ![]() |
![]() |
![]() |
#1746 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#1748 |
Does youer dewg byte?
|
Uh, ne znam što bih ti rekao za njega. Tenk kao tenk je definitivno nadogradnja na ARL44, s time da su gusjenice bolje zaštićene, ali za razliku od ARL-a praktički sve prolazi kroz kartonski armor. Još mu se prilagođavam, ali definitivno nije najgori tenk u igri, no da je užitak igrati s njim, nije.
![]() |
#1749 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ovaj popust će mi dobro doć za ubost JagdPz IV i još stotinjak popravaka Ova 105-ica i nekad i nije neprecizna ![]() Westfield AMX ELC Grand Prix ![]() Citiraj:
![]() I jedna ne loša sa e75 ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: pinkskin. 23.03.2013. u 00:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1750 | |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
BTW, ARL 44 je zvjer sa 120 mm slopanog prednjeg okopa, i 212mm penetracije na dugom 90mm topu. Od kad imam taj top nisam ispalio niti jednu, ali ni jednu premium granatu, čak niti u T8 bitkama gdje probija sve slabe točke! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1751 | |
Does youer dewg byte?
|
Citiraj:
Je, ARL mi je turbo tenk, njega sam si zadržao. Čak u većini borbi je 90mm DCA 45 prejak top (penetration wise), a 105 radi veći damage. Treba kombinirati malo topove. ![]()
![]() |
![]() |
#1752 | |
Drone
|
Citiraj:
Kako nisam koristio premium granate, sa dugim 90mm sam uštedio brdo kredita, no, predugi reload od 9.37s (posada 100%, vent, rammer) bi mi neki put došao glave. Pročitao sam u wot wikipediji kako je na M4 sa istim topom kraći reload, a to mi zvuči dobro! EDIT: izmjerio sam na tvom replayu, reload je 8.5s ![]() Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 23.03.2013. u 02:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1753 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1754 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Hvala na komplimentu al nisam baš bio zadovoljan sa igrom tad, danas će valjda bit bolje, mm budi nježan ![]()
![]() |
![]() |
#1756 |
Guest
|
Mislio sam za vikend igrat sa svojim ARLV39, ali odustajem. Tenk je teško sranje. Ni za zarađivanje ne valja, evo sa +50% profita ne zarađuje ništa bolje od T5 tenka. Fuj. Fail u svakom pogledu. ![]() |
![]() |
![]() |
#1758 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
ti francuzi fakat imaju poremecene dizajne..ne smao tankove..pogle im aute..felge sa tri sarafa, volan koji se vrti oko centra koji stoji. kojekakve nepotrebne hidraulike...mislim ono fakat..nisu normalni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1759 |
Does youer dewg byte?
|
![]() |
#1760 |
Guest
|
Ma u tome i jeste kvaka, na višim tierima je must-have jer ju svi furaju, pa moraš biti u egalu, na nižima ju nitko nema, i to je pravi potez ![]() Ja na Alecto stavio net, GLD i rammer, jučer dvije partije licem-u-lice sa drugim Alectom, obje dobio ![]() Toliko sam se zanio da sam zaradio 16k exp. previše, nisam se sjetio uključiti accel. skill-a za posadu Majmun. ![]() Tenk je bonbon ![]() |
![]() |
![]() |
#1762 |
Drone
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1763 |
Guest
|
Ja ne kupujem dodatne module tenkovima koje samo pregrindavam. Osim ako nisu na 50% popustu. ![]() |
![]() |
![]() |
#1766 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Šala, ofc, Hetzer me prvo mora pronaći i naciljati, a uz ovakvo ubrzanje i opremu nije nimalo lagan posao to postići. Začudi me taj camo factor u praksi, dođu mi ispred nosa i ne kuže do zadnjega trena... Doći iza leđa Hetzeru koji te ne vidi nije nikakav problem, dok se on okrene, već je mrtav. Tj. uglavnom dok me uoči, već ima hit-dva na kontu, detrack prva stvar koju pokušam...naravno, tu je i faktor sreće i procjene momenta, ali u pravilu, i iz nekog meni nepoznatog razloga, najžilavija za svladati mi se pokazala Matilda ![]() Lakše i KV-a riješim nego nju, morati ću na tome poraditi. Mali tip- ako sretnete Alecto, a imate sporiji top većega kalibra, onda obavezno HE, oklop je papir, bilo kakvo oštećenje koje ga imalo zakači u pravilu ga uspori i znači da je gotov. Jedini spas mu je ako nosi kitove, što malo tko čini... Iako, možda se meni sve to malo čini i boljim nego zapravo jeste, svakome leži drugi tenk, ovisi o 100stvari...a i ja sam malo podigao igru u zadnje vrijeme, malo i to doprinese dojmu. Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 23.03.2013. u 23:20. |
|
![]() |
![]() |
#1767 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
t54e1 je strasan support tenk,kao i t57,nema boljih u tom segmentu,zato da,isplati se igrati i ja idem na tu granu ako je netko zainteresiran igrati tier 8,9,10 neka se javi malo u temi pa se mozemo dogovoriti za igrat preko ts-a a moze i manji tier |
![]() |
![]() |
![]() |
#1768 |
Guest
|
Ja bih rado opet probao, ali nisam pri kanti, pišem sa moba...no, bilježim se za koji drugi put ![]() |
![]() |
![]() |
#1769 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
pazite ovog lika. svkaa cast na volji ja bi vec davno odustal da mi "ide" ko njemu.. http://www.noobmeter.com/player/eu/leone500 strasno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1770 |
Guest
|
Zašto svi takvi likovi imaju više premium tenkova? Nekad stvarno pomislim da su to sve WG-ovi botovi. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|