Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.03.2013., 11:21   #1651
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Marokanac je imao protekciju, zaslužio je jedno brojanje a na kraju borbe nije imao snage osim za izbjegavanje borbe. Tukao je previše među noge. Bila je to dobra borba, najatraktivnija na turniru ali Hari je popio fine udarce.
Mirko nije imao protekcije, suci su ga javno opominjali a prevaga u bodovanju kod domaćeg terena i većeg imena je normalan stvar. Iako tu neke protekcije nije ni bilo. Miller je bio previše oprezan i trebao je riskirati puno više protiv takvog imena. Pa nije valjda onom izvedbom iskreno očekivao pobjedu.
Mladenxy je online   Reply With Quote
Staro 16.03.2013., 11:56   #1652
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008

Diaz je fino razljutio GSPa. Bilo je burno i na presici.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2013., 12:07   #1653
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Neznam što se svi kačite na tu prvu borbu mirka, pa Miller nije ništa pokazao osim da je 20kg teži od Mirka. Ostalo sve ok, a i da je bilo nekog popuštanja, zasluženo.

Fora superfights mečevi, preokret Zoraja odličan. Baš se vidi što jedan udarac u pravo mjesto može napravit.

Nego, tko je cura što je nosala brojeve rundi, ona u crvenom?
Staro 16.03.2013., 13:36   #1654
Borg789
Registered User

Datum registracije: Sep 2010
Veličanstvena pobjeda Mirka na domaćem terenu.

http://www.jubito.com.hr/video/166/m...-zagreb-finale
Borg789 je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2013., 13:46   #1655
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Meni se čini da ovdje malo ljudi zna prepoznat pravog i iskusnog borca. Mirko je u svaku borbu ušao baš kako treba, bez srljanja i pametno. Kratke, brze kombinacije i vrhunska obrana. On svaki udarac protivnika čita i brani.To što ovi mulci letaju okolo ko maniti pa izgleda da su super opasni nije mjerilo. To letenje Mirko i ostale iskusnjare znaju smirit. Jedino je falio što nije koristio low kickove protiv Millera. Dobro odrađen turnir.
Staro 16.03.2013., 14:25   #1656
ivan77
Guest

Upravo to , dobijem diahreu od nekih "znalaca", a Mirko,
je sportaš vrhunski koji je jučer fino,smireno, taktički ušao u
prvu rundu , brzim kontrama riješio prve dvije borbe i pokazao što zna u trećoj-
Taj čovjek je i u privatnom životu - ljudina!
Jedan od naših rijetkih sportaša kome kapa do poda.
Čak se nisam ni kladio na njega , premda je bio kef. 3 ,-poklon,
jer je čovjek jedna izuzetno kvalitetna osobnost.
  Reply With Quote
Staro 16.03.2013., 14:29   #1657
vision19
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2011
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Upravo to , dobijem diahreu od nekih "znalaca", a Mirko,
je sportaš vrhunski koji je jučer fino,smireno, taktički ušao u
prvu rundu , brzim kontrama riješio prve dvije borbe i pokazao što zna u trećoj-
Taj čovjek je i u privatnom životu - ljudina!
Jedan od naših rijetkih sportaša kome kapa do poda.
Čak se nisam ni kladio na njega , premda je bio kef. 3 ,-poklon,
jer je čovjek jedna izuzetno kvalitetna osobnost.
Baš to, ima ogromno iskustvo i ovi mladi trebaju još nekoliko borbi proći da bi to imali. Životinjski je jak za 38 godina.

Što se tiče Harija, lik sigurno nije glumio ozljedu, mislim nema smisla, nagrada je 1M $. Svi znamo da je to superteška kategorija, može Hari ući u finale s 1 nogom i 1 high kickom osvojiti nagradu tako da priče o puštanju ne drže vodu.

