|
![]() |
#1171 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo prvi puta govorim opcenito o iskustvu o nekoj trgovini. U proslu subotu sam predao na reklamaciju Kingston ssd v100 koji je crknuo nakon godinu i pol, zvali me nakon 3 dana da mi je odobrena reklamacija te da cu dobiti ssd koji je u splitu i da pricekam nekoliko dana da stigne u RI, ja rekao nema problema. Nakon razgovora sam malo prosurfao po linksovom sajtu i skužio da imaju u RI mushkin chronos 60gb raspoloživ koji je po svemu miljama ispred mog bivseg kingstona no nešto manja cijena te nazvao i pitao da li je moguće da ga dobijem jer je raspoloziv u RI pa da ne čekam i tu sam dobio odobrenje kroz sat vremena i dobio disk na ruke. Šta reći, jesu skuplji ali usluga im je na nivou a što se tiče Riječke poslovnice samo mogu reći svaka čast. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1172 |
Guest
|
Same here- reklamacija diska prošla bez ikakvih problema, dobio novi disk (novija revizija) novo jamstvo, sve po propisu. GJ Links ![]() |
![]() |
![]() |
#1173 |
Premium
Datum registracije: Mar 2013
|
Još jedno pozitivno iskustvo sa linksom se mođe ode upisati. Od prodaje do servisa, razumljivi i susretljivi ispali unatoč tome što sam ja poludio radi par stvari i bezveze divljao, to su ti negativni komentari koje čovjek pročita okolo i onda mu se uvuču pod kožu, za to sam se sad uvjerio da kod linksa nema razloga, odlični su! Zadnje izmijenjeno od: poweeer. 08.03.2013. u 23:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni je reklamacija za mrtvi GSkill kit bila gotova iduci dan. Nema vise takve memorije pa sam mogao uzet sta god sam htio u istoj vrijednosti ili nadoplatit razliku ak je skuplje. Brzi su ko munja ak se radi o njihovim proizvodima. Uzeo mali SSD i jeftini 4gb stick za HTCP, nadoplatio 100kn i otiso doma sretan.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1176 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne ovisi o njima nego o ovlaštenom servisu jer su oni obavezni poslati komponentu njemu na reklamaciju.
![]() |
#1178 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Dosta ovisi i o uvozniku, ako je treća osoba, a ne Links. Primjerice, meni je dosta brzo prošla reklamacija kod njih za Logitech G700, uvoznik je Microline. Dana 11.2. sam HPEkspresom poslao miš, pošto sam poslao u večernjim satima, pošiljka je krenula tek dan kasnije. Znači 13.2. je Links zaprimio miš, a 21.2. me zovu da je reklamacija riješena - ukupno 8 dana. Dan kasnije (22.2.) miš stiže kurirskom službom. Za razliku od one gamadi iz ADM-a, Links je došao pameti i platio dostavu artikla s reklamacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja sam im odfurao svoju grafu na reklamaciju, staru par dana.. Rekel je čovjek od 7-14 dana. Nakon 14 dana me zvao i rekao da je riješeno, da će mi dati novu, da kad ju dofuraju u dućan će me zvati. Prošlo je nekih 20-tak dana, dobio sam novu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
reklamirao neki dan miša logitech rx1100 isprobali u radnji odobrili reklamaciju kako nema više tog modela u prodaji odobrili gotovinsku reklamaciju plus popust 10+5 % za novi miš ako se odlučim za kupnju kod njih i za cca 75kn novi sharkoon fireglider rush malo veći miš ali dobar promjenjivi dpi,rez.teflonske noge,bolji softver sve u svemu ja zadovoljan |
![]() |
![]() |
![]() |
#1181 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
nedavno sam bio s poznanikom u splitskoj poslovnici, kupovina konfiguracije s monitorom, bez tipkovnice i miša. i tako čitamo s papira, dečko što prodaje uslužan i komunikativan, sve 5 dok se nije došlo do monitora. dogovor je bio kupovina LG 234, bio je raspoloživ to jutro, međutim kaže prodavač da mu je žao ali taj primjerak je otišao u vinkovce, pa da pogeldamo u...nekom dućanu (zaboravio sam ime) koji je valjda od uvoznika lg za hrvatsku, tako nešto, jer oni LG-ove proizvode ne dobijaju tako često, pa se ne isplati čekat ...međutim, ovaj dečko ima malo vezane ruke jer kupuje na rate, pa se na brzinu usuglasimo da uzme philipsov 23'', isto ips. i ok, sve kupljeno, ide se na sastavljanje, ali ja svejedno malo kasnije otvorim stranicu - kraj LG-a stoji zeleni kružić, dakle manje od sat vremena nakon kupovine. računam, ajd, nije stranica refreshana, međutim i navečer stoji 'raspoloživo' u st, sutra, treći, četvrti dan...čak i u trenucima dok pišem ovaj post, monitor je raspoloživ ![]() jel ga nekom ostavio ili su neku akciju spremali, pojma nemam, vidim da je u međuvremenu malo i poskupio...mislim, nije baš superbed neki, ali ipak mrlja na (inače) dobroj kupovini. btw. upala mi je u oko ženska koja isto prodaje, dok smo mi svu konfiguraciju skupili, platili, preuzeli...ona je s nekim tipom raspravljala o nekom usb sticku, kudos za strpljenje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1182 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Koliko treba da links.hr\servis unese onaj nalog za servis, treci dan provjeravam po onom kodu i jos nista, koji ce im to k**** ako ne azuriraju !?
![]() |
#1184 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1186 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
a tu ga ukucas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
|
odnio sam disk u pon, danas je cet i jos nije pronadjen nalog. Kad sam nosio iphone u tcom , poslan je iz vu za zgb i u roku 24 h je bio nalog na netu,brzina im je vrlina nema sta...
![]() |
#1193 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#1194 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1195 |
Premium
|
![]() |
#1196 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Ako oni nisu uvoznici tog diska Daj ne melji ![]() ![]() Ako je Links na svoju ruku uvezao HDD onda da. Inače, koliko sam informiran, šalje se MSAN-u ili Asbisu ili kaj ja znam ko još uvaža. Uvoznik MSAN. Kad mi je drndao Samsung F3 1TB, Asbis mi je rekao da ga šaljem Seagateu, iako mi je Seagate rekao da mi ga Asbis treba zamjeniti. To mi nikako nije bilo jasno. Jebiga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1197 | |
Premium
|
Citiraj:
Neki pak imaju lager rez. dijelova u RH, neki ne. Neki imaju lager u EU, neki uopće ne (ni na globalnom nivou). Stoga nema "uniformnog recepta" ni apsolutnog pravila.
![]() |
![]() |
#1198 | |
|
Citiraj:
gle sve mi je jasno, ali tog diska nema jer se vise ne proizvodi(x-25 m od 80 gb prepakiran u kingston) , a proslo je 4 dana i disk jos cak nije ni na servisu , o tom pricam. A uostalom pricamo o linksu a ne o nekoj supici pa da nemaju na lageru diskove. @ drugi brko, uvoznik je asbis za kingston, bar je za moj
![]() |
![]() |
#1200 | |
Premium
|
Citiraj:
Tu se najčešće ide na zamjenu, što dodatno košta (i gadno utječe na računicu kod nabave).
![]() |
![]() |
|
|