|
![]() |
#5221 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
HOS je strašan mobitel, sve leti na njemu ko na jačem quad bratu, doslovce je i brži od njega u nekim stvarima, tipa otvaranje nekih aplikacija i sl. Ne znam kako no vidio sam na svoje oči kako brže otvara GMaps, Poruke i WhatsApp. Imao sam HOS, a lega HOX i baš smo ih uspoređivali. Jbg, HOX ima za dosta bolji ekran i kameru no u svemu ostalom HOS je odmah tu, ako ga uspiješ naći za normalnu cifru definitivno preporuka. Jedini problem je kaj je kod nas dosta rijedak i imaju dvije verzije, obični i S3 (C2), obični ima dualcore Kraita 1,5Ghz, a C2 dualcore Scorpiona na 1,7GHz, sve ostalo je identično. Navodno je C2 nešto sporiji, ali vidljivo samo u sintetičkim testovima. |
![]() |
![]() |
#5223 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Čini li se to meni da mu je pod dodatnom opremom punjač (wall charger) za 3,99$? Na koji se način inače puni? Preko usb-a?
#5224 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5225 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#5227 |
Guest
|
Kako ja volim ove nove Motorole zbog svojih baterija i zbog toga držim fige i ako sve prođe kak spada. Sljedeći mobač bi mogla biti Motorola nakon duuuugo vremena ![]() |
![]() |
#5228 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5229 |
Premium
|
Šteta što Mota nema kod nas. Dobro izgledaju, djeluju kvalitetno (nažalost, nisam imao prilike rukovati s nijednom), baterija traju duuuugo, a sad kad dobije vanilla Android, bit će žestoka konkurencija Nexus seriji.
#5230 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Meni se nekak čini da bum ja dugo još ostal na Desireu. Sad čitam po forumima da ako Čajniz mob rikne, oni kažu "pošalji ga natrag" i da je procedura cca 1-2 mjeseca dok ga oni pogledaju, pa dok ga resendaju pa opet pizdarije oće proć carinu ili neće i eto nas na 3-4 mjeseca ![]() Možda ipak uzmem na kraju One X, budući su oko 2000-2200 i pregazim svoje obećanje da neću preko 1500kn ![]() UPDATE: Tele 2 mi nudi popust, ali moraju ga izračunati za pojedinu tarifu. Kao "bit će jako dobra ponuda, ali morate doći na prodajno mjesto" ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 19.03.2013. u 12:20. |
|
![]() |
![]() |
#5231 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Pa naormalno da je HOX "brži", ne shvaćaš poantu, govorim za svakodnevni rad na mobitelu, gaming i ostale stvari su druga priča... Vjerovatno te neke basic mobilne aplikacije nisu multithreaded optimizirane pa efikasnost Kraita naspram Tegre 3 dolazi do izražaja. |
![]() |
![]() |
#5232 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Nista od CM-a za S4 http://www.sammobile.com/2013/03/19/...he-galaxy-s-4/ |
![]() |
![]() |
#5233 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Objašnjeno sve ovdje http://blog.gsmarena.com/cyanogenmod...the-galaxy-s4/ |
|
![]() |
![]() |
#5235 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#5236 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#5237 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() A ti ako mi imaš što osobno i dalje reći, javi se u PM. To vrijedi i za sve ostale poklopce koji znaju samo vrijeđati |
|
![]() |
![]() |
#5238 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5240 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
#5241 |
Guest
|
Ne kužim, meni od početka Google Now normalno dao da stavim C, isto kao što stavim 24hr clock i slično. |
![]() |
#5243 |
Guest
|
|
![]() |
#5245 |
Premium
|
Xiaomi je opet izbacio ludu pilu jaču i od S4 -> Mi-3. Očekivana cijena: 320$. Šteta što se ne prodaju izvan Kine. http://www.unwiredview.com/2013/03/2...0-mah-battery/
#5246 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Može se napraviti presell OVDJE. 470 dolara. |
|
![]() |
![]() |
#5247 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Zasto Samsung ne objavi dokumentaciju za MHL? |
![]() |
![]() |
#5248 | |
Premium
|
Citiraj:
Neka je i 470$, još uvijek je jeftino u odnosu na ostalu ekipu sličnih karakteristika.
![]() |
#5249 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Eventualno ZoPo dolazi u obzir budući imaju lager u Udinama u Italiji pa ako i rikne, pošalje ili dostavi se u Udine. Ovi ostali nemaju Europskih lagera... mada se Xiaomi pretio da mu je Kina premala i da će otvoriti poslovnicu u Europi. Bit će da se boje rata patenata. |
|
![]() |
![]() |
#5250 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|