|
![]() |
#1982 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
trebal bi malu pomoc sa samsungom galaxy ace, nesto se sprtljalo i sad nema tipkovnice, naravno nemrem se ni ulogirat na googleplay da skinem novu tipkovnicu... moze se to kak prek kompa nakalemit gore? btw verzija je 4.0.4
![]() |
#1984 |
Guest
|
kako vratiti note 2 sve na stock unrooted sa 0 binary counterom? popizdit cu od silnog flashanja romova i kernela, a kad pogledam nista korisno nisam dobio samo se opterecujem pizdarijama trenutno sam na omega romu, perseus kernel, twrp recovery, binary counter na 5 mislio sam, -backup u twrp, spremiti na microsd -reset trianglom -u twrp recoveryu wipe cache, wipe dalvik cache, factory reset i zbrisati sve zivo -skinuti firmware sa sammobile i flashati odinom jel to ok i hoce li nakon tog postupka biti 0 binary, citao sam nesto da cim se upali mobitel sa custom recoveryem binary ode na 1 pitanje br2, sta je CSC kod firmwarea, mogu skinuti CROATIA TRA sa CSCom N7100OXFDMA1 ili CROATIA TMOBILE(tmobile mreza sam)sa CSCom N7100CRODMA2, mobitel je kupljen u tele2 i tamo ima garanciju. jel ima kakve veze to, koji skinuti Zadnje izmijenjeno od: trpi. 21.03.2013. u 15:44. |
![]() |
![]() |
#1985 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Re: Samsung Android mobiteli - root,custom romovi,fleshanje,original romovi etc.
Kad resetiras binary odmah u download mode i stavi TWO firmware ako nadjes. TRA je HR fw za slobodnu prodaju CSC je dio fw-a u kojem su podesenja providera i bitan je za vracanje stock fw. Inace ovi fajlovi sa sammobile-a imaju sve u jednom ali znaju ponekad preskocit vracanje product code-a, pa moras sam rucno sa csc selectorom |
![]() |
![]() |
![]() |
#1986 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1987 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Imaš TWO verziju za Tele2 croatia. Dakle digni sa twrp-om stock rootani. MORA biti stock kernel i rom. resetiraj sa triangle away. odi u download mode i flešaj sa odinom stock TWO rom. TA - DA. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1988 |
Guest
|
ok budem, jos jedno pitanje, sestra je uzela polovni prvi galaxy i9000, moze preporuka nekog roma i kernela da joj flasham odmah, poboljsam mobitel sto je vise moguce |
![]() |
![]() |
#1989 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Skužija si da to nema smisla. Meni baš prije koji dan doša official 4.1.2 (Tele2), sve funkcionira vrlo fluidno i bez greške tako da ne vidim smisla u minjanju romova, ti custom made romovi uvik imaju neke probleme, a N2 je više nego dovoljno jak da se nosi sa Samsung bloatwareom ![]()
![]() |
![]() |
#1990 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Njega sam zadnjeg imao prije nego sam prodao, odličan rom ili Slim Bean zadnji. Meni je 4.2.1 radio odlično. Koristi Semafor kernel http://slimroms.net/index.php/downlo...egory/84-i9000 Sve upute i custom recovery imaš na prvoj strani ove teme. Flešaš CWM sa Odinom. Prije stavljanja bilo kojeg Slim Beana obavezno prvo zadnji CM10.1. Definitivno preporuka za CM10.0. stable @Mar Slažem se ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mihael. 23.03.2013. u 23:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1991 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Bilo koji ROM + Semaphore kernel i dobije stroj i pol
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1992 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Re: Samsung Android mobiteli - root,custom romovi,fleshanje,original romovi etc.
Za SGS2! Kao sto sam nedavno preporucio SlimBean 4.2.1, danas cu dati preporuku kernela za 4.2.2 romove s Mali v2 driverima (samo AOKP/CM JB romovi). Ovo vrijedi i za SlimBean 4.2.2 b2.x. Oduvijek koristim Siyah i Siyah MCM kernele i pokazali su mi se najboljim omjerom performansi i potrosnje baterije. Nazalost MCM je prestao razvijati odlicnu varijantu Siyahovog kernela prilagodjenu za Mali v1 GPU drivere (JB 4.2.1 AOKP/CM romovi). Tu je svijet malo stao i zaplakao ![]() Ali odnedavno postoji rjesenje - updejtani MCM kernel s Mali v1 driverima za 4.2.2 romove. Procitajte sto dobivate i gubite downgradeom v2 drivera na v1 u temi: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2201017 Reci cu samo da se zadnjih 10 verzija Dorimanxa po performansama ne moze usporediti s ovim kernelom i iza toga odgovorno stojim. Pauziram od fleshanja do daljnjeg ![]()
![]() |
![]() |
#1993 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
I ja sam na Slim beanu, odličan je rom. Ako sam dobro shvatio, skinem ovaj kernel, u aroma instaleru instaliram Siyah kernel s mali v1 driverima i to je to. Ako se vraćam na cm ili dorimanx kernel, ili neki drugi moram u aroma instaleru vratiti na dorimanx kernel s mali v2 driverima, i nakon toga flasaham bilo koji kernel
![]() |
#1994 |
49%winner
|
Tako je. Siyah v4 ili v5 fleshas (razlika je u dualbootu) a za povratak na staro trebas fleshati iz arome kernel s mali v2 i onda bilo sto drugo... Puno fajlova se mijenja fleshanjem v1 drivera na rom s v2 i onda ako bez ovog koraka flesas treci kernel moglo bi biti svega. U najgorem slucaju flesas Slimbean preko svega i to ti vrati sve na staro+stock kernel.
