Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.03.2013., 17:17   #1711
vision19
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2011
Citiraj:
Autor estugarda Pregled postova
Uspjeh možda, ali najveći nije 100%.
Da su na turniru bili Ghita, Schilt, Overeem, Bonjasky, Hunt...da se borio barem sa Badr Hari ili nekim od ove dvojice, onda bi možda bio najveći, ali ovak kao neku večer nije sigurno. I na onom Pride turniru 2006 je falio ključni lik, ali to je ipak bila druga klasa borbe. Svaka Mirku čast, ali da je neki ne znam kakav uspjeh; nije. Dovoljno za kraj, rekao bih.
A dobro to je tvoje mišljenje. Ja kažem da je najveći uspjeh zbob njegovih godina. I da su bili Ghita, Schilt potukli bi se međusobno i opet bi netko rekao da nije uspjeh. A jedini protivnik s kojim želim još Mirka prije mirovine jest Hari.
Staro 18.03.2013., 17:29   #1712
Rade0n
Guest

Datum registracije: Jun 2012
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Mirko je tip čovjeka kojem novac nije primarni motiv već duže vremena.
Uzalud objašnjavam vjerojatno, ali on je financijsku sigurnost za 3 generacije
osigurao davnih dana.
Ono što je većini mozgova na ovim prostora nepojmljivo,
je to da novac ne može sve i postoji točka kad ga ima dosta i ne nije
pohlepa glavna pokretačka snaga i ne nisu krađa i gramzljivost "snalažljivost" i
da, postoje još ljudi kao Mirko kojima je ljudskost najvažniji faktor.

Ako ovo nije najveća glupost ikad izjavljena...
Pa novac mu je JEDINI motiv što se i dalje bori po ringovima i riskira da završi u komi i s trajnim posljedicama!
Šta misliš da se bori da bi zabavio tebe pred TV-om? Ili možda zato što ima fetiš dobivat udarce u glavu?
Ako postoji i jedan sport s kojim se nitko ne bavi iz 'zabave' nego čisto radi para onda su to borbe po ringovima.
Mogao bi malo i pratiti šta Mirko piše po netu, sam je nedavno rekao da su mu nudili 130.000 dolara za jednu borbu, a on je tražio 150.000, kasnije je čak izvukao 300.000 pošto se borio ozlijeđen.

Osim toga, tako i treba, ako je imalo pametan pokušat će svaku borbu i svaki turnir izvući što više para, on je ipak brand koji košta i bio bi glup da pristaje na mizerne cifre.

Citiraj:
Jedan primjer samo.
Čovjek se odrekao saborske mirovine i penzije u dobrotvorne svrhe.
Onaj tko ga je pratio ovih godina njemu
ni ne treba objašnjavati, a onaj tko zna čitati između redova imao je u tom
vremenu vidjeti tko ,što i kakav čovjek je Mirko.
Molim te da mi linkaš gdje on kaže da se odrekao saborske mirovine.
Ne kažem da nije, bilo bi i sramotno da nije, ali taj mi je podatak jednostavno promakao pošto ja znam nešto drugo u vezi njegove saborske plaće, a o mirovini ne znam.
Sve u svemu, taj saborski mandat mu je bio jedan veliki promašaj u životu, to je i sam rekao.

Ali za jednu stvar mu skidam kapu, a to je da je on prijavljen u HR, odnosno ovdje plaća porez, ako se nije nešto promjenilo.
Na onu stvar nataknem razne kosteliće, ljubičiće, čiliće, ivaniševiće (namjerno malim slovom) i ostale VELIKE hrvatske sportaše koji zarađuju milijune, a prijavili su se u monte carlu jer im je ovdje porez preskup i ne ostane dovoljno milijuna njima u džepu, i za takve da navijam?
...
Rade0n je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2013., 19:45   #1713
pimp
Premium

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor vision19 Pregled postova
A UFC je državna firma il šta ? Ne kužim šta je K1 po tebi?

