|
![]() |
#1891 |
Premium
Datum registracije: Mar 2013
|
Kako u Win7 sačuvat postavke da mi foldere i fajlova prikazuje u obliku "list"? Znači kliknem kad uđem u neki folder ili bilo što da mi ono što sadržava izlista, da ne prikazuje thumblain ili što već, al čim ugasim i vratim mi opet prikazuje ko thumblain ili big icon i slično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1892 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
namjesti kako ti odgovara i onda: tools/folder options/view/apply to folders ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1893 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Pozdrav ljudi, kupio sam hp pavillion g7 2210sm i pokusavam, bez uspjeha, instalirati na njega win7 x64. Naime, 'koci' me UEFI.Poruka koju dobijem pri instalaciji 'on efi systems windows can only be installed to gpt disk'.I sad, nasao sam rjesenje da prebacim Dvd sa Efi na Sata(sto ne znam napraviti, jer ne mogu pronaci opciju za to).Zna li netko kako to uraditi ili jos bolje kako disable Efi(opcije nema u Biosu)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1894 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
LINK |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1895 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Decki ne tako davno mi se dogodio super cudan problem. Imam w7 x64, konfa iz opisa...problem je bio ssd intel 520 180gb je podijeljen u 2 particije (mora biti u 2 ![]() Rad sam izvrsio s Acronis Disk Directorom >shrink, i samo prosirio particiju za 10gb. nakon toga BSOD, cijeli C disk u klincu, dignem live xp i skontam da nemam crash dump, disk primary znaci sve oznake su ne stale, podaci su bili na disku i bez problema sam mogao njima pristupiti, nisam imao puno vremena za testiranje i trazenje di je zapelo, posto mi je komp trebao i prije nego se to dogodilo. Molio bih pomoc malo objasnjenja sta sam krivo napravio (odradio sam slicno do sad 5-10 puta) nikad nisam imao problema. Unallocated space dam C disku i on ga uvrsti i prosiri. Hvala svima unaprijed.
![]() |
#1896 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
pa i nije neki problem al eto... odnedavno vidim ekstenzije npr uz filmove stoji avi, uz tekstove stoji txt, uz slike jpg i tako znam da sam prije vidio samo na titlovima tu ekstenziju neznam da sam nešto čačka a očigledno jesam pa ako nije neki zahtjevan proces može pomoć da vratim na staro hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1897 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
u win explorer i onda: tools/folder options/view i zakacit opciju: hide extensions for knows file types. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1899 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
Pozdrav! Da li windows 7 moze na racunar s 2 gb RAM-a s integrisanom grafickom od 256 MB jer sam pokusavao i sve ide normalno do prvog pokretanja tj. kada se prvi put treba pojaviti radna povrsina i sl (restartuje se i stane). Windows XP radi ide bez ikakvih problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1900 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Treba ti procesor, vidim da nemas. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1901 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Prilikom inastalacije Windows 7 x86 ispiše mi: Load Driver No device drivers were found. Nova je instalacija. Ploča je Asus p8h61-mx. Kako to riješit? Hvala. Zadnje izmijenjeno od: ard. 29.03.2013. u 13:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1902 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Da pitam možda je netko ima iskustva s ovim problemom. Naime imam jedan komp i trebam na njega instalirati Radimpexov Tower 6 ili 7, ali svaki put baca error za instalaciju HASP drivera i unable to load dll 1114. Ima netko kakvu ideju ili rješenje za ovaj problem, radi se od W7 64 bit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1903 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() Prije par dana sam napokon popustio i prešao na x64 OS. U globalu sam zadovoljan, pošto imam 4GB rama osjeti se mala razlika u brzini odaziva i par igara kao da radi malo bolje. Problem je slijedeći, kada instaliram nešto sa eksternog HDD, za vrijeme instalacije sustav mi pojede ukupno 3.8 GB RAM-a i tu stoji zakucano dok god ne prestane instalacija, tj dok ne unmountam image. Prije se to nije događalo na x86, prvi put to vidim i primjetio sam da se događa jedino ako je image na eksternom disku, ako je na lokalnom disku onda nema tih problema. Nije da mi predstavlja ozbiljni problem, ionako ništa ne radim dok nešto instaliram, ali me živo zanima zbog čega je to, je li stvar x64 OS-a, ili se nešto drugo događa. Btw, ne znam ima li to ikakve veze, ali inaće sve USB storage uređaje koje koristim prebacim u "Performance" mode tamo u postavkama hardvera. Ima li to ikakav utjecaj? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1905 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