EDIT: Ispravak netočnog navoda, sad vidim da je Overeem osvojio K1 i Pride a ne samo Mirko

U svakom slučaju fenomen je naš Mirko

Citiraj:
Ljudi ne budite naivni,badr hari je bio običan PR da se arena napuni depresivnim i demoralizirnim hrvatima bez kinte u džepu,da ne ispadne da se mirko nema s kim pošteno potuć,odradio je 1 borbu i otišao kući,"slomio stopalo" je sve dio zamišljene priče,pa onda onog bosanca izvuku "iz restorana",opet ludnica u areni gdje je 50% bosanaca bilo...sve u svemu dobro osmišljen show program,nimalo uvjerljivo ako se mene pita...
Ne znam jesi ti gledao event ili lupetaš napamet, ali 50% kako ih ti nazivaš bosanaca je kupilo karte jer je znalo da će u rezervnom meču biti namješteno da pobjedi BiH borac i da će se onda namjestiti da se u polufinalu ozlijede oba borca pa da taj 'bosanac' upadne? To je nategnuto i za španjolsku sapunicu.

Zadnje izmijenjeno od: vision19. 16.03.2013. u 14:39.
vision19 je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2013., 14:48   #1658
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor vision19 Pregled postova
EDIT: Ispravak netočnog navoda, sad vidim da je Overeem osvojio K1 i Pride a ne samo Mirko
Ne Pride, pokorio je "samo" K1, Strikeforce i Dream.
  Reply With Quote
Staro 16.03.2013., 14:57   #1659
Lud76
Leteći medvjedić
Moj komp

Lud76's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Mirku svaka cast, odradio je borbe taman koliko treba, prve dvije di je trebalo i sacuvat snagu i pazit na zdravlje da moze finale odradit kak spada. Ali onaj dio sa ozljedom Badr Hari ne mogu nikako progutat, on je kao sa slomljenim stopalom na kraju svoje prve borbe trcao po ringu i jos sasvim normalno otisao do publike i svlacionice, pa nije to misic il slicno da osjetis tek kad se ohladi malo...dobro nek bude tako onda
Lud76 je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2013., 15:09   #1660
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
K1 se uvijek osvaja uz "malo" srece ili "vise sile" stoga; Cestitke Mirku!
Navijao sam za finale Hari vs Mirko ... steta.
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Mislim da bumo jos i tu borbu vidli uz malo srece. Bardi hoce Mirka, pogotovo sad kad je vidio da nije jos za otpad. Sad sam pogledao malo u miru i stvarno je odradio 3 teske borbe i bio je na nivou za razliku od UFCa.
Cisto sumnjam, ako sad nisu, nikada niti nece.
Sve smrdi na namjestaljku malo zescu. Ponudili Hariju lovu, ovaj uzeo (ni `oro ni kopo) srecom, dobro za Mirka jer ovaj bi ga razvuko po ringu ko balac.
Kad usporedis snage kroz proslost ... Hari je izgubio od Overeema, sjecam se brutalno ga je pretukao, u revansu Hari je opet rastocio Overeema. Overeem je opet ubio Boga u Mirku.
Isčekićao ga na podu, divljacki, ali srecom, opet po Mirka i tada je mec bio prekinut cudnom, retroaktivnom, odlukom sudaca zbog Mirkovih jajaca.
Sad kad malo razmisljam u "proslost" Japanci ne da mu pogoduju, vec mu pogoduje PREOCITO ... on je za njih Bog i gotovo!

UFC je zbilja pokupio svu "kremu" ... steta!

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom

Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 16.03.2013. u 15:23.
Ziiky je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2013., 15:41   #1661
Rade0n
Guest