![]() |
![]() |
#1995 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Update slucaja sa Samsung GT I5500 http://www.gsmarena.com/samsung_i5500b-3371.php Dakle mob je bio hard brickan ili kako se vec kaze,preko jig nije islo,hvala xlr jos jednom,kad dodjem doma saljem. Mob je stari odnio u Bosnu preko kod nekog servisera sto se valjda razumije,mobitel je proradio i radi sve ( wifi,igre,appovi,browser itd. ) osim sto nece primiti karticu. Sad ja ne znam sta je taj lik radio i koji je rom/kernel stavljao,vjerujem da je preko jtag uspio ozivjeti i staviti prvi ROM koji stigne,a vjerojatno je bio zakljucan na neku mrezu. Posto mobitel radi,stavio bi neki clean Gingerbread gore i mirna Bosna za sestru,zanima me hoce li to ici,jel moguce da ga opet zeznem ako stavljam Gingerbread gore,tj.hoce li prihvatiti i sta sa zakljucanim mobitelom,opet cu imati muke po editorima,vadjenju .img datoteka i trazenju kljuca :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1997 |
Premium
|
EFS particija ? prvi put cujem za to tako da cisto sumnjam da imam to sta sada raditi kad dodjem doma,s cime flashati uopce,gdje krenuti ? hoce li se to uopce dati otkljucati kao sto sam prije ( otkljucao sam dok je bio stock rom od Telstre ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1999 | |
Premium
|
Citiraj:
Nikako ne mogu instalirati siyah MCM kernel po ovoj metodi. Pokušao sam više puta, jednostavno nakon restarta moba mi ne boota rom nego mi se samo prikaže bijeli ekran i tako stoji. Za sad sam natrag na stock SlimBean kernel
![]() |
![]() |
#2000 | |
49%winner
|
Citiraj:
Ne znam gdje moze zapeti, aroma instalacija je u pitanju, odaberes Siyah v5 i next next :/
![]() |
![]() |
![]() |
#2001 |
Premium
|
4.2.2 verzija s mali v2 driverima (2.5 verzija roma). Odradim ja instalacijalu bez problema, nakon restarta mi dođe standarda "animacija" siyahova kernela i nakon toga samo mi ekran zabijeli i tako stoji dok ne izvadim bateriju.
![]() |
#2002 |
49%winner
|
Zanimljivo. U temi na xda o tom kernelu vidio sam da je netko spominjao bijeli ekran, ali na cm 10.1 romu.
![]() |
![]() |
#2003 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Probao sam nekoliko dana s oficijelnim JB (talijanska verzija) na sgs2, radi jako fino no ima problem s br brzim izbornikom ili kako se vec zove (onaj sto povuces s vrha ekrana) malo malo se zblesi taj izbornik i nemozes mu pristupiti nikako bez restarta . Dali je netko imao slicnih iskustava s oficijelnim JB, dali vama radi, ako da koja verzija? Ajde spasite da se maknem sa ICS jer je bruka los nakon JBa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2004 |
Guest
|
jel moguce iskljuciti cetvrtu automatsku rotaciju ekrana koju sam dobio s omega romom? dakle onu kad je telefon naopako, stock rom ima samo 3-normalno, lijevi landscape, desni landscape ta cetvrta me ubija, kad legnem na bok ne mogu surfati u landscapeu jer se slika okrene naopako, moram lezati na trbuhu i drzati mob u zraku ![]() mozda editirati neki sistemski file i to je to? pomagajte, pitao sam na xda forumu omega rom temi, pa posebno otvorio topic, pa poslao email developeru ali nitko me ne jebe ni 5%, vi ste mi posljednja nada rotation lockeri na jednu stranu sa marketa nije rjesenje ![]() ![]() (da, jos se nisam vratio na stock) |
![]() |
![]() |
#2005 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Imas Note2 ako se ne varam? Zar ne postoji opcija smart rotation upravo za takve slucajeve, iako bas i nije nesto pouzdana u mraku.. Druga solucija je instalirati jedan od popularnih launchera koji mogu podesiti okretanje ekrana u bilo kojoj kombinaciji, poput Nova ili Apex launchera... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2009 |
Premium
|
Evo dodjoh kuci i idem vidjeti sta je sa GT i5500,sve radi,wifi i ostale funkcije,trazi mrezu normalno,ali izbaci neki error kad se pokusam spojiti na ili t-mobile ili vip ili bilokoju,nesto kartica nije odgovarajuca tomato je kartica,tele2 i vip uredno radi,nadje mrezu,kao i kod tomato,samo nece spojiti,stalno nesto izbacuje... sto da radim,flasham neki drugi rom ili ? sad sam ga ugasio i vise nece upaliti,samo stoji bijeli posvijetljeni ekran,nece preko jig-a uci u download,ne reagira na usb wtf? a mob prije 10 min radio,surfao netom i skidao appove Zadnje izmijenjeno od: blava. 29.03.2013. u 17:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2010 |
Premium
|
Pitanje za ekipu na slim bean romu za s2. Imam najnoviju verziju roma, originalni kernel, 240 dpi. Imam problema s holo launcherom. Ponekad mi u meniju kod aplikacija I widgeta bude jako štekavo. Ponekad se kompletno zbrejka (stoped working). Mogu li ga nekako u postavkama "popraviti" ili bez milosti da idem na apex /nova?
![]() |
|
|