Mirkov najveći uspijeh je osvajanje K1 pojasa sa 38 godina.

Zadnje, ali ne najmanje bitno, novi borac u organizaciji se nikada ne fajta odmah za pojas jer bi to bilo idiotski po defaultu.

Toliko o tome ti izgleda ni ne razumiješ šta znači MMA
ne, privatna firma, isto kao i K-1, ne kužiš što je K-1 po meni? pa ne odlučujem ja, K-1 nije sport nego organizacija, to nije po meni nego po njima, brand/organizacija/promotorska kuca koja zastupa kickbox,

točnu definiciju ti ne znam, ali to nije sport kao kickbox/karate/hrvanje/judo/sinkronizirano plivanje nego institucija

Tko je spomenuo da se novi borac u organizaciji bori za pojas? Nauči čitati s razumijevanjem.
Staro 18.03.2013., 20:33   #1714
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Mirko je tip čovjeka kojem novac nije primarni motiv već duže vremena.
Uzalud objašnjavam vjerojatno, ali on je financijsku sigurnost za 3 generacije
osigurao davnih dana.
Ovo je vrlo relativno. Ne znam jeste li znali, ali čitao sam kako 60% NBA i 80% NFL igrača bankrotira u roku 5 godina od umirovljenja. A tamo se vrti veća lova nego u borilačkim sportovima.
morph je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2013., 23:14   #1715
poltergeist
Premium
Moj komp

poltergeist's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova

Ako ovo nije najveća glupost ikad izjavljena...
Pa novac mu je JEDINI motiv što se i dalje bori po ringovima i riskira da završi u komi i s trajnim posljedicama!
Šta misliš da se bori da bi zabavio tebe pred TV-om? Ili možda zato što ima fetiš dobivat udarce u glavu?
Ako postoji i jedan sport s kojim se nitko ne bavi iz 'zabave' nego čisto radi para onda su to borbe po ringovima.
Mogao bi malo i pratiti šta Mirko piše po netu, sam je nedavno rekao da su mu nudili 130.000 dolara za jednu borbu, a on je tražio 150.000, kasnije je čak izvukao 300.000 pošto se borio ozlijeđen.

Osim toga, tako i treba, ako je imalo pametan pokušat će svaku borbu i svaki turnir izvući što više para, on je ipak brand koji košta i bio bi glup da pristaje na mizerne cifre.
Zato je hvala bogu bio jedini borac na svijetu koji je imao sponzore poljepljene po hlacicama i jedini je imao tamo neki transparent iza ledja pun sponzora kada je bio u UFCu. Bas se vidi da mu je lova jedino na pameti..

Citiraj:
Autor wnbeeeE Pregled postova
?

A sto su sponzori nego lova ? Svašta.

Zadnje izmijenjeno od: poltergeist. 19.03.2013. u 11:42.
poltergeist je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2013., 23:38   #1716
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor poltergeist Pregled postova
Zato je hvala bogu bio jedini borac na svijetu koji je imao sponzore poljepljene po hlacicama i jedini je imao tamo neki transparent iza ledja pun sponzora kada je bio u UFCu. Bas se vidi da mu je lova jedino na pameti..

?

A sto su sponzori nego lova ? Svašta.
wnbeeeE je offline   Reply With Quote
Staro 19.03.2013., 00:47   #1717
pimp
Premium

wnbeeeE, mislim da je poltergeist bio sarkastičan, naime ako pratiš mirkovu karijeru primjetio bi da se oduvijek bori s hlačicama na kojima su jedino kockice, bez ikakvih sponzora .
Staro 19.03.2013., 02:01   #1718
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Mirko je bio extra talent i po meni neiskoristen potencijal bar u UFCu. Od pocetka do kraja UFC price nije napredovo bas nista, svi su znali njegovu igru i sanse su mu bila male sa nekim ozbiljnjim borcem, cista sreca ak se to moze tak zavt u tom sportu. Ocito je da je imao malo krive motivacije i da nije bio u tome 100%. Da je nebi se pripremo u dnevnoj sobi nego bi prije svakog meca proveo bar dva mjeseca u nekom jakom kampu u Americi ili sl. gdje bi imao sve najbolje. Nije da si to nebi mogao priustit.
Ovaj k1 je prenapuhan i ne moze se usporedivat sa starim K1 ili sa UFCom. Mediji opet rade i svoje itd. S druge strane ne moze mu se nist osporit jer se sa 38 godina borio sa puno mladim, vecim i brzim borcima i dobio 3 borbe u jednoj veceri. Za mene to dosta za respect. Nadam se da bumo sad stali o njemu do neke nove borbe.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 19.03.2013., 16:55   #1719
Rade0n
Guest

Citiraj:
lol, zašto neki misle da je sve onako kako se vidi na TV-u??
Uvijek se istina krije u pozadini, a ti ni ja nemamo blage veze o životu Mirka, ja mogu tvrditi samo ono što je jedino logično, a to je da mu je novac jedino na pameti, a ti mi navedi JEDAN razloga zbog kojeg se Mirko bori, a da nije novac.
Pravi novci dolaze od organizatora, a ne od logotipa na hlačicama, koje nitko živ ne vidi niti gleda, nije to nogomet.

I svakako pročitaj malo drugu stranu priče, onu koje ne vidiš na TV-u, od njegove najbliže osobe: http://www.profightstore.hr/novosti/...era/12530.aspx
Staro 19.03.2013., 17:17   #1720
pimp
Premium

Rade0n mogao si i prvi dio intervjua linkati
http://www.profightstore.hr/novosti/...anu/12498.aspx
Staro 20.03.2013., 17:04   #1721
poltergeist
Premium
Moj komp

poltergeist's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Pravi novci dolaze od organizatora, a ne od logotipa na hlačicama, koje nitko živ ne vidi niti gleda, nije to nogomet.
daj...
uozbilji se.

Citiraj:
I svakako pročitaj malo drugu stranu priče, onu koje ne vidiš na TV-u, od njegove najbliže osobe: http://www.profightstore.hr/novosti/...era/12530.aspx
Znaci sve sto jedan Mijatovic kaze je po defaultu istina. Pa dobro, onda tako i ja mogu reci da sam ti vidio sestru prosli vikend u disku kako pada preko stolica. I nije se bas ponasala damski..

Ali i da tu ima neke istine, ti ocito ne shvacas sta je biznis. Iste stvari se dogadjaju svuda gdje se vrti lova. Pa tako i u UFCu gdje jedan Sonnen, nakon drugog poraza od Andersona Silve odmah dobije priliku za titulu u drugoj kategoriji. A da ne pricam da je covjek pao na doping testu prije xy vremena i bio suspendiran. Medjutim privlaci gledatelje pa mu stoga UFC daje superborbe i pokusava izvuci sto vise novaca iz njega. BIZNIS. I nista vise.

Ja nikada nisam rekao da se Mirko ne bori zbog novaca. A zasto i ne bi? Jel tebi uzima novce? Krvavo ih zaradjuje i tko si ti ili bilo tko da mu to zamjeri? Posten hrvat, koji nije rob novca, hoce K - plus bon i radi za kokice?
Ali reći da mu je novac JEDINA motivacija, moze samo onaj tko nije posvetio cijeli svoj zivot necemu i ne zna sta je to.
Staro 20.03.2013., 17:42   #1722
ivan77
Guest

Citiraj:

Ovo je , oprosti, hrpa notornih gluposti.
  Reply With Quote
Staro 20.03.2013., 19:00   #1723
Rade0n
Guest

Citiraj:
Znaci sve sto jedan Mijatovic kaze je po defaultu istina.
Nije, istina je negdje na pola, kao i uvijek, a i to je dovoljno da se povežu neke stvari.
Uostalom, šta taj Mijatović ima od laganja? Apsolutno ništa.

