|
![]() |
#11551 |
Misanthrope
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11553 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Mene je Hobbit skroz iznenadio, nisam očekivao da će mi se svidjeti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11554 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#11555 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pogledao Oz-a novog... Preporuka svim fanovima fantasy i sf-kind filmova, dovoljno odraslih u glavi da ne pišaju u gaće, da to nejdu gledati... Nije film toliko loš, ali za kino i je definitivno bacanje novaca, napravljen za dječurliju od 10-12 godina... 5/10 ocjena |
![]() |
![]() |
![]() |
#11556 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Iskreno, kaj si očekivao od filma? Pa i izgleda ko nekaj za klince od 12 godina. :/ Vidjela sam trailer, nije me se dojmilo niš nimalo. Gledala sam Rise of the Guardians sinoć, odličan je. ![]()
![]() |
#11557 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11558 |
Premium
|
Ne znam, čini mi se da je Rachel Weisz jedino kaj valja u tom filmu. ![]()
![]() |
#11559 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11560 |
Premium
|
Haha, evo, baš idem Up gledat. ![]() E da, The Smurfs - ajoj, koji užas. xD Nabavila sam za bratiće male to, kao, kad već imam, idem pogledat. Onak, ne. Jednostavno ne.
![]() |
#11561 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11562 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Lawless-ok film 7/10 End of watch-po inssrtima bi rekao da je ok al film je los 4/10 Stand up guys-fora film o "povratku" stare ekipe ![]() Spartacus- odlicna serija steta sta nema glumca iz prve u sve tri sezone Na bolovanju sam pa udaram po filmovima
![]() |
#11563 |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
Lawless mi je cisto ok, nesto za pogledat ako bas nemas sta drugo 6,7/10 I pogleda Dredda. Meni je film odlican, očekivanja nikakva, a jedan od najboljih novih "remakeova" (ovo koristim u jako sirokom smislu), nesto tipa expendablesi, samo bolje ![]() Problem je sta je prosa ispod radara ili ljudi ne znaju da je dredd zapravo lik iz stripa, prilicno brutalnog stripa, a ona verzija sa stalloneom u biti nema veze s originalnim likom. U filmu ce uzivat svi ljubitelji dobrog napucavanja, splatterfesta i naravno ako ih ima, fanovi stripa. Bas mi je drago da sam ga pogleda |
![]() |
![]() |
![]() |
#11564 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
U 13 na hrt-u 3 je odličan film noir: night of the hunter ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11565 |
Premium
|
Pogledao jučer na HRT-u The Skin I Live In... Nije baš za djecu i ekipu kojoj je Segal vrhunski glumac xD Vrhunska drama o bolesnom čovjeku.. Kak je film išao kraju tako mi je reakcija bila: ![]() 8/10 Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 17.03.2013. u 14:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11567 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
it's kind of a funny story - na preporuku kolege pogledali jučer žena i ja... rikavali smo od smijeha pol filma, odličan film, odlilčna priča, odlična gluma i odlična izvedba under pressure ![]() zaboravih... gledao argo. toliko me se dojmio da sam ga zaboravio napomenut ![]() gluma assfleka je OČAJNA i reko neću gledat više ni njega ni njegov film i koji đavo me tjero pa makar i dobio oskare (za posebno veličanje amerike). Zadnje izmijenjeno od: syss. 18.03.2013. u 12:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11569 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pogledao Gambit [rate:5.5/10] 2,938 votes . Tko voli engleski humor, svidjet će mu se iako nije od onih filmove gdje pišaš od smijeha. btw, tko još jednom voli vidjeti Cameron ![]()
![]() |
#11570 |
Premium
|
Pogledao po 10. put: I am Sam. Prejaka drama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11571 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
edit: našao sam. idem gledat.
SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom, software : River Raid & Jet set Willie Zadnje izmijenjeno od: panoramix. 19.03.2013. u 09:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11573 |
Guest
|
Pogledao upravo Bullet to the Head - 2012 ![]() Ovo i Gangster Squad i je konačno nešto za nas koji se smo odrasli na Rambu , 48 hours i sličnim filmovima i koji ne nosimo bijele Lacoste veste sa ljubičastim šalovima u 6. mj. Stallone je i dalje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11574 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#11576 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11577 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Into the white odlična ratna pustolovna ajmo reć drama....na težini dobiva kaj je sve po istinitom događaju. Preporuke! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11579 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Hotel Transylvania - zabavan crtić. Vuče na Monster Factory jer se čudovišta boje ljudi. Svakako pogledati. Doduše, malo me razp***dila recenzija u Novom listu gdje je neko neuko čeljade od kritičara napisalo da je film 'režirao malo poznati animator Genndy Tartakovsky'. Očigledno da nikad nije čuo za Samurai Jacka, Dexter's Lab i sl. crtiće. Taman odgledao Hotel kad na satelitu kraj Mars Attacks od Tima Burtona. Film je još uvijek totalno ludilo od komedije. U komentaru na teletekstu su napisali da je to najopičenija SF komedija, ujedno i klasik tog žanra. Ne znaš koja je scena luđa. Uspio sam uhvatiti zadnju gdje na stepenicama razrušenog Kongresa, kćer predsjednika Amerike uručuje ordenje. The scena - američku himnu svira mariachi band! Umro sam od smijeha. Tim Burton mi je ionako jedan od dražih redatelja jer mi se sviđa ta njegova opičenost i pozitivna opsjednutost horrorom. Da nema njega, Batman ne bi nikada ni zaživio. The scena u Batmanu 2 - Michelle Pfeiffer i njen Mijau!
![]() |
#11580 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Django Unchained, jedan od najboljih filmova koje sam do sada pogledao. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|