Datum registracije: Jun 2012
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Ljudi ne budite naivni,badr hari je bio običan PR da se arena napuni depresivnim i demoralizirnim hrvatima bez kinte u džepu,da ne ispadne da se mirko nema s kim pošteno potuć,odradio je 1 borbu i otišao kući,"slomio stopalo" je sve dio zamišljene priče,pa onda onog bosanca izvuku "iz restorana",opet ludnica u areni gdje je 50% bosanaca bilo...sve u svemu dobro osmišljen show program,nimalo uvjerljivo ako se mene pita...
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
Sve smrdi na namjestaljku malo zescu. Ponudili Hariju lovu, ovaj uzeo (ni `oro ni kopo) srecom, dobro za Mirka jer ovaj bi ga razvuko po ringu ko balac.
Potpis x2.
Komedija od turnira, sve namješteno i izrežirano, žalosno na šta je spao taj K1, američki kečeri su uvjerljiviji.
Mirko ne bi izdržao 20 sek. sa Badr Hariem, ovaj turnir su mu poklonili, al eto, bio bi lud da odbije tolike novce.
Rade0n je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2013., 15:50   #1662
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Lud76 Pregled postova
Mirku svaka cast, odradio je borbe taman koliko treba, prve dvije di je trebalo i sacuvat snagu i pazit na zdravlje da moze finale odradit kak spada. Ali onaj dio sa ozljedom Badr Hari ne mogu nikako progutat, on je kao sa slomljenim stopalom na kraju svoje prve borbe trcao po ringu i jos sasvim normalno otisao do publike i svlacionice, pa nije to misic il slicno da osjetis tek kad se ohladi malo...dobro nek bude tako onda
Meni nije nist cudno da se ozlijedio s obzirom na to kak je izgleda, da je izaso iz zatvora, mjesec i pol treninga samo itd. Ljudi nokautiraju sa lomljenim rukama, skakucu po slomljenoj nozi, adernalin rade svoje i nije mi to nist cudno. Ni to nogomet da padnu i previjaju se sa dlanom na celu i vicu jaooo, boooli, jaoooo.

Neda mi se ulazit u rasprave, sve je moguce i nitko od nas ne moze rec da namjesteno ili nije sa 100%. Ima Mirko puno hatera koju zavidni da je uzeo jos jednu milju i takve price su za ocekivat s druge strame i HC fanova koji ga dizu medu bogove...

Hari vs Mirko bi bio dobar poslovni potez za K1 u skoroj buducnosti. Znam da se Hari hoce borit s Mirkom a i ovome bi to bila jos jedna prilika za oprostajnu borbu..

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 16.03.2013. u 16:00.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2013., 18:20   #1663
vision19
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2011
Tvorci urota i ogovaratelji Mirka:

http://www.index.hr/sport/clanak/eks...ma/667773.aspx

In the face

Potpisujem ovo da želim vidjeti CroCop vs. Hari to su 2 legende i treba doći do te borbe uskoro
Staro 16.03.2013., 18:40   #1664
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
Meni se čini da ovdje malo ljudi zna prepoznat pravog i iskusnog borca. Mirko je u svaku borbu ušao baš kako treba, bez srljanja i pametno. Kratke, brze kombinacije i vrhunska obrana. On svaki udarac protivnika čita i brani.To što ovi mulci letaju okolo ko maniti pa izgleda da su super opasni nije mjerilo. To letenje Mirko i ostale iskusnjare znaju smirit. Jedino je falio što nije koristio low kickove protiv Millera. Dobro odrađen turnir.
Upravo tako.Kvalifikacijski turnir za ovo finale sukomentirao je veliki Ernesto Hoost.Čovjek je toliko nahvalio Mirka i iskazao poštovanja prema njemu da čitajući tu neke komentare dobijem želučane tegobe Čekam komentare kad se veliki Peter Aerts pojavi,sa 42.g na plećima
Staro 16.03.2013., 19:19   #1665
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Jedna slika za teoretičare zavjera...

http://www.fightsite.hr/k1-boks/eksk...dr-harija-foto
Staro 16.03.2013., 19:29   #1666
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Jedna slika za teoretičare zavjera...

http://www.fightsite.hr/k1-boks/eksk...dr-harija-foto
Fotošop.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Monitor: Samsung
Amdejac je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2013., 20:56   #1667
esc
Lynnfield
Moj komp

Datum registracije: Sep 2012
Ima gdje za skinut i pogledat sve mečeve K-1 zagreb,može i u PP
esc je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2013., 21:29   #1668
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2013., 22:17   #1669
esc
Lynnfield
Moj komp