I očito nisam jedini: http://forum.daemon-tools.cc/f19/ins...uch-ram-28463/ Ima ih tu i sa 7GB RAM pa im sve poždere. I također sam primjetio da je nebitno je li image na externom hardu ili lokalnom, poždere rame u oba slučaja. Počelo me to dosta nervirati. Puknuo bih format C, ali mi se to baš i ne radi za bezveze. Može li netko sa X64 Win7 isprobati istu stvar sa DaemonTools pa mi javiti? Možda je i do kompatibilnosti DT-a sa X64, ali ne znam što bih drugo koristio, navikao sam na DT a onaj Alcohol mi se gadi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1906 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Kako da u Windows 7 namjestim My Pictures da budu one ikone od fotki vidljive, sad mi prikazuje sve jednake sličice nekog mora i planina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1907 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Win + Pause|Break -> Advanced System Settings -> kartica "Advanced" -> Settings (pod Performance) -> Pod Visual Effects nađi "Save taskbar thumbnail previews" i to upali.
![]() |
#1908 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Već san par puta ima ovaj problem, nekako ga brat uvik uspije reporoducirat ![]() ![]() Ima li ko ikakav prijedlog, ili ću morat u Redmond poslat upit? OMG, evo naša san fix ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 23.05.2013. u 10:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1909 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Na laptopu sam imao Win 7 i instalirao sam nove Windowse i instalacija je završila uspješno. Kada sam uključio računalo, dobio sam poruku Choose one Operating System(tako nešto), i tamo mogu odabrati Windows 7 ili Windows 7. Prvi Windows 7 je novi a onaj drugi je stari windows 7. Kako da uklonim taj stari windows 7? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1911 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1912 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1913 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
http://lmgtfy.com/?q=remove+old+boot+options+windows+7 Al ajd, evo ti jedan jednostavniji način, bez upotrebe EasyBCD: Citiraj:
![]() |
![]() |
#1914 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1915 |
Premium
Datum registracije: Sep 2012
|
Pozdrav ekipa, imam jedan problem: računalo mi ne želi izači iz sleep mode-a ! Radi se o Win 7 Ultimate x64. Oduvijek je izlazio iz sleepa čim sam sam htio, a sada ne želi reagirati ni na miš ni tipkovnicu. Kada se to dogodi moram ugasit komp pomoću prekidača na napajanju jer power tipka nema učinka. E onda se dogodi još nešto čudnije: dakle ugasim PC na taj način i pri sljedećem paljenju mu treba dosta dugo da digne OS i odjnom mi se pojavi svi programi otvoreni kao što sam ih ostavio prije sleep-a ![]() Zna li tko riješenje ? Do čega bi moglo biti ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1917 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
koliko bi bio bezbolan prelazak s 32bitnih win 7 na 64bitne? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1919 |
Župnik
Datum registracije: Jan 2007
|
Problem je sljedeci : Radi se o laptopu Asus K55a,dosao sa windows 8 pa sam se namucio kako stavit windows 7 jer mi je probleme stvarao bios,ali to je rijeseno. Nakon frisko instalirane win7 nemogu odradit System rating jer mi pri kraju izbaci sljedecu poruku: [Window Title] Performance Information and Tools [Main Instruction] The Windows Experience Index for your system could not be computed. [Content] Could not measure storage performance. Unable to start the kernel logger. The logger is in use by another application. Please stop the kernel logger and try again. E sad malo sam cackao po netu i naletio da bi trebalo pod run ukucat services i u tome kliknuti Stop na Windows Event Log . Kad to stisnem javi mi : Windows could not stop the Windows Event Log service on Local Computer... Dali netko zna rijesenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1920 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |