|
![]() |
#1711 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1712 | ||
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
![]() Ako ovo nije najveća glupost ikad izjavljena... Pa novac mu je JEDINI motiv što se i dalje bori po ringovima i riskira da završi u komi i s trajnim posljedicama! Šta misliš da se bori da bi zabavio tebe pred TV-om? Ili možda zato što ima fetiš dobivat udarce u glavu? Ako postoji i jedan sport s kojim se nitko ne bavi iz 'zabave' nego čisto radi para onda su to borbe po ringovima. Mogao bi malo i pratiti šta Mirko piše po netu, sam je nedavno rekao da su mu nudili 130.000 dolara za jednu borbu, a on je tražio 150.000, kasnije je čak izvukao 300.000 pošto se borio ozlijeđen. Osim toga, tako i treba, ako je imalo pametan pokušat će svaku borbu i svaki turnir izvući što više para, on je ipak brand koji košta i bio bi glup da pristaje na mizerne cifre. Citiraj:
Ne kažem da nije, bilo bi i sramotno da nije, ali taj mi je podatak jednostavno promakao pošto ja znam nešto drugo u vezi njegove saborske plaće, a o mirovini ne znam. Sve u svemu, taj saborski mandat mu je bio jedan veliki promašaj u životu, to je i sam rekao. Ali za jednu stvar mu skidam kapu, a to je da je on prijavljen u HR, odnosno ovdje plaća porez, ako se nije nešto promjenilo. Na onu stvar nataknem razne kosteliće, ljubičiće, čiliće, ivaniševiće (namjerno malim slovom) i ostale VELIKE hrvatske sportaše koji zarađuju milijune, a prijavili su se u monte carlu jer im je ovdje porez preskup i ne ostane dovoljno milijuna njima u džepu, i za takve da navijam? ... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1713 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
točnu definiciju ti ne znam, ali to nije sport kao kickbox/karate/hrvanje/judo/sinkronizirano plivanje nego institucija Tko je spomenuo da se novi borac u organizaciji bori za pojas? Nauči čitati s razumijevanjem.
![]() |
![]() |
#1714 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Ovo je vrlo relativno. Ne znam jeste li znali, ali čitao sam kako 60% NBA i 80% NFL igrača bankrotira u roku 5 godina od umirovljenja. A tamo se vrti veća lova nego u borilačkim sportovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1715 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: poltergeist. 19.03.2013. u 11:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1716 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1717 |
Premium
|
wnbeeeE, mislim da je poltergeist bio sarkastičan, naime ako pratiš mirkovu karijeru primjetio bi da se oduvijek bori s hlačicama na kojima su jedino kockice, bez ikakvih sponzora .
![]() |
#1718 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Mirko je bio extra talent i po meni neiskoristen potencijal bar u UFCu. Od pocetka do kraja UFC price nije napredovo bas nista, svi su znali njegovu igru i sanse su mu bila male sa nekim ozbiljnjim borcem, cista sreca ak se to moze tak zavt u tom sportu. Ocito je da je imao malo krive motivacije i da nije bio u tome 100%. Da je nebi se pripremo u dnevnoj sobi nego bi prije svakog meca proveo bar dva mjeseca u nekom jakom kampu u Americi ili sl. gdje bi imao sve najbolje. Nije da si to nebi mogao priustit. Ovaj k1 je prenapuhan i ne moze se usporedivat sa starim K1 ili sa UFCom. Mediji opet rade i svoje itd. S druge strane ne moze mu se nist osporit jer se sa 38 godina borio sa puno mladim, vecim i brzim borcima i dobio 3 borbe u jednoj veceri. Za mene to dosta za respect. Nadam se da bumo sad stali o njemu do neke nove borbe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1719 | |
Guest
|
Citiraj:
Uvijek se istina krije u pozadini, a ti ni ja nemamo blage veze o životu Mirka, ja mogu tvrditi samo ono što je jedino logično, a to je da mu je novac jedino na pameti, a ti mi navedi JEDAN razloga zbog kojeg se Mirko bori, a da nije novac. Pravi novci dolaze od organizatora, a ne od logotipa na hlačicama, koje nitko živ ne vidi niti gleda, nije to nogomet. I svakako pročitaj malo drugu stranu priče, onu koje ne vidiš na TV-u, od njegove najbliže osobe: http://www.profightstore.hr/novosti/...era/12530.aspx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1720 |
Premium
|
![]() |
#1721 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
uozbilji se. Citiraj:
![]() Ali i da tu ima neke istine, ti ocito ne shvacas sta je biznis. Iste stvari se dogadjaju svuda gdje se vrti lova. Pa tako i u UFCu gdje jedan Sonnen, nakon drugog poraza od Andersona Silve odmah dobije priliku za titulu u drugoj kategoriji. A da ne pricam da je covjek pao na doping testu prije xy vremena i bio suspendiran. Medjutim privlaci gledatelje pa mu stoga UFC daje superborbe i pokusava izvuci sto vise novaca iz njega. BIZNIS. I nista vise. Ja nikada nisam rekao da se Mirko ne bori zbog novaca. A zasto i ne bi? Jel tebi uzima novce? Krvavo ih zaradjuje i tko si ti ili bilo tko da mu to zamjeri? Posten hrvat, koji nije rob novca, hoce K - plus bon i radi za kokice? Ali reći da mu je novac JEDINA motivacija, moze samo onaj tko nije posvetio cijeli svoj zivot necemu i ne zna sta je to. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1722 | |
Guest
|
Citiraj:
Ovo je , oprosti, hrpa notornih gluposti. |
|
![]() |
![]() |
#1723 | ||
Guest
|
Nije, istina je negdje na pola, kao i uvijek, a i to je dovoljno da se povežu neke stvari. Uostalom, šta taj Mijatović ima od laganja? Apsolutno ništa. Citiraj:
Citiraj:
Je, je, eto ti koji si Mirka vidio samo TV-u i tu i tamo nešto pročitao u novinama znaš bolje o njegovom životu. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1724 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
i onda se brisu moji postovi i proziva me se radi flejmanja?! ![]() dakle, evo vam svega malo u detalje ![]() mirko je ipak samo balkanac ![]()
![]() |
#1725 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() Mirkec,da si barem milju izvuko, a ne samo 300 iljada,nisi od sirotinje uzeo ![]()
![]() |
![]() |
#1726 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1728 |
Guest
|
Plaćanje poreza i davanje u dobrotvorne svrhe su dva različita svemira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1729 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dečki, ja vas lijepo molim da prestanete spamat, par stranica bi bilo sasvim dosta...
![]() |
#1730 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1731 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Malo zamrla tema, pa da je malo osvježim... Dakle, u ovom mjesecu ćemo svaki vikend gledat UFC i to top borbe svakog vikenda. 6.4. je event "UFC on Fuel TV: Mousasi vs. Latifi" i borbe su: Gegard Mousasi vs. Ilir Latifi Ross Pearson vs. Ryan Couture Matt Mitrione vs. Phil De Fries Brad Pickett vs. Mike Easton Diego Brandao vs. Pablo Garza Akira Corassani vs. Robbie Peralta Nažalost nećemo gledat Gustafssona jer je zaradio posjekotinu na obrvi prilikom sparing meča, glupan. 13.4. je "The Ultimate Fighter 17 Finale", a borbe su: Urijah Faber vs. Scott Jorgensen Miesha Tate vs. Cat Zingano (žene) Travis Browne vs. Gabriel Gonzaga te naravno dvojica finalista TUF-a. Ova sezona TUF-a ima stvarno jednog bad ass lika Uriah Hall-a, samo pogledajte ovaj nokaut: TUF 17 - Uriah Hall vs. Adam Cella - One of the Nastiest KO Ever Poslije te je imao još jednu borbu i opet nokaut, ali ovaj put u 10 sekundi prve runde, isto je lika uspavao na duže vrijeme. 20.4. je na redu "UFC on Fox: Henderson vs. Melendez". Borbe: Benson Henderson (c) vs. Gilbert Melendez Frank Mir vs. Daniel Cormier Nate Diaz vs. Josh Thomson Matt Brown vs. Jordan Mein Henderson brani titulu protiv Strikeforce prvaka Melendeza, trebala bi biti odlična borba. Cormier koji je impresionirao sve u Strikeforce-u ide na Frank Mir-a koji se pokušava vratit u vrh HW divizije. Cormier je također izjavio da se poslije ove borbe spušta u LHW jer se ne želi borit u istoj diviziji kao njegov trening partner Cain Velasquez. 27.4. po meni najiščekivaniji event "UFC 159: Jones vs. Sonnen", borbe su: Jon Jones vs. Chael Sonnen Michael Bisping vs. Alan Belcher Roy Nelson vs. Cheick Kongo Phil Davis vs. Vinny Magalhaes Jim Miller vs. Pat Healy Nakon što se Henderson ozlijedio pred UFC 151, Dana White nije mogao pronaći protivnika Jonesu tj. nitko nije htio prihvatit borbu, osim naravno, jednog jedinog Chael P. Sonnena koji je odmah prihvatio borbu, ali je onda Jones odbijo borit se protiv njega te je UFC 151 otkazan. Nedugo zatim Dana White je objavio da će treneri TUF-a 17 biti Jones i Sonnen te će se ipak na kraju sezone susrestu u Oktagonu. Još dvije zanimljive borbe su Bisping vs Belcher i Nelson vs Kongo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1732 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ide li mozda neko od vas na ovaj CRO MMA League 13. 04.? Karte su 35 kn. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1733 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Uriah je moj favorit, ali je očajan na parteru. Bit će zanimljivo ako ga ovaj uspije dobiti na pod. Ali ako Uriah usavrši (a siguran sam da bude) tehnike na parteru mislim da gledamo novog prvaka (poserem se u usta onom LGBT brazilcu).
![]() |
#1734 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1735 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#1736 |
Guest
|
koja je ovo primitiva u areni zvana Croatia MMA..ne znaš ko je gori,publika ili natjecatelji |
![]() |
![]() |
#1737 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
A sto si ti ocekivao? Publika je svugdje ista, progoglaj si malo iskustva UFC fanova... Sto se tice natjecatelja, tek su poceli sa mma natjecanjima, nemoze se ocekivati neki ogromni kalibar boraca, ali talenta ima. Ovo su tek pocetci, suludo je nesto extra ocekivati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1738 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Jedva cekam american gangstera i cackalicu. Show! najjace mi je bilo ka je ovaj odbil fajt, ovaj zadnji kad je chael uletit htio, a nitko drugi nije, citirat cu; “I just don’t know why he won’t fight me next Saturday, I mean what else does he have to do? Is there like a wine tasting at the local racetrack or something I haven’t heard about?” apropo jonesovog cuganja i to.. chael je najjaci trash talker svih vremena, ne samo sporta, opcenito. ako sve faila, tip ima zagarantiranu karijeru u standup-u, koediji mislim ne K1 ![]() Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 15.04.2013. u 00:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1739 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1740 |