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
Hvala,ali nema onog kineza i slovenca
esc je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2013., 22:55   #1670
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Ja nebi rekao da je ista namješteno. K1 je sport. UFC je ulična borba. Velika razlika, zato Mirko u Ufcu nema šanse. Em su ljudi puno veći od njega, puno mlađi, luđi, životinje...
Staro 17.03.2013., 01:58   #1671
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
Potpis x2.
Komedija od turnira, sve namješteno i izrežirano, žalosno na šta je spao taj K1, američki kečeri su uvjerljiviji.
Mirko ne bi izdržao 20 sek. sa Badr Hariem, ovaj turnir su mu poklonili, al eto, bio bi lud da odbije tolike novce.
Boldano se slažem.

Inaće navijao sam da dođe do okršaja Hari-Filipović jer bi marokanac odnjega napravio šiš kebab...a to je jasno svima koji su odgledali njihove prve dvije borbe.

Ovako je dobio surinamca koji je skupa sa susjedom navodno sjedio u KFCu i tamanio pohovane batake te su maltene obojica navodno dobili krpu da su gubicu obrišu od masti prije ulaska u ring. Spelujte samnom: PA-RO-DI-JA!

I da,nije da flejmam...Mirko je alibi borac već zadnjih ohoho. Mentalni sklop mu ne valja...a taj info imam jer se krečem u društvu ljudi koji su u tome sportu i dosta bliski njegovom taboru. Kome nije jasno o čemu se radi...neka pogleda borbu sa Fedorovim burazam tamo prije 10 godina,gdje se sve svodilo na pedaliranje ručicama i bežaniji po ringu...presudio je jedan haj kik...kojeg da nije bilo bi bodovi ošli na drugu stranu. In fact,gdje god je došao iole protivnik vrijedan gledanja...završilo je s vađenjem jezika i trzanjem papaka na podu.

O nekakvim egzibicijama sa Ray Sefom i nabijanjem nekakvih mutiranih korejaca te bivših NFL igrača nebi raspravljao.

UFC je kao prelaz...bio totalno loš potez za njega....tamo vladaju malo jači igrači u otvorenom tipu borbe.

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 17.03.2013. u 02:03.
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2013., 07:59   #1672
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Svašta. Čovjek je maksimalno iskoristio svoje vještine i znanje. Zaradio je ogromne novce, napravio svjetsko ime te osvojio dva prestižna trofeja. U Japanu je božanstvo, u Hrvatskoj je ...ma uvijek se sjetim starog vica. Pita Isus zagorca što želi za poklon pod uvjetom da to isto pokloni susjedu, ali duplo. Zagorac malo razmislio pa odgovorio. Oslijepi me na jedno oko!
Ovo za zagorca se može primijeniti na većinu naših ljudi.
Staro 17.03.2013., 11:15   #1673
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
UFC 158 dosta dobar, GSP jos jednom 5 rundi, doduše dominacije nad Diazom, ali stvarno bi već opet volio vidjeti da završi nekog kao što je Hughesa ili Serru završavao nekad. Diaz mi je bio malo neprepoznatiljiv, GSP ga je baš ugasio, mislim da ni on nije imao želje ući mu u boksački doseg i ostati u njemu duže od sekunde.Hendricks me nije iznenadio, baš mi je drago da je dobio Condita i sad zbilja se nadam da je službeno prvi izazivač za pojas, pa da vidimo napokon GSPa protiv vrhunskog hrvača sa ubojitom ljevicom.
Router je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2013., 12:15   #1674
vedran031
Premium
Moj komp

vedran031's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Baš me zanima ovi koji seru po Mirku dal mogu napravit barem 5 zgibova ili 20 sklekova.

Mislim da netko tko to ne može napravit ili nije otrčao u životu barem 10km da nema pravo komentirat.
vedran031 je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2013., 12:25   #1675
tonisostaric
Banned

Datum registracije: Feb 2011
Citiraj:
Autor vedran031 Pregled postova
Baš me zanima ovi koji seru po Mirku dal mogu napravit barem 5 zgibova ili 20 sklekova.