Citiraj:
Ja nikada nisam rekao da se Mirko ne bori zbog novaca. A zasto i ne bi? Jel tebi uzima novce? Krvavo ih zaradjuje i tko si ti ili bilo tko da mu to zamjeri? Posten hrvat, koji nije rob novca, hoce K - plus bon i radi za kokice?
A di sam ja rekao da mu išta zamjeram? Daj čitaj postove.

Citiraj:
Ali reći da mu je novac JEDINA motivacija, moze samo onaj tko nije posvetio cijeli svoj zivot necemu i ne zna sta je to.
U ovome trenutku (a i unazad koju godinu) Mirko se bori isključivo radi novca, on se odavno dokazao i stvorio svoje ime, danas mu to više nije potrebno, sprema si novce za penziju, ne treba biti nešto posebno pametan da se to zaključi.

Citiraj:
Ovo je , oprosti, hrpa notornih gluposti.
Je, je, eto ti koji si Mirka vidio samo TV-u i tu i tamo nešto pročitao u novinama znaš bolje o njegovom životu.
Staro 20.03.2013., 19:12   #1724
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
i onda se brisu moji postovi i proziva me se radi flejmanja?!

dakle, evo vam svega malo u detalje

mirko je ipak samo balkanac )
Staro 20.03.2013., 19:38   #1725
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Posten hrvat, koji nije rob novca, hoce K - plus bon i radi za kokice?
Radi za minimalac i još pristaje na kompenzaciju bonovima,jer,novac je zlo...fina mantra
Mirkec,da si barem milju izvuko, a ne samo 300 iljada,nisi od sirotinje uzeo
Staro 20.03.2013., 19:57   #1726
Rade0n
Guest

Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
nisi od sirotinje uzeo
a ni sirotinji dao...
Staro 20.03.2013., 20:27   #1727
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
a ni sirotinji dao...
Sviđalo ti se da plaća porez,sad malo mijenjaš priču?
Staro 20.03.2013., 20:33   #1728
Rade0n
Guest

Plaćanje poreza i davanje u dobrotvorne svrhe su dva različita svemira.
Staro 20.03.2013., 20:35   #1729
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Dečki, ja vas lijepo molim da prestanete spamat, par stranica bi bilo sasvim dosta...

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2013., 10:36   #1730
ivan77
Guest

Citiraj:
Plaćanje poreza i davanje u dobrotvorne svrhe su dva različita svemira.
Kao i davanje u drobrotvorne svrhe iz srca i davanje u dobrotvorne svrhe radi
samo-promocije i ego tripa.
(Sory Jelc , samo još ova replika, mislim da fali na ovaj zaključak , neću više)
  Reply With Quote
Staro 04.04.2013., 17:33   #1731
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Malo zamrla tema, pa da je malo osvježim...

Dakle, u ovom mjesecu ćemo svaki vikend gledat UFC i to top borbe svakog vikenda.

6.4. je event "UFC on Fuel TV: Mousasi vs. Latifi" i borbe su:

Gegard Mousasi vs. Ilir Latifi
Ross Pearson vs. Ryan Couture
Matt Mitrione vs. Phil De Fries
Brad Pickett vs. Mike Easton
Diego Brandao vs. Pablo Garza
Akira Corassani vs. Robbie Peralta

Nažalost nećemo gledat Gustafssona jer je zaradio posjekotinu na obrvi prilikom sparing meča, glupan.

13.4. je "The Ultimate Fighter 17 Finale", a borbe su:

Urijah Faber vs. Scott Jorgensen
Miesha Tate vs. Cat Zingano (žene)
Travis Browne vs. Gabriel Gonzaga
te naravno dvojica finalista TUF-a.

Ova sezona TUF-a ima stvarno jednog bad ass lika Uriah Hall-a, samo pogledajte ovaj nokaut:

TUF 17 - Uriah Hall vs. Adam Cella - One of the Nastiest KO Ever

Poslije te je imao još jednu borbu i opet nokaut, ali ovaj put u 10 sekundi prve runde, isto je lika uspavao na duže vrijeme.

20.4. je na redu "UFC on Fox: Henderson vs. Melendez". Borbe:

Benson Henderson (c) vs. Gilbert Melendez
Frank Mir vs. Daniel Cormier
Nate Diaz vs. Josh Thomson
Matt Brown vs. Jordan Mein

Henderson brani titulu protiv Strikeforce prvaka Melendeza, trebala bi biti odlična borba.
Cormier koji je impresionirao sve u Strikeforce-u ide na Frank Mir-a koji se pokušava vratit u vrh HW divizije. Cormier je također izjavio da se poslije ove borbe spušta u LHW jer se ne želi borit u istoj diviziji kao njegov trening partner Cain Velasquez.

27.4. po meni najiščekivaniji event "UFC 159: Jones vs. Sonnen", borbe su:

Jon Jones vs. Chael Sonnen
Michael Bisping vs. Alan Belcher
Roy Nelson vs. Cheick Kongo
Phil Davis vs. Vinny Magalhaes
Jim Miller vs. Pat Healy

Nakon što se Henderson ozlijedio pred UFC 151, Dana White nije mogao pronaći protivnika Jonesu tj. nitko nije htio prihvatit borbu, osim naravno, jednog jedinog Chael P. Sonnena koji je odmah prihvatio borbu, ali je onda Jones odbijo borit se protiv njega te je UFC 151 otkazan. Nedugo zatim Dana White je objavio da će treneri TUF-a 17 biti Jones i Sonnen te će se ipak na kraju sezone susrestu u Oktagonu. Još dvije zanimljive borbe su Bisping vs Belcher i Nelson vs Kongo.
Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2013., 22:22   #1732
zhaccc
Premium
Moj komp

zhaccc's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Malo zamrla tema, pa da je malo osvježim...

Dakle, u ovom mjesecu ćemo svaki vikend gledat UFC i to top borbe svakog vikenda.

6.4. je event "UFC on Fuel TV: Mousasi vs. Latifi" i borbe su:

Gegard Mousasi vs. Ilir Latifi
Ross Pearson vs. Ryan Couture
Matt Mitrione vs. Phil De Fries
Brad Pickett vs. Mike Easton
Diego Brandao vs. Pablo Garza
Akira Corassani vs. Robbie Peralta

Nažalost nećemo gledat Gustafssona jer je zaradio posjekotinu na obrvi prilikom sparing meča, glupan.

13.4. je "The Ultimate Fighter 17 Finale", a borbe su:

Urijah Faber vs. Scott Jorgensen
Miesha Tate vs. Cat Zingano (žene)
Travis Browne vs. Gabriel Gonzaga
te naravno dvojica finalista TUF-a.

Ova sezona TUF-a ima stvarno jednog bad ass lika Uriah Hall-a, samo pogledajte ovaj nokaut:

TUF 17 - Uriah Hall vs. Adam Cella - One of the Nastiest KO Ever

Poslije te je imao još jednu borbu i opet nokaut, ali ovaj put u 10 sekundi prve runde, isto je lika uspavao na duže vrijeme.

20.4. je na redu "UFC on Fox: Henderson vs. Melendez". Borbe:

Benson Henderson (c) vs. Gilbert Melendez
Frank Mir vs. Daniel Cormier
Nate Diaz vs. Josh Thomson
Matt Brown vs. Jordan Mein

Henderson brani titulu protiv Strikeforce prvaka Melendeza, trebala bi biti odlična borba.
Cormier koji je impresionirao sve u Strikeforce-u ide na Frank Mir-a koji se pokušava vratit u vrh HW divizije. Cormier je također izjavio da se poslije ove borbe spušta u LHW jer se ne želi borit u istoj diviziji kao njegov trening partner Cain Velasquez.

27.4. po meni najiščekivaniji event "UFC 159: Jones vs. Sonnen", borbe su:

Jon Jones vs. Chael Sonnen
Michael Bisping vs. Alan Belcher
Roy Nelson vs. Cheick Kongo
Phil Davis vs. Vinny Magalhaes
Jim Miller vs. Pat Healy

Nakon što se Henderson ozlijedio pred UFC 151, Dana White nije mogao pronaći protivnika Jonesu tj. nitko nije htio prihvatit borbu, osim naravno, jednog jedinog Chael P. Sonnena koji je odmah prihvatio borbu, ali je onda Jones odbijo borit se protiv njega te je UFC 151 otkazan. Nedugo zatim Dana White je objavio da će treneri TUF-a 17 biti Jones i Sonnen te će se ipak na kraju sezone susrestu u Oktagonu. Još dvije zanimljive borbe su Bisping vs Belcher i Nelson vs Kongo.
Jedva cekam. Sad neko vrijeme nije bilo UFC-a, srecom tu su TUF i Bellator.

Ide li mozda neko od vas na ovaj CRO MMA League 13. 04.? Karte su 35 kn.
zhaccc je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2013., 20:56   #1733
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Uriah je moj favorit, ali je očajan na parteru. Bit će zanimljivo ako ga ovaj uspije dobiti na pod.
Ali ako Uriah usavrši (a siguran sam da bude) tehnike na parteru mislim da gledamo novog prvaka (poserem se u usta onom LGBT brazilcu).

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2013., 20:59   #1734
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
Uriah je moj favorit, ali je očajan na parteru. Bit će zanimljivo ako ga ovaj uspije dobiti na pod.
Ali ako Uriah usavrši (a siguran sam da bude) tehnike na parteru mislim da gledamo novog prvaka (poserem se u usta onom LGBT brazilcu).
Očajan u parteru? U ovom polu finalu protiv Andrewsa je baš pokazao da je dobar i tamo,sa ledja je počeo seriju kojom ga je dovršio.Sonnen je u pravu kad veli da je čovjek za izazivača. Bit će fora vidjeti prvi i zadnji njegov pick u finalu, Celvinu svaka čast kako je dogurao do finala. Bit ce to krasno Bad Guys finale
Router je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2013., 23:45   #1735
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Počinju prelimovi na fejsbuli!

https://www.facebook.com/UFC/app_247211121995467

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2013., 18:04   #1736
ivan77
Guest

koja je ovo primitiva u areni zvana Croatia MMA..ne znaš ko je gori,publika ili natjecatelji
  Reply With Quote
Staro 14.04.2013., 21:01   #1737
zhaccc
Premium
Moj komp

zhaccc's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
koja je ovo primitiva u areni zvana Croatia MMA..ne znaš ko je gori,publika ili natjecatelji
A sto si ti ocekivao? Publika je svugdje ista, progoglaj si malo iskustva UFC fanova... Sto se tice natjecatelja, tek su poceli sa mma natjecanjima, nemoze se ocekivati neki ogromni kalibar boraca, ali talenta ima. Ovo su tek pocetci, suludo je nesto extra ocekivati...
zhaccc je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2013., 23:59   #1738
gsxr750k9
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2011
Jedva cekam american gangstera i cackalicu.
Show!

najjace mi je bilo ka je ovaj odbil fajt, ovaj zadnji kad je chael uletit htio, a nitko drugi nije, citirat cu;
“I just don’t know why he won’t fight me next Saturday, I mean what else does he have to do? Is there like a wine tasting at the local racetrack or something I haven’t heard about?”

apropo jonesovog cuganja i to..
chael je najjaci trash talker svih vremena, ne samo sporta, opcenito.
ako sve faila, tip ima zagarantiranu karijeru u standup-u, koediji mislim ne K1

Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 15.04.2013. u 00:06.
gsxr750k9 je offline   Reply With Quote
Staro 18.04.2013., 17:02   #1739
Zellenny
Premium
Moj komp

Zellenny's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Ne znam tko je ovo, ali je smiješno

http://2.asset.soup.io/asset/4111/3074_5353.gif
Zellenny je offline   Reply With Quote
Staro 18.04.2013., 19:51   #1740
wnbeeeE