Mislim da netko tko to ne može napravit ili nije otrčao u životu barem 10km da nema pravo komentirat.
I meni su malo smiješna pitanja poput tvojeg jer zaboravljaš da je to Mirkecu posao i da to radi svaki dan.

Vjerovatno bi nešto vrijedio da treniram tolike godine borilačke sportove, right?
tonisostaric je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2013., 12:28   #1676
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor tonisostaric Pregled postova
Vjerovatno bi nešto vrijedio da treniram tolike godine borilačke sportove, right?
Mozda i nebi,ako si antitalent,nemaš fizičke predekspozicije itd itd
Staro 17.03.2013., 12:29   #1677
vedran031
Premium
Moj komp

vedran031's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor tonisostaric Pregled postova
I meni su malo smiješna pitanja poput tvojeg jer zaboravljaš da je to Mirkecu posao i da to radi svaki dan.

al netko tko nije mrdnio guzicom dalje od stolice i kompa a kamoli digao uteg od 5kg mislim da nema pravo komentirat a takvih ima sigurno u ovoj temi
vedran031 je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2013., 12:30   #1678
tonisostaric
Banned

Datum registracije: Feb 2011
Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
Mozda i nebi,ako si antitalent,nemaš fizičke predekspozicije itd
Nije da ti treba pamet za 20 sklekova

A vjerovatno bi bio pametniji od Nick Diaza

@vedran: To je ko da ja tebe popljujem kao programera da ti aplikacija ne valja, a ti kažeš da vjerovatno neznam napisat ni jednu liniju koda, pa nemam pravo komentirat i ne znam kak je to teško.

Čovjeku je to posao i njegova životna želja, koja je hvala Bogu popracena medijima i mnogim mišljenjima. I ako covjek nije više onaj stari lav čemu ga hvalit?? Samo zato jer je Hrvat??

Pobrao je lovu i amigo braćo moja, a sad mi možemo pričat mjesecima i razglabat jel on dobar ili nije....

Cijenim ga kao borca koji je iz moje domovine i cijenim ga zbog svih njegovih uspjeha, ali kako gledam i druge borce iz drugih borilačkih vještina vidim da ima istih ili boljih od mirkeca...a koji su još mladi

Zadnje izmijenjeno od: tonisostaric. 17.03.2013. u 12:35.
tonisostaric je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2013., 12:38   #1679
Rade0n
Guest

Datum registracije: Jun 2012
Citiraj:
Autor vedran031 Pregled postova
al netko tko nije mrdnio guzicom dalje od stolice i kompa a kamoli digao uteg od 5kg mislim da nema pravo komentirat a takvih ima sigurno u ovoj temi
Daj mi objasni kakve to veze ima s ičime i zašto bi netko trebao trenirati sport koji komentira?
Rade0n je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2013., 12:38   #1680
ZeljaOs
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Svašta. Čovjek je maksimalno iskoristio svoje vještine i znanje. Zaradio je ogromne novce, napravio svjetsko ime te osvojio dva prestižna trofeja. U Japanu je božanstvo, u Hrvatskoj je ...ma uvijek se sjetim starog vica. Pita Isus zagorca što želi za poklon pod uvjetom da to isto pokloni susjedu, ali duplo. Zagorac malo razmislio pa odgovorio. Oslijepi me na jedno oko!
Ovo za zagorca se može primijeniti na većinu naših ljudi.
meni je zalosno vidjeti kolicinu zavisti, jada, ljubomore cak i mrznje koju vidim kada neki hrvatski sportas ostvari svjetske uspjehe i pri tome zaradi, nije rijec samo o Mirku, kojeg vani cak i danas cjene i postuju svi koji znaju nesto o borilackim vjestinama (a kamoli prije "10" godina)... imate pregrst primjera od Janice koja je na vrhuncu bila iznimno mrzena i sprdana od strane tih "stolicnih strucnjaka" pa do Modrica po kojem se aktualno pljuje...

ne znam da li tu negativnost ljudi crpe iz lose gospodarske situacije ili bi tako ovdje bilo i da nije sve ovako...
ZeljaOs je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na